Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA All 2,704,442,641.00 2,866 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Shkolla e Magjistratures (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 36,000 2014-12-23 2014-12-24 30610550012014 Shpenzime per honorare SHKOLLA E MAGJISTRATURES HONORARE URDH 91 DT 19.12.2014 BORDERO
  Aparati i Ministrise se Kultures (3535)/ish Aparati Ministrise Turizmit, Kultures, Rinise dhe Sporteve (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 270,000 2014-12-23 2014-12-24 87110120012014 Te tjera transferta per institucionet jo-fitim prurese 1012001, MIN KLUTURES, honorare juria urdher 288/*2 dt.16.10.14 ; 2883 dt.16.10.14 Dhjetor 2014ika 9
  Avokati i popullit (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 14,246 2014-12-23 2014-12-24 28410660012014 Shpenzime per honorare AVOKATI I POPULLIT. sherbim perkthyese e jashtme per Enkela Xhamaj sipas udhezimi - MF-MD NR 3165 dt 12.02.2004i ndryshuar, urdher titull nr 208/2dt 21.11.2014 p.v.perkthimi + kontrate,liste pagese dhjetor 2014
  Mini Bashkia 10 (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 5,441,850 2014-12-24 2014-12-24 24921011352014 Pagese paaftesie Min Bashkia 10 lik paaftesi vend prefekt 5970/1 dt 23.12.2014 VKB nr 20 dt 15.12.2014
  Aparati i Ministrise se Brendshme (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 26,871 2014-12-23 2014-12-24 64610160012014 Sherbime telefonike 1016001,Aparati Min.Brend.pagese rimbursim telefoni shkrese 9883/3 dt 19.12.14, liste pagese
  Aparati Ministrise se Financave dhe Ekonomise (3535)/ish Aparati Ministrise se Financave (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 93,500 2014-12-23 2014-12-24 73410100012014 Udhetim i brendshem Min.Fin.dieta,liste pag.dt.18.12.2014,urdh.sherb.,fat.,plan.aud.14114/1 dt.31.10.2014, autoriz.nr.116426/3 dt.10.12.2014,14626 dt.27.11.2014
  Aparati Ministrise se Financave dhe Ekonomise (3535)/ish Aparati Ministrise se Financave (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 13,500 2014-12-19 2014-12-24 72610100012014 Shpenzime per honorare Min.Fin.honor.Kom.Aud.Brend.liste pag.dt.18.12.2014 shk.17207 dt.12.12.2014,p.v.nr.3 dt.11.04.2014,vend.nr.3 dt.15.04.2014,p.verb.nr.4 dt.02.09.2014 vendim nr.4 dt.05.09.2014,urdh.11 dt.14.01.2014,deklarate nr.9362 dt.24.06.2014
  Zyra e Punes Tirane (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 156,288 2014-12-24 2014-12-24 59810250352014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) ZYRA E PUNES. lik paga sipas VKM per nxitje punesimi "Communication Progress" Urdh dt 11.12.2014
  Mini Bashkia 10 (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 2,962,400 2014-12-24 2014-12-24 24621011352014 Pagese paaftesie Min Bashkia 10 lik invalidvend prefekt 5970/1 dt 23.12.2014 VKB nr 20 dt 15.12.2014
  Aparati i Ministrise se Brendshme (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 15,400 2014-12-23 2014-12-24 65710160012014 Shtesa page te tjera 1016001,Aparati Min.Brend.pagese pjesemarje ne KKT, liste pagese , shkrese nr 1584/03 dt 21.11.14
  Aparati i Ministrise se Kultures (3535)/ish Aparati Ministrise Turizmit, Kultures, Rinise dhe Sporteve (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 107,450 2014-12-23 2014-12-24 85910120012014 Te tjera transferta per institucionet jo-fitim prurese 1012001, MIN KLUTURES, 40% kont.3860 dt.29.08.14 urdher 153 dt.30.06.14 pika 9
  Agjensia Kombetare e provimeve te vleresimit (3535) / Qendra e Shërbimeve Arsimore(3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 292,680 2014-12-23 2014-12-24 27510110552014 Shpenzime per honorare AKP HONORARE URDH 6687 DT 22.12.2014 BORDERO
  Avokati i Shtetit (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 3,800 2014-12-23 2014-12-24 38510140582014 Udhetim i brendshem avokati i shtetit, Dieta,urdher nr 210 dt 23.12.2014 listpagese
  Agjensia Kombetare e provimeve te vleresimit (3535) / Qendra e Shërbimeve Arsimore(3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 58,680 2014-12-23 2014-12-24 26810110552014 Shpenzime per honorare AKP HONORARE URDH 6687 DT 22.12.2014 BORDERO
  Autoriteti i konkurrences (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 43,591 2014-12-23 2014-12-24 24010770012014 Sherbime te tjera AUTORITETI I KONKURENCES PERKTHIME URDH 92 DT. 19.12.2014 BORDERO
  Federata Shqiptare Sportit per të gjithë INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 18,000 2014-12-23 2014-12-24 1610112292014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit Federat. Shqipt.Sporti per te gjithe paga "Java Europiane "urdh 589 dt 18.12.20141 bord 23.12.2014
  Bashkia Berat (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 8,583,750 2014-12-22 2014-12-23 74321020012014 Pagese paaftesie Bashkia Berat 2102001,paaftesi kujdestari Dhjetor 2014
  Bashkia Berat (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 2,553,400 2014-12-22 2014-12-23 74421020012014 Pagese paaftesie Bashkia Berat 2102001,paraplegjik, kujdestari Dhjetor 2014
  Bashkia Berat (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 4,230,825 2014-12-22 2014-12-23 74521020012014 Pagese paaftesie Bashkia Berat 2102001,verberi, kujdestari Dhjetor 2014
  Bashkia Durres (0707) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Durres 5,862,400 2014-12-23 2014-12-23 67121070012014 Pagese paaftesie 2107001 BASHKIA DURRES LIK INVALID PUNE DHJETOR 2014