Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA All 2,704,442,641.00 2,866 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 6,300 2014-12-15 2014-12-19 67210060012014 Shpenzime per honorare 1006001 MTI, .Shpenz.honorare,per kom.licensimit.shkresa nr.4/12dt.04.12.14, lista bashkelidhur 12.12.14.
  Qendra Kombetare e Regjistrimit (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 13,000 2014-12-18 2014-12-19 21610040932014 Udhetim i brendshem 602 QKR dieta,urdher nr 13897 dt 04.12.2014,bordero bashkangjitur
  Instituti i Integ. të Perndj. Politike (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 15,000 2014-12-18 2014-12-19 22910251162014 Transferim, per kompensim suplementar per ish te persekutuarit 1025116 IIPP Ndih ekonomike vend komis 11 dt 12.12.2014 pv 11 dt 12.12.2014 urdh 1158 dt 12.12.2014 ;1159 dt 12.12.2014 bordero
  Mini Bashkia 11 (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 1,517,980 2014-12-18 2014-12-19 22421011382014 Ndihme ekonomike Min Bashkia 11 Ndihme ekonomike urdher 3707 dt.16.12.2014 vendimi 11 dt.01.12.2014 bordero nentor 2014
  AKTI (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 18,000 2014-12-17 2014-12-19 20010870082014 Shpenzime per honorare akti kom sh 17.12.14 lp1712.14
  Agjensia e Sherbimeve te Sportit (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 37,750 2014-12-18 2014-12-19 15510112052014 Shpenzime per honorare 1011205, A.SH.SPORTEVE shp lik gjyqtaresh urdh 584/1 dt 17.12.2014 bord 18.12.2014
  Aparati i Ministrise për Evropën dhe Punët e Jashtme (3535)/ish Aparati Ministrise se Puneve te Jashtme (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 458,686 2014-12-17 2014-12-19 25910150012014 Rimbursim I TVSH-se nga llogaria e Tatimeve te vitit ne vazhdim,Te Dala Rim TVSh shkrese 19812/1 dt. 09.12.2014
  Aparati i Ministrise se Zhvillimit Urban dhe Turizmit (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 12,050 2014-12-18 2014-12-19 50910940012014 Udhetim i brendshem MZHUT djeta brenda vendit shkr 5749 16.12.2014
  Ministria e Integrimit (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 52,091 2014-12-17 2014-12-19 48810780012014 Te tjera transferta tek individet MINISTRIA E INTEGRIMIT paga listepritje S.Xhokaxhi nentor 2014 bordero , autorizim nentor 2014
  Shtepia Botuese e Teksteve Mesimore (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 166,144 2014-12-18 2014-12-19 11910110502014 Shpenzime per honorare SHTEPIA BOTUESE E TEKSTEVE MESIMORE honorare sh 16.12.2014 lp 17.12.2014
  Aparati Ministrise se Punes (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 4,500 2014-12-19 2014-12-19 71510250012014 Shpenzime per honorare 1025001 MIN PUNES Lik perkthime kontr 4988/2 dt 21.10.2014 pv 20.10.2014
  Mini Bashkia 11 (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 18,477,450 2014-12-19 2014-12-19 22821011382014 Pagese paaftesie Min Bashk Nr 11 Paaftesia , vendimi i keshillit bashkiak 109 dt.15.12.2014 konf. prefekt.588/1 dt.18.12.2014 permb. bordero dhjetor 2014
  Agjencia Sherbimit Arkeologjik (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 18,000 2014-12-17 2014-12-19 11310120852014 Shpenzime per honorare 1012085, A.SH.ARKEOLOGJIK HONORARE URDHER 100 DT.16.12.14 dHJETOR 2014
  Instituti i Zhvillimit te Arsimit (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 7,200 2014-12-18 2014-12-19 26310110752014 Shpenzime per honorare 602 Inst.Zhvillimit Arsimor honorare korrigjues provimiurdh 559 d 16.12.2014 bord 16.12.2014
  Aparati Ministrise se Financave dhe Ekonomise (3535)/ish Aparati Ministrise se Financave (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 139,500 2014-12-16 2014-12-19 71110100012014 Udhetim i brendshem Min.Fin.dieta,liste pagese dt.12.12.2014,urdh.sherb.,fat.,plan.aud.nr.14115/1 dt.31.10.2014,autoriz.16184,16185 dt.24.11.2014,15033 dt.03.11.2014,5170 dt.24.11.2014,1544/1 dt.10.11.2014, urdh.14471/1 dt.05.11.2014
  Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 18,000 2014-12-15 2014-12-19 67610060012014 Shpenzime per honorare 1006001 MTI, .Shpenz.honorare,per KKDM.shkresa nr.01/12dt.04.12.14, lista bashkelidhur 12.12.14
  Bashkia Durres (0707) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Durres 561,960 2014-12-17 2014-12-18 66221070012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2107001 BASHKIA DURRES PAGESEKESHILLI BASHKIAK NENTOR 2014
  Universiteti Aleksander Moisiu (0707) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Durres 2,400,775 2014-12-17 2014-12-18 759/110111502014 Bursa BURSE SIPAS LISTPAGESES/ UNIVERSITETI "A.MOISIU " DURRES/ KOD 1011150 / TDO 0707/
  Qendra Kulturore e Femijeve Durres (0707) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Durres 22,500 2014-12-17 2014-12-18 8921070222014 Shpenzime per honorare PAGESE KRIMTARI SIPAS LISTPAGESES / QENDRA KULTURORE E FEMIJEVE / KOD 2107022/ TDO 0707/
  Universiteti Aleksander Moisiu (0707) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Durres 174,462 2014-12-17 2014-12-18 75910111502014 Bursa BURSE SIPAS LISTPAGESES/ UNIVERSITETI "A.MOISIU " DURRES/ KOD 1011150 / TDO 0707/