Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA All 2,704,442,641.00 2,866 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Korce (1515) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Korçe 4,772,313 2014-12-18 2014-12-18 77021220012014 Te dala, hua te tjera afatgjate nga sistemi bankar BASHKIA KORCE PAGESE PRINCIPIALI TE KREDISE PROJK.NDERTIMI I BANESAVE ME QELLIM SOCIAL TE FINANCUAR NGA CEB DEPOZITE QEVERIE AL8910111008000000002111001E
  Drejtoria Arsimore Shkoder (3333) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Shkoder 23,400 2014-12-17 2014-12-18 30610110332014 Shpenzime per honorare 1011033 DREJTORIA ARSIMORE SHKODER PAGESE HONORARE PER FESTIVALIN E FEMIJEVE SHKODER PER 1 PERSON
  Mini Bashkia 4 (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 1,860,900 2014-12-17 2014-12-18 18821011342014 Ndihme ekonomike Min Bashkia 4 Ndihma ekonomike nentor 2014 Vend Min Punes nr 11 dt 0112.2014,listepag nen tor t2014
  Shkolla Shqiptare e Administratës Publike (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 105,300 2014-12-17 2014-12-18 16210870142014 Kosto e trajnimit dhe seminareve SHKOLLA SHQIP ADMIN PUBLIKE lik eksperte kontr 67-77 dt 15.10.2014--3.11.2014 listepagese
  Perfaqsite Diplomatike (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 2,773,588 2014-12-16 2014-12-18 60410150022014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna PERF DIPLOMATIKE vendim gjyqi ne favor te Genti Bendo Vendim gjykate nr. 1959,dt.02.03.2012
  Keshilli Kombetar i Kontabilitetit (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 27,000 2014-12-16 2014-12-18 14810820012014 Shpenzime per honorare 1082001 K.Kombetar Kontabilitetit HONORAR, URDHER 19 D 16/12/14,LIST PAGESE 2014
  Drejtoria Vendore e Kufirit dhe Migracionit Tirane (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 8,964 2014-12-16 2014-12-18 14710161002014 Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta 1016100,Drejt Rajon.per Kuf.dhe Migracionin pagese turne dyta e treta, liste pagese nentor 2014
  Qendra Ekonomike Arsimit (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 4,453 2014-12-16 2014-12-17 26921020052014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Drejtoria Ekonomike e Arsimit 2102005 kthim paradhenie
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Fier 8,000 2014-12-17 2014-12-17 24810100492014 Udhetim i brendshem Tatimet 1010049 dieta
  Spitali Korce (1515) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Korçe 63,500 2014-12-16 2014-12-17 78410130192014 Shtesa page te tjera SPITALI KORCE (1013019) KOMPENSIM ENERGJIE ELEKTRIKE
  Bashkia Lezhe (2020) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lezhe 1,913,200 2014-12-16 2014-12-17 63621270012014 Pagese paaftesie BASHKIA LEZHE PAG NDIHME EKON NENTOR 2014
  Zyra e Punes Shkoder (3333) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Shkoder 11,000 2014-12-16 2014-12-17 54310250332014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) 1025033 ZYRA PUNES SHKODER NXITJE PUNESIMI PAGE PER 1 PERSON SUBJEKTI MODA TELI S
  Bashkia Shkoder (3333) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Shkoder 30,000 2014-12-16 2014-12-17 82921410012014 Te tjera transferta tek individet BASHKIA SHKODER shperblim lindje per deklrim ne afat 6 persona
  Mini Bashkia 6 (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 2,114,880 2014-12-16 2014-12-17 32421011402014 Ndihme ekonomike Min Bashk Nr 6 Ndih ekonomike vend 11 dt 01.12.2014 konf 5876/1 dt 16.12.2014
  Aparati i Akademise (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 13,500 2014-12-16 2014-12-17 45810220012014 Te tjera transferta tek individet 606 AKADEMIA E SHKENCAVE paga per titull akademik 1-15 dhjetor 2014, VKM 399 DT 27.03.2008;VKM 787 DT 24.09.2010,BORDERO dhjetor 2014 nr punonjsve pl 60/fakt 1
  Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 958,044 2014-12-16 2014-12-17 63410140012014 Te tjera transferta tek individet MINISTRIA E DREJTESISE Page liste pritje dhjetor 2014 shkrese MIn.Fin 1431/2 dt.10.02.14
  Aparati Drejt.Pergj.Tatimeve (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 857,629 2014-12-16 2014-12-17 103810100392014 Shpenzime gjyqesore DREJT PERGJ TATIMEVE . lik vend gjyqesor per E Levanaj, urdher lik dt 15.12.2014, listpag dt 15.12.2014, vendime te vitit 2014
  Zyra e Punes Elbasan (0808) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Elbasan 68,376 2014-12-15 2014-12-16 27210250082014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) Zyra e punes Paga nxitje perfitues europa
  Zyra e Punes Elbasan (0808) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Elbasan 19,536 2014-12-15 2014-12-16 26910250082014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) Zyra e punes elbasan paga nxitje punesimi perfitues subjekti europa
  Zyra e Punes Gjirokaster (1111) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Gjirokaster 117,216 2014-12-16 2014-12-16 232250112014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) Z.R.PUNESIMIT 1025011, paga per pjesemaresit ne programin "shtypshkronja Argjiro", liste pagesa nentor 2014