Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA All 2,704,442,641.00 2,866 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Berat (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 9,000 2014-12-30 2014-12-31 77121020012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Berat 2102001,pagese per Josif Mio
  Bashkia Durres (0707) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Durres 40,950 2014-12-30 2014-12-31 70121070012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 2107001 BASHKIA DURRES KESHILLI I LICENCAVE BORDERO 30.12.2014
  Bashkia Durres (0707) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Durres 207,900 2014-12-30 2014-12-31 70321070012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 2107001 BASHKIA DURRES KESHILLI I LICENCAVE BORDERO 30.12.2014
  Bashkia Elbasan (0808) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Elbasan 2,809,520 2014-12-31 2014-12-31 94521090012014 Ndihme ekonomike Bashkia Elbasan ndihme ekonomike dhjetor
  Klubi Skenderbeu (1515) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Korçe 540 2014-12-31 2014-12-31 31121220092014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale KLUBI SHUMESPORTESH KORCE 2122009 GJYQTARI TAVOLINE
  Komuna Balldren I Ri (2020) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lezhe 64,395 2014-12-31 2014-12-31 20125740012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur KESHILLTARET KORRIK-GUSHT-SHTATOR-TETOR 2014 KOM BALLDRE
  Drejtoria Vendore e Policise Lezhe (2020) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lezhe 15,678 2014-12-30 2014-12-31 41810160312014 Shtese page per pune jashte orarit KOMISARIATI POLICISE LEZHE PAG SIPAS BORDEROSE
  Bashkia Lezhe (2020) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lezhe 1,413,000 2014-12-30 2014-12-31 69121270012014 Pagese paaftesie SHPERBLIME PER NDIH EKONOMIKE BASHKIA LEZHE
  Aparati i Ministrise se Arsimit, Sportit dhe Rinise (3535)/ish Aparati Ministrise Arsimit e Shkences (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 120,736 2014-12-30 2014-12-31 63410110012014 Shpenzime per honorare 1011001 Min.Arsimit dhe Sportit honorare proj urdh 494 dt 30.12.2014 ord shtator2014 dhjetor 2014 projTwining
  Aparati Ministrise se Punes (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 941,956 2014-12-31 2014-12-31 80410250012014 Kompensim perndjekurit politike 1025001 MIN PUNES Demshperblim per ish te perndjekurit shkrese min fin 18353 dt 30.12.2014 shkrese e MMSR 6762/1 dt 30.12.2014
  Mini Bashkia 11 (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 1,551,520 2014-12-30 2014-12-31 23421011382014 Ndihme ekonomike Min Bashk Nr 11 Ndihme ekonomike urdher 4093 dt.30.12.2014 vendimi nr.12 dt.26.12.2014 bordero dhjetor 2014
  Drejtoria Arsimore qytetit Tirane (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 36,000 2014-12-29 2014-12-31 391101103520141 Te tjera shperblime per personelin 606 DAR Qytet shperbl mesues vkm 860 dt 17.12.2014 shk MAS 9547/4 dt 24.12.2014 urdh 477 dt 29.12.2014 permb dhjetor 2014 bord dhjetor 2014
  Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 73,900 2014-12-26 2014-12-31 69010060012014 Te tjera transferta tek individet 1006001 MTI, .Shpenz.varrimishkresa nr.664dt.15.12.2014lisat bshkelidhur dt.17.12.14
  Aparati i Ministrise për Evropën dhe Punët e Jashtme (3535)/ish Aparati Ministrise se Puneve te Jashtme (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 9,450 2014-12-30 2014-12-31 67110150012014 Sherbime te tjera MIN E JASHTME PERKTHYES UDHEZ MINFIN 3165 DT. 12.05.2014 KONTR.5 DT. 10.12.2014 PV DT. 6 DT. 1.12.2014
  Mini Bashkia 4 (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 1,947,320 2014-12-30 2014-12-31 20221011342014 Ndihme ekonomike Min Bashkia 4 lik Ndihma ekonomike dhjetor 2014 VMPunes nr 12 dt 22.12.2014,listepag
  Aparati Ministrise se Financave dhe Ekonomise (3535)/ish Aparati Ministrise se Financave (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 56,700 2014-12-29 2014-12-31 74610100012014 Shpenzime per honorare Min.Fin. Honor.Kom.Kualif.Aud. dhjetor 2014,liste pag. dt.26.12.2014 memo dt.18.12.2014 shk.15960 dt.09.12.2014,vend.12 dt.09.12.2014 p.v.12 dt.09.12.2014,vend.13,14 dt.13.12.2014,p.v.13,14 dt.13.12.2014 urdh.47 dt.21.04.2014
  Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 20,000 2014-12-30 2014-12-31 76910040012014 Udhetim i brendshem 602 MZHETS dieta,urdher nr 576 d t29.12.2014,bordero dt 30.12.2014
  Mini Bashkia 9 (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 1,242,840 2014-12-30 2014-12-31 18521011432014 Ndihme ekonomike Min Bashkia 9 Ndihma ekonomike dhjetor 2014 shkr.min. mirq.vendimi nr.12 dt.26.12.2014
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 1,235,000 2014-12-29 2014-12-31 175910060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARSH - Shkresa Nr 7726/1 dt 26.12.14 VKM 695 dt 22.10.14 Shpronesim Segmenti By Pass Durres
  Aparati i Ministrise se Kultures (3535)/ish Aparati Ministrise Turizmit, Kultures, Rinise dhe Sporteve (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 165,600 2014-12-30 2014-12-31 93010120012014 Te tjera transferta per institucionet jo-fitim prurese 1012001,MIN KLUTURES, Projekt40 % kont.3872 dt.29.08.14 urdher 153 dt.30.06.14 pika 5 Dhjetor 2014 rap.final 5791 dt.11.12.14