Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA All 2,704,442,641.00 2,866 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Aparati Ministrise se Punes (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 2,136,786 2014-12-30 2014-12-31 79110250012014 Kompensim perndjekurit politike 1025001 MIN PUNES Demshperblim per ish te perndjekurit shkrese min fin 18184 dt 26.12.2014 shkrese e MMSR 6688/1 dt 09.12.2014
  Aparati Ministrise se Punes (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 262,784 2014-12-30 2014-12-31 78010250012014 Kompensim perndjekurit politike 1025001 MIN PUNES Demshperblim per ish te perndjekurit shkrese min fin 18183 dt 26.12.2014 shkrese e MMSR 6688/1 dt 09.12.2014
  Gjykata e Apelit Vlore (3737) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Vlore 1,000 2014-12-30 2014-12-31 26010290082014 Udhetim i brendshem DIETA GJYKATA E APELIT KODI 1029008
  Drejtoria Arsimore Berat (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 1,392 2014-12-29 2014-12-30 53410110022014 Shpenzime te tjera transporti Drejtoria arsimore per transportin e mesusve 1011002
  Komuna Pogon (1111) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Gjirokaster 30,000 2014-12-29 2014-12-30 19624540012014 Pagese paaftesie KOMUNA POGON 2454001, SHPERBLIM I FUNDVITIT, LISTE PAGESE, NDEK DHE PAK
  Komuna Antigone (1111) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Gjirokaster 66,000 2014-12-29 2014-12-30 156 24480012014 Pagese paaftesie 2448001 KOM.ANTIGONE GJIROKASTER SHPERBLIM I NE DHE PAK PER VITIN 2014
  Komuna Picar (1111) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Gjirokaster 6,600 2014-12-29 2014-12-30 20924510012014 Pagese paaftesie 2451001 KOM.PICAR GJIROKASTER PAAFTESI DHJETOR 2014 LISTE PAGESE
  Zyra e Punes Korce (1515) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Korçe 286,824 2014-12-29 2014-12-30 30410250152014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) ZYRA E PUNES PAGA PRAKTIKANTE DHJETOR NE FIRMA XHENGO SIPAS LISTPAGESES
  Dega e Kujdesit Paresor Lezhe (2020) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lezhe 15,814 2014-12-29 2014-12-30 16410130112014 Paga baze DREJT RAJON E SHENDETESISE LEZHE PAG SIPAS BORDEROSE
  Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 4,500 2014-12-29 2014-12-30 35510130552014 Shpenzime per honorare Q.K.T.GJAKUT honorare urdher MSH 861/3 dt. 19.12.2014 Ub 394/1 dt. 23.12.2014 listpagese 29.12.2014
  Mini Bashkia 6 (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 1,503,680 2014-12-29 2014-12-30 33821011402014 Ndihme ekonomike Min Bashk Nr 6 Lik ndih ekon dhjetor vend 12 dt 26.12.2014
  Universiteti i Tiranes, fakulteti i Ekonomise (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 14,184 2014-12-29 2014-12-30 22610111422014 Paga me kontrate per kohe te kufizuar Fak.Ekonomik Pedagoge te jashtem urdh 1111 dt 17.12.2014 bordero
  Aparati i Ministrise se Arsimit, Sportit dhe Rinise (3535)/ish Aparati Ministrise Arsimit e Shkences (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 82,842 2014-12-28 2014-12-30 61310110012014 Paga baze 1011001 Min.Arsimit dhe Sportit paga me kontr perkohsh. bord 26.12.2014 vkm 859 dt 10.12.2014 urdh 9649 dt 24.1.20149649/1 dt 26.12.2014
  Universiteti Politeknik (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 32,400 2014-12-29 2014-12-30 202110110402014 Paga me kontrate per kohe te kufizuar UNIVERSITETI POLITEKNIK o mesim sh 17.12.2014 lp 17.12.2014
  Gjykata e Rrethit per Krimet (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 7,624 2014-12-30 2014-12-30 36110290422014 Shtese page per vjetersi ne pune GJYKATA E SHKALLES SE PARE PER KRIMET Lik ore shtese urdh 222 dt 29.12.2014 ligj 9877 dt 18.02.2006
  Mini Bashkia 10 (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 668,280 2014-12-30 2014-12-30 25521011352014 Ndihme ekonomike Min Bashkia 10 lik nd ekon dhjetor 2014,VMPS nr 12 dt 26.12.2014
  Mini Bashkia 4 (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 1,242,000 2014-12-29 2014-12-30 19721011342014 Ndihme ekonomike Min Bashkia 4 shperblime Ndihma ekonomike dhjetor 2014 VKM nr 861 dt 17.12.2014,listepagesa
  Mini Bashkia 9 (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 823,500 2014-12-29 2014-12-30 18321011432014 Ndihme ekonomike Min Bashkia 9 ndihma ekonomike dhjetor 2014 shperblim vkm864 dt.17.12.2014
  Aparati Ministrise se Punes (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 14,400 2014-12-19 2014-12-30 70410250012014 Shpenzime per honorare 1025001 MIN PUNES Pagese komisioni KPP urdh 287 dt 18.12.2013 program KPP liste
  Mini Bashkia 9 (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 581,352 2014-12-29 2014-12-30 18421011432014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme Min Bashkia 9 Zbatim vendim gjyqesor per Irma Luarasi , urdher lik.37 dt.29.12.2014 vendim gjykate 1419 dt.15.02.14 vend. gjyk. adm nr.6887 dt.22.12.14 bordero dhjetor 2014 kerk.2268 prot.24.12.2014