Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA All 2,704,442,641.00 2,866 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Zyra e Punes Shkoder (3333) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Shkoder 7,000 2014-12-24 2014-12-26 59410250332014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) 1025033 ZYRA PUNES NXITJE PUNESIMI PAGE PER 1 PERSON MODA TELI S
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 158,301 2014-12-21 2014-12-26 156210060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARSH - Shkresa Nr 5995/2 dt 12.12.14 VKM 846 dt 03.12.14 Shpronesim Segmenti "Plepa - Kavaje - Rrogozhine
  Aparati Ministrise se Shendetesise (3535) / Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 20,562 2014-12-25 2014-12-26 54110130012014 Sherbime telefonike Ministria shendetesise Ribursim telefoni M Ekonomi korrik-tetor 2014 shkrese dt. 22.12.2014
  Aparati i Ministrise se Kultures (3535)/ish Aparati Ministrise Turizmit, Kultures, Rinise dhe Sporteve (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 190,350 2014-12-24 2014-12-26 90110120012014 Te tjera transferta per institucionet jo-fitim prurese 1012001, MIN KLUTURES,projekt urhder 180 dt.30.07.14 vend.kolegjiumi 3389/2 dt.08.10.14 urdher 180.2 dt.10.10.14 Dhjetor 2014
  Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 1,390,800 2014-12-24 2014-12-26 67510140012014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna MINISTRIA E DREJTESISE Vendim gjyqesor Matilda Hoxha,vend nr 5825 dt 11.05.2012
  Aparati Ministrise se Shendetesise (3535) / Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 30,000 2014-12-24 2014-12-26 52710130012014 Te tjera transferta tek individet Ministria shendetesise ribursimi shpenzime transporti nendor dhjetor shkrese 17.12.2014
  Aparati Ministrise se Shendetesise (3535) / Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 84,942 2014-12-25 2014-12-26 56810130012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Ministria shendetesise perkthim dokumentaioni kontr.36 dt. 26.02.2014 listpagese dt. 20.12.2014
  Mini Bashkia 3 (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 1,704,000 2014-12-26 2014-12-26 23521011392014 Ndihme ekonomike Min Bashk Nr.3 Lik shperblim paaftesi dhe ndihme vend 861 dt 17.12.2014
  Qendra kombetare e akreditimit dhe kontrollit te cilesise te institucioneve shendetsore (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 18,000 2014-12-24 2014-12-26 16410130632014 Shpenzime per honorare 602QKSCAISH honorare,urdher nr.259/2 dt. 24.12.2014 pv 259/1 dt. 16.12.2014 vkm 315 dt. 23.03.2011
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 43,200 2014-12-23 2014-12-26 159910060542014 Shpenzime per honorare ARRSH Shkresa Nr. 8611/1 Dt 11.12.14 mbi pagesen e komisionit per anetaret e Bordit Sipas VKM Nr. 621 dt 24.09.14 dhe VKM 418 Dt 27.06.12
  ALUIZNI - Drejtoria e Pergjithshme + Tirana (3) (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 33,500 2014-12-24 2014-12-26 21910940022014 Udhetim i brendshem Drejt.Pergjith.Aluiznit lik dieta nentor-dhjetor,autoriz nr 146/1 dt 17.10.2013,listepagesa tetor-nentor-dhjetor
  Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 250,115 2014-12-24 2014-12-26 29610760012014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna ILDKP lik vendim gjyqi ,Kozeta Ndoi,vendim gjykate 5716dt 11.10.2014,vend KSHC nr 162 dt 22.07.2014,vend 705 dt 24.2.2014
  Mini Bashkia 3 (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 940,000 2014-12-24 2014-12-26 23421011392014 Grant per femije te lindur Min Bashk Nr 3 Lik shperblim lindje akt marveshje 2750 dt 24.12.2014
  Aparati Ministrise se Shendetesise (3535) / Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 22,500 2014-12-25 2014-12-26 57310130012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Ministria shendetesise perkthim dokumentaioni kontr.5502 dt. 19.09.2014 listpagese dt. 20.12.2014
  Gjykata e rrethit Durres (0707) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Durres 5,400 2014-12-23 2014-12-24 37910290152014 Shpenzime gjyqesore TDO 0707/GJYK. RRETHIT /KOD. 1029015/PAGESA PSIKOLOGU PER DIANA GOGO
  Universitet "E. Çabej", Gjirokaster (1111) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Gjirokaster 64,800 2014-12-23 2014-12-24 55110111082014 Shpenzime per kuota qe rrjedhin nga detyrimet 1011108 UNIVERSITETI GJIROKASTER SHPENZIME PER ANETARE KESHILLI LISTE PAGESE
  Bashkia Gjirokaster (1111) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Gjirokaster 5,153,350 2014-12-24 2014-12-24 5551150012014 Pagese paaftesie BASHKIA GJIROKASTER 2115001 , INVALIDET DHJETOR 2014, LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Gjirokaster 3,136 2014-12-23 2014-12-24 43310110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES DHJETOR 2014 LISTE PAGESE
  Zyra e Punes Shkoder (3333) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Shkoder 58,608 2014-12-24 2014-12-24 59610250332014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) ZYRA PUNES SHKODER NXITJE PUNESIMI PAGE PER 6 PERSONA SUBJEKTI PISHA
  Aparati Ministrise se Financave dhe Ekonomise (3535)/ish Aparati Ministrise se Financave (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 46,800 2014-12-23 2014-12-24 72910100012014 Shpenzime per honorare Min.Fin.honor.proc.kualif.aud.v.2014(mbikqyresit dhe korrigjuesit) liste pag.dt.19.12.2014 shk.17339 dt.15.12.2014,14813 dt.28.10.2014,16989 dt.09.12.2014,vend.nr.8 dt.29.10.2014,nr.12 dt.09.12.2014,shkr.17338 dt.15.12.2014, vend.11 dt.21.1