Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 73)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Adelina FARRICI Kryebashkiak Bashkia Burrel
Adriatik ZOTKAJ Kryebashkiak Bashkia Poliçan
Agron DEMUSHI Kryebashkiak Bashkia Bajram Curri
Alfred QAFA Kryebashkiak Bashkia Fushë Arrëz
Ali LAHO Kryebashkiak Bashkia Ersekë
Altin ÇOMO Kryebashkiak Bashkia Libohovë
Andon FRROKAJ Kryebashkiak Bashkia Mamurras
Artan SHKËMBI Kryebashkiak Bashkia Pogradec
Artur BARDHI Kryebashkiak Bashkia Kurbin
Asqeri KUQJA Kryebashkiak Bashkia Belsh
Baftjar ZEQAJ Kryebashkiak Bashkia Fier
Bajazit KARRIQI Kryebashkiak Bashkia Përrenjas
Bardhyl GJYZELI Kryebashkiak Bashkia Kuçovë
Beqir ARIFAJ Kryebashkiak Bashkia Pukë
Beqir NUREDINI Kryebashkiak Bashkia Rrogozhinë
Bujar HUQI Kryebashkiak Bashkia Manëz
Dhurim ALINANI Kryebashkiak Bashkia Delvinë
Dritan BICI Kryebashkiak Bashkia Gramsh
Elvis ROSHI Kryebashkiak Bashkia Kavajë
Fadil NASUFI Kryebashkiak Bashkia Berat
Fatmir GUDA Kryebashkiak Bashkia Leskovik
Fatos TUSHE Kryebashkiak Bashkia Lushnje
Ferdinant ALIGJONI Kryebashkiak Bashkia Selenicë
Fiqiri ISMAILI Kryebashkiak Bashkia Vorë
Flamur BIME Kryebashkiak Bashkia Gjirokastër
Florjana KOKA Kryebashkiak Bashkia Sarandë
Fredi KOKONESHI Kryebashkiak Bashkia Divjakë
Gëzim ÇAPOJ Kryebashkiak Bashkia Orikum
Gëzim ÇAUSHI Kryebashkiak Bashkia Roskovec
Gëzim TOPÇIU Kryebashkiak Bashkia Maliq
Gilberto JAÇE Kryebashkiak Bashkia Përmet
Gjok VUKA Kryebashkiak Bashkia Rubik
Gjokë JAKU Kryebashkiak Bashkia Lezhe
Gjon BARDHI Kryebashkiak Bashkia Fushë-Krujë
Gjon MARKU Kryebashkiak Bashkia Vau- Dejes
Hasan HALILAJ Kryebashkiak Bashkia Kukës
Ilia STEFO Kryebashkiak Bashkia Kolonjë
Ilir ÇELA Kryebashkiak Bashkia Ballsh
Ilir KROSI Kryebashkiak Bashkia Peshkopi
Ilir PJETRAJ Kryebashkiak Bashkia Mamurras