Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga dhe shpenzime udhëtimi si drejtor i Drejtorisë Rajonale të Bujqësisë, Korçë, 845 743 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesTë ardhurat nga interesat bankare 754 dollarë, pjesa takuese 50 %.
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja, të ardhura nga paga dhe shpenzime udhëtimi si gjyqtare pranë Gjykatës së Apelit, Korçë, 1 371 082 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëTë ardhura nga ekzekutimi i detyrueshëm i kontratës së shitjes së kuotave të kapitalit në shoqërinë “D&G”, 650 000 lekë.
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2014
expenseDesc
Nuk ka