Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Gostime (0808) All All 113,227,360.00 172 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Gostime (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 10,000 2014-12-31 2014-12-31 31023830012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative DETYRIM SIG.SHOQ.NIPT.K52905230M48401I KOMUNA GOSTIME
  Komuna Gostime (0808) PRO CREDIT BANK Elbasan 93,015 2014-12-31 2014-12-31 30823830012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur PAGESE KRYEPLEQTE E KESH.KOMUNA GOSTIME MINUSHE MUCA 025437483
  Komuna Gostime (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 516,000 2014-12-29 2014-12-30 30723830012014 Pagese paaftesie SHPERBLIM PAAFTESI POSTA GOSTIME KOMUNA GOSTIME ERJOLA CALJA NR.032361933
  Komuna Gostime (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 270,000 2014-12-29 2014-12-30 30523830012014 Pagese paaftesie SHPERBLIM PAAFTESI POSTA SHTERMEN KOMUNA GOSTIME ERJOLA CALJA NR.032361933
  Komuna Gostime (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 172,380 2014-12-29 2014-12-30 30823830012014 Ndihme ekonomike NDIHMA EK. KOMUNA GOSTIME MINUSHE MUCA 032361933
  Komuna Gostime (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 2,659,000 2014-12-23 2014-12-23 30323830012014 Pagese paaftesie PAAFTESI POSTA SHTERMEN KOMUNA GOSTIME ERJOLA CALJA NR.032361933
  Komuna Gostime (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 3,543,500 2014-12-23 2014-12-23 30223830012014 Pagese paaftesie PAAFTESI POSTA GOSTIME KOMUNA GOSTIME ERJOLA CALJA NR.032361933
  Komuna Gostime (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 179,060 2014-12-23 2014-12-23 30423830012014 Ndihme ekonomike NDIHME EKONOMIKE KOMUNA GOSTIME ERJOLA CALJA NR.032361933
  Komuna Gostime (0808) UJESJELLESI FSHAT Elbasan 1,022,070 2014-12-15 2014-12-16 28523830012014 Uje UJE KONT.18215;15218;18201;13132;16374;18203; KOMUNA GOSTIME
  Komuna Gostime (0808) PRO CREDIT BANK Elbasan 442,792 2014-12-12 2014-12-15 28323830012014 Paga baze PAGA KOMUNA GOSTIME MINUSHE MUCA 025437483
  Komuna Gostime (0808) PRO CREDIT BANK Elbasan 767,414 2014-12-12 2014-12-15 28123830012014 Paga baze PAGA KOMUNA GOSTIME MINUSHE MUCA 025437483
  Komuna Gostime (0808) PRO CREDIT BANK Elbasan 41,634 2014-12-12 2014-12-12 28223830012014 Shtese page per vjetersi ne pune PAGA KOMUNA GOSTIME MINUSHE MUCA 025437483
  Komuna Gostime (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 32,834 2014-12-12 2014-12-12 28623830012014 Posta dhe sherbimi korrier SHP.POSTARE KOMUNA GOSTIME
  Komuna Gostime (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 31,326 2014-12-12 2014-12-12 28423830012014 Elektricitet 2383001 ENERGJI KONT.C75295;C78208;C83487;C86968;C83495;C83489;C83485;C83488 ; KOMUNA GOSTIME
  Komuna Gostime (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 1,667,600 2014-12-10 2014-12-11 27923830012014 Pagese paaftesie PAAFTESI POSTA SHTERMEN KOMUNA GOSTIME MINUSHE MUCA 025437483
  Komuna Gostime (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 2,479,650 2014-12-04 2014-12-04 27823830012014 Pagese paaftesie PAAFTESI POSTA GOSTIME KOMUNA GOSTIME MINUSHE MUCA NR.025437483
  Komuna Gostime (0808) BANKA CREDINS Elbasan 275,000 2014-12-04 2014-12-04 28023830012014 Grant per femije te lindur SHPERBLIM LINDJE KOMUNA GOSTIME MINUSHE MUCA NR.025437483
  Komuna Gostime (0808) ERGI Elbasan 3,074,660 2014-11-26 2014-11-27 27723830012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore RIKONSTR.SHKOLLA MESME GOSTIME KOMUNA GOSTIME
  Komuna Gostime (0808) IMAG Elbasan 1,556,823 2014-11-21 2014-11-21 27123830012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve RIK.RRUGE KOMUNA GOSTIME
  Komuna Gostime (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 31,680 2014-11-20 2014-11-21 27623830012014 Te tjera transferta tek individet NDIHME PER FEMIJET AUTIK (ENKELEJDA MUCA NR.LLOG.405827207CLIDCLALLAN)KOMUNA GOSTIME MINUSHE MUCA NR.025437483