Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Gostime (0808) All All 113,227,360.00 172 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Gostime (0808) BLERIMI SH.P.K Elbasan 404,036 2014-11-21 2014-11-21 27323830012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) RIK.UJESJELLESI KOMUNA GOSTIME
  Komuna Gostime (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 31,680 2014-11-21 2014-11-21 27523830012014 Te tjera transferta tek individet NDIHME PER FEMIJET AUTIK (ENGLANTINA DHEPA NR.LLOG.405241456)KOMUNA GOSTIME MINUSHE MUCA NR.025437483
  Komuna Gostime (0808) PRO CREDIT BANK Elbasan 172,000 2014-11-14 2014-11-14 25723830012014 Paga baze PAGA KOMUNA GOSTIME MINUSHE MUCA 025437483
  Komuna Gostime (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 189,620 2014-11-14 2014-11-14 26923830012014 Ndihme ekonomike NDIHME EK. KOMUNA GOSTIME MINUSHE MUCA 025437483
  Komuna Gostime (0808) PRO CREDIT BANK Elbasan 41,634 2014-11-14 2014-11-14 25623830012014 Shtese page per vjetersi ne pune PAGA KOMUNA GOSTIME MINUSHE MUCA 025437483
  Komuna Gostime (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 35,526 2014-11-14 2014-11-14 25823830012014 Elektricitet 2383001 ENERGJI KOMUNA GOSTIME NR:C83485;C83488;C75295;C75208;C83487;C86968;C83489;C83495;C86968
  Komuna Gostime (0808) PRO CREDIT BANK Elbasan 257,900 2014-11-14 2014-11-14 25523830012014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe PAGA KOMUNA GOSTIME MINUSHE MUCA 025437483
  Komuna Gostime (0808) UJESJELLESI FSHAT Elbasan 963,600 2014-11-07 2014-11-12 25223830012014 Uje UJE KOMUNA GOSTIME
  Komuna Gostime (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 81,878 2014-11-12 2014-11-12 25323830012014 Posta dhe sherbimi korrier SHP.POSTARE KOMUNA GOSTIME
  Komuna Gostime (0808) UJESJELLESI FSHAT Elbasan 452,970 2014-11-06 2014-11-06 25123830012014 Uje UJE KOMUNA GOSTIME
  Komuna Gostime (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 2,484,600 2014-10-28 2014-10-29 24723830012014 Pagese paaftesie PAAFTESI POSTA GOSTIME KOMUNA GOSTIME MINUSHE MUCA 025437483
  Komuna Gostime (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 180,800 2014-10-28 2014-10-29 24923830012014 Ndihme ekonomike NDIHME EK. KOMUNA GOSTIME MINUSHE MUCA 025437483
  Komuna Gostime (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 1,498,500 2014-10-28 2014-10-29 24823830012014 Pagese paaftesie PAAFTESI POSTA SHTERMEN KOMUNA GOSTIME MINUSHE MUCA 025437483
  Komuna Gostime (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 22,073 2014-10-17 2014-10-20 24623830012014 Elektricitet 2383001 ENERGJI KOMUNA GOSTIME NR:C83485;C83488;C75295;C75208;C83487;C86968;C83489;C83495;C86968
  Komuna Gostime (0808) VELLEZERIT HYSA Elbasan 3,091,505 2014-10-13 2014-10-14 23223830012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore NDERTIM E SISTEMIM I TREGUT TE LIRE GOSTIME KOMUNA GOSTIME
  Komuna Gostime (0808) PRO CREDIT BANK Elbasan 221,805 2014-10-13 2014-10-13 23323830012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur PAGA KOMUNA GOSTIME MINUSHE MUCA 025437483
  Komuna Gostime (0808) ORTI OIL Elbasan 700,000 2014-10-13 2014-10-13 23423830012014 Karburant dhe vaj KARBURANT KOMUNA GOSTIME
  Komuna Gostime (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 24,645 2014-10-13 2014-10-13 23523830012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur TATIM NE BURIM KOMUNA GOSTIME
  Komuna Gostime (0808) PRO CREDIT BANK Elbasan 434,190 2014-10-10 2014-10-10 22823830012014 Paga baze PAGA KOMUNA GOSTIME MINUSHE MUCA 025437483
  Komuna Gostime (0808) PRO CREDIT BANK Elbasan 41,633 2014-10-10 2014-10-10 23023830012014 Shtese page per funksionin PAGA KOMUNA GOSTIME MINUSHE MUCA 025437483