Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Gostime (0808) All All 113,227,360.00 172 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Gostime (0808) PRO CREDIT BANK Elbasan 245,000 2014-10-10 2014-10-10 22923830012014 Paga baze PAGA KOMUNA GOSTIME MINUSHE MUCA 025437483
  Komuna Gostime (0808) UJESJELLESI FSHAT Elbasan 1,095,810 2014-10-08 2014-10-09 23123830012014 Uje UJE KOMUNA GOSTIME
  Komuna Gostime (0808) A T L A N T I K Elbasan 20,400 2014-09-29 2014-09-30 22623830012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit SIG.MJETI KOMUNA GOSTIME
  Komuna Gostime (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 2,312,400 2014-09-26 2014-09-26 22423830012014 Pagese paaftesie PAAFTESI POSTA GOSTIME KOMUNA GOSTIME MINUSHE MUCA 032361933
  Komuna Gostime (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 178,480 2014-09-26 2014-09-26 22523830012014 Ndihme ekonomike ND.EK. KOMUNA GOSTIME MINUSHE MUCA 032361933
  Komuna Gostime (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 1,411,650 2014-09-26 2014-09-26 22323830012014 Pagese paaftesie PAAFTESI POSTA SHTERMEN KOMUNA GOSTIME MINUSHE MUCA 032361933
  Komuna Gostime (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 5,852 2014-09-18 2014-09-19 22123830012014 Elektricitet 2383001 ENERGJI KONT.C75295;C78208;C83487;C86968;C83495;C83489;C83485;C83488 ; KOMUNA GOSTIME
  Komuna Gostime (0808) UJESJELLESI FSHAT Elbasan 1,000,170 2014-09-16 2014-09-17 22023830012014 Uje UJE KOMUNA GOSTIME
  Komuna Gostime (0808) GOSTIMA UNION Elbasan 200,000 2014-09-16 2014-09-17 22323830012014 Kancelari KANCELERI KOMUNA GOSTIME
  Komuna Gostime (0808) PRO CREDIT BANK Elbasan 41,633 2014-09-10 2014-09-11 20923830012014 Shtese page per vjetersi ne pune PAGA KOMUNA GOSTIME MINUSHE MUCA 025437483
  Komuna Gostime (0808) PRO CREDIT BANK Elbasan 629,773 2014-09-10 2014-09-11 20723830012014 Shtese page per vjetersi ne pune PAGA KOMUNA GOSTIME MINUSHE MUCA 025437483
  Komuna Gostime (0808) PRO CREDIT BANK Elbasan 325,528 2014-09-10 2014-09-11 20823830012014 Paga baze PAGA KOMUNA GOSTIME MINUSHE MUCA 025437483
  Komuna Gostime (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 153,200 2014-08-27 2014-08-27 20623830012014 Ndihme ekonomike Komuna Gostime ndihme ekonomike
  Komuna Gostime (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 1,433,900 2014-08-20 2014-08-20 20223830012014 Pagese paaftesie PAAFTESI POSTA SHTERMEN KOMUNA GOSTIME MINUSHE MUCA 025437483
  Komuna Gostime (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 5,044 2014-08-20 2014-08-20 20523830012014 Te tjera transferta tek individet TATIM NE BURIM KOMUNA GOSTIME
  Komuna Gostime (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 2,302,500 2014-08-20 2014-08-20 20323830012014 Pagese paaftesie PAAFTESI POSTA GOSTIME KOMUNA GOSTIME MINUSHE MUCA 025437483
  Komuna Gostime (0808) PRO CREDIT BANK Elbasan 45,396 2014-08-20 2014-08-20 20423830012014 Te tjera transferta tek individet SHP.DALJE NE PENSION KOMUNA GOSTIME MINUSHE MUCA 025437483
  Komuna Gostime (0808) GEZIM GJOLENA / ELBASAN Elbasan 82,000 2014-08-18 2014-08-19 19323830012014 Karburant dhe vaj VAJ E PJ.KEMBIMI KOMUNA GOSTIME
  Komuna Gostime (0808) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Elbasan 14,768 2014-08-18 2014-08-18 19823830012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit KOLAUDIM MJETI KOMUNA GOSTIME
  Komuna Gostime (0808) CEZ SHPERNDARJE Elbasan 18,532 2014-08-18 2014-08-18 20023830012014 Elektricitet 2383001 ENERGJI KOMUNA GOSTIME NR:C83485;C83488;C75295;C75208;C83487;C86968;C83489;C83495;