Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Gostime (0808) All All 113,227,360.00 172 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Gostime (0808) PRO CREDIT BANK Elbasan 41,421 2014-06-13 2014-06-16 14323830012014 Paga baze PAGA KOMUNA GOSTIME ERJOLA CALJA NR.032361933
  Komuna Gostime (0808) PRO CREDIT BANK Elbasan 323,536 2014-06-13 2014-06-16 14223830012014 Paga baze PAGA KOMUNA GOSTIME ERJOLA CALJA NR.032361933
  Komuna Gostime (0808) UJESJELLESI FSHAT Elbasan 1,145,580 2014-06-13 2014-06-16 13623830012014 Uje UJE KONT.C18200;C18201;C18215;C16374;C13132KOMUNA GOSTIME
  Komuna Gostime (0808) UJESJELLESI FSHAT Elbasan 789,780 2014-06-13 2014-06-16 13723830012014 Uje UJE KONT.C18203;C18218;C18215 KOMUNA GOSTIME
  Komuna Gostime (0808) ORTI OIL Elbasan 260,546 2014-06-12 2014-06-13 13923830012014 Karburant dhe vaj KARBURANT KOMUNA GOSTIME
  Komuna Gostime (0808) CEZ SHPERNDARJE Elbasan 63,128 2014-06-12 2014-06-13 14023830012014 Elektricitet 2383001 ENERGJI KONT.C75295;C78208;C83487;C86968;C83495;C83489;C83485;C83488 ; KOMUNA GOSTIME
  Komuna Gostime (0808) PRO CREDIT BANK Elbasan 50,085 2014-06-12 2014-06-13 14423830012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur PAG.KRYEPLEQTE KOMUNA GOSTIME ERJOLA CALJA NR.KARTE 032361933
  Komuna Gostime (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 5,565 2014-06-12 2014-06-13 14523830012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur TATIM NE BURIM KOMUNA GOSTIME
  Komuna Gostime (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 176,800 2014-06-10 2014-06-11 13423830012014 Ndihme ekonomike ND.EK. KOMUNA GOSTIME ERJOLA CALJA NR.032361933
  Komuna Gostime (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 2,932,350 2014-05-23 2014-05-26 13623830012014 Pagese paaftesie PAAFTESI POSTA GOSTIME KOMUNA GOSTIME ERJOLA CALJA NR.032361933
  Komuna Gostime (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 1,891,250 2014-05-23 2014-05-26 13723830012014 Pagese paaftesie PAAFTESI POSTA SHTERMEN KOMUNA GOSTIME ERJOLA CALJA NR.032361933
  Komuna Gostime (0808) UJESJELLESI FSHAT Elbasan 978,390 2014-05-21 2014-05-22 13323830012014 Uje UJE KOMUNA GOSTIME
  Komuna Gostime (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 18,285 2014-05-15 2014-05-16 13023830012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur TATIM NE BURIM KOMUNA GOSTIME
  Komuna Gostime (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 18,285 2014-05-15 2014-05-16 13223830012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur TATIM NE BURIM KOMUNA GOSTIME
  Komuna Gostime (0808) CEZ SHPERNDARJE Elbasan 12,649 2014-05-15 2014-05-16 12823830012014 Elektricitet 2383001 ENERGJI KONT.86968;83495 KOMUNA GOSTIME
  Komuna Gostime (0808) PRO CREDIT BANK Elbasan 164,565 2014-05-15 2014-05-16 13123830012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur KESHILLTARE KOMUNA GOSTIME ERJOLA CALJA NR.032361933
  Komuna Gostime (0808) PRO CREDIT BANK Elbasan 164,565 2014-05-15 2014-05-16 12923830012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur KESHILLTARE KOMUNA GOSTIME ERJOLA CALJA NR.032361933
  Komuna Gostime (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 1,444,800 2014-05-07 2014-05-08 11123830012014 Pagese paaftesie PAAFTESI POSTA SHTERMEN KOMUNA GOSTIME ERJOLA CALJA NR.032361933
  Komuna Gostime (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 2,349,050 2014-05-07 2014-05-08 11223830012014 Pagese paaftesie PAAFTESI POSTA GOSTIME KOMUNA GOSTIME ERJOLA CALJA NR.032361933
  Komuna Gostime (0808) CEZ SHPERNDARJE Elbasan 36,468 2014-05-07 2014-05-08 11423830012014 Elektricitet 2383001 ENERGJI KOMUNA GOSTIME NR:C83485;C83488;C75295;C75208;C83487;C83489;