Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Gostime (0808) All All 113,227,360.00 172 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Gostime (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 176,800 2014-05-07 2014-05-08 11323830012014 Ndihme ekonomike NDIHMA EKONOMIKE KOMUNA GOSTIME ERJOLA CALJA NR.032361933
  Komuna Gostime (0808) PRO CREDIT BANK Elbasan 41,421 2014-05-07 2014-05-07 11723830012014 Paga baze PAGA KOMUNA GOSTIME ERJOLA CALJA NR.032361933
  Komuna Gostime (0808) PRO CREDIT BANK Elbasan 459,328 2014-05-07 2014-05-07 11623830012014 Paga baze PAGA KOMUNA GOSTIME ERJOLA CALJA NR.032361933
  Komuna Gostime (0808) PRO CREDIT BANK Elbasan 757,161 2014-05-07 2014-05-07 11523830012014 Paga baze PAGA KOMUNA GOSTIME ERJOLA CALJA NR.032361933
  Komuna Gostime (0808) J O R D I L SH.A. Elbasan 482,112 2014-04-25 2014-04-28 10523830012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve TUBA UJESJELLESI KOMUNA GOSTIME
  Komuna Gostime (0808) ERGI Elbasan 84,000 2014-04-24 2014-04-25 10123830012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre PAISJE UJESJELL. KOMUNA GOSTIME
  Komuna Gostime (0808) BLERIMI SH.P.K Elbasan 1,289,564 2014-04-24 2014-04-25 11023830012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve RIKONSTRUKS.UJESJELLESI KOMUNA GOSTIME
  Komuna Gostime (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 18,285 2014-04-23 2014-04-24 10823830012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur TATIM NE BURIM KOMUNA GOSTIME
  Komuna Gostime (0808) PRO CREDIT BANK Elbasan 164,565 2014-04-23 2014-04-24 10723830012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur KESHILLTARE KOMUNA GOSTIME ERJOLA CALJA NR.032361933
  Komuna Gostime (0808) CEZ SHPERNDARJE Elbasan 76,474 2014-04-23 2014-04-24 10923830012014 Elektricitet 2383001 ENERGJI DET.TE PRAPAMBETURA KOMUNA GOSTIME
  Komuna Gostime (0808) ELKOM SHPK Elbasan 73,944 2014-04-23 2014-04-24 10623830012014 Sherbime telefonike TELEFON KOMUNA GOSTIME
  Komuna Gostime (0808) SOFIJE TOPUZI Elbasan 1,600 2014-04-18 2014-04-21 10323830012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve KOLAUD. PUNIMESH KOMUNA GOSTIME
  Komuna Gostime (0808) SOFIJE TOPUZI Elbasan 4,800 2014-04-18 2014-04-21 PT10223830012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore KOLAUDIM PUNIMESH KOMUNA GOSTIME
  Komuna Gostime (0808) SOFIJE TOPUZI Elbasan 4,200 2014-04-18 2014-04-21 10423830012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj MBIKQ. PUNIMESH KOMUNA GOSTIME
  Komuna Gostime (0808) UJESJELLESI FSHAT Elbasan 1,054,770 2014-04-18 2014-04-21 9923830012014 Uje UJE KOMUNA GOSTIME
  Komuna Gostime (0808) BLERIMI SH.P.K Elbasan 998,088 2014-04-18 2014-04-21 10023830012014 Garanci te vitit te meparshem per sipermarje punimesh,Te Dala 5%GARANCI MBUSHUR AFATI KOMUNA GOSTIME
  Komuna Gostime (0808) CEZ SHPERNDARJE Elbasan 67,966 2014-04-07 2014-04-08 8823830012014 Elektricitet 2383001 ENERGJI KOMUNA GOSTIME NR:C83485;C83488;C75295;C75208;C83487;C86968;C83489;C83495;C86968
  Komuna Gostime (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 176,800 2014-04-04 2014-04-07 8423830012014 Ndihme ekonomike NDIHMA EK. KOMUNA GOSTIME ERJOLA CALJA NR.032361933
  Komuna Gostime (0808) PRO CREDIT BANK Elbasan 739,598 2014-04-03 2014-04-04 8523830012014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe PAGA KOMUNA GOSTIME ERJOLA CALJA NR.032361933
  Komuna Gostime (0808) PRO CREDIT BANK Elbasan 459,328 2014-04-03 2014-04-04 8623830012014 Paga baze PAGA KOMUNA GOSTIME ERJOLA CALJA NR.032361933