Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Kastriot (0606) All All 84,563,336.00 179 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Kastriot (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 12,658 2014-12-30 2014-12-30 26523470012014 Posta dhe sherbimi korrier komuna kastriot lik sherbimi poste
  Komuna Kastriot (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 499,500 2014-12-30 2014-12-30 26423470012014 Pagese paaftesie komuna kastriot lik shperblimi paaftesi
  Komuna Kastriot (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 1,875,000 2014-12-30 2014-12-30 26323470012014 Ndihme ekonomike komuna kastriot lik shperbj ndihne ekonomike
  Komuna Kastriot (0606) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Diber 5,694 2014-12-26 2014-12-29 25721060082014 Elektricitet 2347001 KOMUNA KASTRIOT LIKENERGJIC048977
  Komuna Kastriot (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 157,350 2014-12-29 2014-12-29 26223470012014 Pagese paaftesie KOMUNA KASTRIOT LIK PAAFTESI
  Komuna Kastriot (0606) ERALD-G (K36306784K) Diber 191,520 2014-01-24 2014-12-26 2542347001 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime komuna kastriot lik fat nr 25dt 19.09.12
  Komuna Kastriot (0606) RADIKA Diber 10,521 2014-12-26 2014-12-26 255/23470012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh,Te Dala komuna kastriot lik5%
  Komuna Kastriot (0606) "XHANI" SHPK Diber 61,366 2014-12-26 2014-12-26 25823470012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh,Te Dala komuna kastriot lik 5%garanci
  Komuna Kastriot (0606) RADIKA Diber 12,426 2014-12-26 2014-12-26 255 23470012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh,Te Dala komuna kastriot lik 5%garanci
  Komuna Kastriot (0606) RAIFFEISEN BANK SH.A Diber 27,540 2014-12-24 2014-12-26 25223470012014 Shpenzime te tjera qiraje KOMUNA KASTRIOT lik qera dt 31.11.14
  Komuna Kastriot (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 750 2014-12-26 2014-12-26 25923470012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale komuna kastriot tarife sherbimi
  Komuna Kastriot (0606) RADIKA Diber 435,993 2014-12-26 2014-12-26 25523470012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh,Te Dala komuna kastriot lik s21dt 17.12.4 dhe5%garanci
  Komuna Kastriot (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 6,938 2014-12-24 2014-12-26 25323470012014 Paga me kontrate per pune sezonale komuna kastriot lik tatim be burim
  Komuna Kastriot (0606) AFRIMI D Diber 359,760 2014-12-26 2014-12-26 26123470012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa administrative komuna kastriot lik fat nr18dt 22.12.14
  Komuna Kastriot (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 70,083 2014-12-23 2014-12-24 24423470012014 Posta dhe sherbimi korrier KOMUNA KASTRIOT LIK SHERBIM POSTE
  Komuna Kastriot (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 3,324,550 2014-12-23 2014-12-24 25023470012014 Pagese paaftesie KOMUNA KASTRIOT LIK PA AFTESI DHJETOR 2014
  Komuna Kastriot (0606) ABEDIN HYSENAGOLLI Diber 63,300 2014-12-23 2014-12-24 24623470012014 Pjese kembimi, goma dhe bateri KOMUNA KASTRIOT LIK FAT NR 02DT 8.12.14
  Komuna Kastriot (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 1,752,064 2014-12-23 2014-12-24 24823470012014 Ndihme ekonomike KOMUNA KASTRIOT LOK ND EK DHJETOR 2014
  Komuna Kastriot (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 16,622 2014-12-23 2014-12-24 25123470012014 Posta dhe sherbimi korrier KOM KASTRIOT LIK POSTE
  Komuna Kastriot (0606) EDIP ZEMZADE Diber 183,500 2014-12-23 2014-12-24 24323470012014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim KOMUNA KASTRIOT LIK FAT NR 1 2 DT 24.11.14