Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Kastriot (0606) All All 84,563,336.00 179 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Kastriot (0606) C O L O M B O Diber 52,500 2014-10-22 2014-10-23 18623470012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme KOMUNA KASTRIOT lik fat nr 1176dt2.10.14
  Komuna Kastriot (0606) URIM TERNAKU Diber 145,000 2014-10-20 2014-10-21 18223470012014 Pjese kembimi, goma dhe bateri KOMUNA KASTRIOT LIK FAT NR 06DT 26.09.14
  Komuna Kastriot (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 2,783,400 2014-10-16 2014-10-16 18423470012014 Pagese paaftesie KOMUNA KASTRIOT lik paaftesi shtator 2014
  Komuna Kastriot (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 97,000 2014-10-16 2014-10-16 18523470012014 Te tjera transferime korrente KOMUNA KASTRIOT LIK NDIHME RAST FATKEQESIE V KOM NR 20 DT 15.09.14 KONF 1940/0DT 19.09.14
  Komuna Kastriot (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 16,300 2014-10-15 2014-10-15 18323470012014 Sherbime telefonike KOMUNA KASTRIOT lik fat nr 118890009
  Komuna Kastriot (0606) SHOQ. E KOMUNAVE TE SHQIPERISE Diber 50,000 2014-10-15 2014-10-15 18123470012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative KOMUNA KASTRIOT lik tarife antaresimi ne shoq e komunave viti 2014
  Komuna Kastriot (0606) ADIDAS - ONE Diber 1,134,551 2014-10-13 2014-10-13 16623470012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh,Te Dala KOMUNA KASTRIOT lik 5% garanci rehabilitim i kanalit ujites Borovjan
  Komuna Kastriot (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 33,846 2014-10-09 2014-10-09 18023470012014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh KOMUNA KASTRIOT lik tatim ne burim
  Komuna Kastriot (0606) RAIFFEISEN BANK SH.A Diber 63,000 2014-10-09 2014-10-09 17023470012014 Posta dhe sherbimi korrier KOMUNA KASTRIOT lik sherbime sig ruajtje qiramarje
  Komuna Kastriot (0606) ARTAN SIMA Diber 10,000 2014-10-09 2014-10-09 16623470012014 Paga baze komuna kastriot lik vendime gjyqesore
  Komuna Kastriot (0606) RAIFFEISEN BANK SH.A Diber 65,609 2014-10-09 2014-10-09 17123470012014 Paga me kontrate per kohe te kufizuar KOMUNA KASTRIOT LIK PAGA PUNONJES ME KONTRATE
  Komuna Kastriot (0606) BANKA CREDINS Diber 68,688 2014-10-09 2014-10-09 16923470012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur KOMUNA KASTRIOT lik shperblim kryepleqsh shtator 2014
  Komuna Kastriot (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 499,429 2014-10-08 2014-10-08 16523470012014 Paga baze KOMUNA KASTRIOT lik. paga neto shtator 2014
  Komuna Kastriot (0606) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Diber 107,325 2014-10-08 2014-10-08 16823470012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur KOMUNA KASTRIOT lik. paga keshilltare shtator 2014
  Komuna Kastriot (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 55,049 2014-10-08 2014-10-08 16723470012014 Shtesa page te tjera KOMUNA KASTRIOT lik. paga neto shtator 2014
  Komuna Kastriot (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 34,964 2014-09-18 2014-09-25 15923470012014 Posta dhe sherbimi korrier KOMUNA KASTRIOT lik tatim ne burrim per keshillin e komunes gusht 2014
  Komuna Kastriot (0606) AFRIMI D Diber 347,879 2014-09-25 2014-09-25 16423470012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj KOMUNA KASTRIOT lik shpen per mirmbajtje e kanaleve ujitese dytesore kontr dt 4.06.14
  Komuna Kastriot (0606) KASTRIOT VORFI Diber 74,500 2014-09-23 2014-09-23 16223470012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre komuna kastriot shpenzime atq te tjera pajisje
  Komuna Kastriot (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 1,491,723 2014-09-23 2014-09-23 16323470012014 Ndihme ekonomike KOMUNA KASTRIOT lik nd ekonomike vendimi nr19 dt 15.09.14 dh konfirmimi ne1739/1 dt 18.09.14
  Komuna Kastriot (0606) ERALD-G (K36306784K) Diber 1,080,000 2014-09-23 2014-09-23 16123470012014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime komuna kastriot sherbime projektime fat nr 22 dt 11.08.14