Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Kastriot (0606) All All 84,563,336.00 179 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Kastriot (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 2,842,300 2014-05-09 2014-05-09 5723470012014 Pagese paaftesie KOMUNA KASTRIOT lik. per pa-aftesie prill 2014
  Komuna Kastriot (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 32,309 2014-05-09 2014-05-09 6023470012014 Shtesa page te tjera KOMUNA KASTRIOT lik. paga gj. civile prill 2014
  Komuna Kastriot (0606) BANKA CREDINS Diber 68,688 2014-05-09 2014-05-09 6223470012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur KOMUNA KASTRIOT lik. k / pleq prill 2014
  Komuna Kastriot (0606) RAIFFEISEN BANK SH.A Diber 77,267 2014-05-09 2014-05-09 6423470012014 Paga me kontrate per kohe te kufizuar KOMUNA KASTRIOT lik. pun. sherb. me kohe te kufizuar prill 2014
  Komuna Kastriot (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 90,475 2014-05-09 2014-05-09 5823470012014 Posta dhe sherbimi korrier KOMUNA KASTRIOT lik.sherb. poste per pa-aftesine prill 2014
  Komuna Kastriot (0606) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Diber 107,325 2014-05-09 2014-05-09 6123470012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur KOMUNA KASTRIOT lik. keshilltaresh prill 2014
  Komuna Kastriot (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 23,350 2014-04-26 2014-04-28 5623470012014 Sherbime telefonike KOMUNA KASTRIOT lik. shp. telefonike sipas listes
  Komuna Kastriot (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 2,687,004 2014-04-17 2014-04-17 5523470012014 Ndihme ekonomike KOMUNA KASTRIOT lik. ndihme - ekonomike shkurt mars 2014
  Komuna Kastriot (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 35,804 2014-04-15 2014-04-16 5423470012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur KOMUNA KASTRIOT lik. tatim ne burim keshilltaresh + pun. kont. mars 2014
  Komuna Kastriot (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 102,000 2014-04-09 2014-04-10 4723470012014 Te tjera transferime korrente KOMUNA KASTRIOT lik. ndihme rast fatkeqsie dhe sherbime mars 2014
  Komuna Kastriot (0606) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Diber 107,325 2014-04-09 2014-04-10 4323470012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur KOMUNA KASTRIOT lik. keshilltaresh mars 2014
  Komuna Kastriot (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 479,151 2014-04-09 2014-04-09 4123470012014 Shtese page per vjetersi ne pune KOMUNA KASTRIOT lik. paga + shtesa mars 2014
  Komuna Kastriot (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 32,309 2014-04-09 2014-04-09 4223570012014 Shtesa page te tjera KOMUNA KASTRIOT lik. paga + shtesa mars 2014
  Komuna Kastriot (0606) BANKA CREDINS Diber 68,688 2014-04-09 2014-04-09 4423470012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur KOMUNA KASTRIOT lik. k/pleq mars 2014
  Komuna Kastriot (0606) RAIFFEISEN BANK SH.A Diber 90,675 2014-04-09 2014-04-09 4523470012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes KOMUNA KASTRIOT lik. paga punonj. sherbimesh mars 2014
  Komuna Kastriot (0606) RAIFFEISEN BANK SH.A Diber 55,550 2014-04-09 2014-04-09 4623470012014 Paga me kontrate per kohe te kufizuar KOMUNA KASTRIOT lik. paga punonj. me kontrate mars 2014
  Komuna Kastriot (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 2,953,650 2014-04-03 2014-04-03 4023470012014 Pagese paaftesie komuna kastriot lik paaftesi muaji mars 2014
  Komuna Kastriot (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 2,354,984 2014-03-25 2014-03-26 3923470012014 Ndihme ekonomike KOMUNA KASTRIOT ND EKONOMIKE DHJETOR 2013 DHE JANAR 2014
  Komuna Kastriot (0606) RAIFFEISEN BANK SH.A Diber 112,124 2014-03-13 2014-03-13 28 23470012014 Unspecified KOMUNA KASTRIOT LIK PAGA PUNONJES ME KONTRATE
  Komuna Kastriot (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 32,014 2014-03-11 2014-03-11 3723470012014 Unspecified KOMUNA KASTRIOT TATIM PAGA E KESHILLTARE