Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Kastriot (0606) All All 84,563,336.00 179 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Kastriot (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 8,760 2014-12-23 2014-12-24 24923470012014 Posta dhe sherbimi korrier KOM KASTRIOT LIK POSTE
  Komuna Kastriot (0606) SPATA Diber 52,680 2014-12-23 2014-12-24 24723470012014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore KOM KASTRIOT lik fat nr 61dt 11.12.14
  Komuna Kastriot (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 296,356 2014-12-12 2014-12-18 22523470012014 Udhetim jashte shtetit KOMUNA KASTRIOT lik fat nr 12135681
  Komuna Kastriot (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 499,429 2014-12-15 2014-12-15 22 023470012014 Paga baze KOMUNA KASTRIOT lik paga e shtesa nentor 2014
  Komuna Kastriot (0606) STRATI BAILIFF'S SERVICE Diber 10,200 2014-12-15 2014-12-15 24123470012014 Shpenzime gjyqesore komuna kastriot lik vendim gjygjisipas shkreses nr 11936dt 29.9.14
  Komuna Kastriot (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 265,000 2014-12-14 2014-12-15 24223470012014 Pensione te veçanta shteterore KOMUNA KASTRIOT lik sipas shkreses ne 8639/15dt 27.11.14
  Komuna Kastriot (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 2,986,750 2014-12-10 2014-12-11 24023470012014 Pagese paaftesie KOM KASTRIOT lik pa aftesi nentor 2014
  Komuna Kastriot (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 34,656 2014-12-11 2014-12-11 23723470012014 Paga me kontrate per kohe te kufizuar KOMUNA KASTRIOT LIKTATIM NE BURRIM
  Komuna Kastriot (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 14,371 2014-12-11 2014-12-11 23823470012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj KOMUNA KASTRIOT lik tatim ne burim
  Komuna Kastriot (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 34,902 2014-12-11 2014-12-11 23923470012014 Paga me kontrate per pune sezonale KOMUNA KASTRIOT lik paga me kontrate
  Komuna Kastriot (0606) SALI VRENEZI Diber 695,000 2014-12-11 2014-12-11 23523470012014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim KOMUNA KASTRIOT KIK FAT NR 2DT 21.11.14
  Komuna Kastriot (0606) RAIFFEISEN BANK SH.A Diber 78,296 2014-12-10 2014-12-10 23323470012014 Paga me kontrate per kohe te kufizuar KOMUNA KASTRIOT lik paga e shtesa nentor 2014
  Komuna Kastriot (0606) ARTAN SIMA Diber 10,000 2014-12-10 2014-12-10 22123470012014 Paga baze komuna kastriot lik ekz vendimi gjyqi nentor 2014
  Komuna Kastriot (0606) RAIFFEISEN BANK SH.A Diber 57,600 2014-12-10 2014-12-10 22423470012014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit komuna kastriot lik paga nentor 2014
  Komuna Kastriot (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 43,679 2014-12-10 2014-12-10 22223470012014 Shtese page per vjetersi ne pune KOMUNA KASTRIOT lik paga e shtesa nentor 2014
  Komuna Kastriot (0606) BANKA CREDINS Diber 176,013 2014-12-10 2014-12-10 22323470012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur KOMUNA KASTRIOT lik paga e shtesa nentor 2014
  Komuna Kastriot (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 2,997,434 2014-12-09 2014-12-09 21923470012014 Ndihme ekonomike KOM KASTRIOT lik ndihme ekonomikme tetor nenter 2014
  Komuna Kastriot (0606) RAIFFEISEN BANK SH.A Diber 1,306,575 2014-12-04 2014-12-05 21823470012014 Te tjera transferime korrente KOMUNA KASTRIOT lik sipas shkerses nr 8639/15dt 27.11.14
  Komuna Kastriot (0606) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Diber 23,015 2014-11-26 2014-11-26 21623470012014 Elektricitet 2347001 KOMUNA KASTRIOT lik energji tetor c100536c100129
  Komuna Kastriot (0606) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Diber 5,274 2014-11-26 2014-11-26 21723470012014 Elektricitet 2347001 komuna kastriot lik energji c048977