Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Kastriot (0606) All All 84,563,336.00 179 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Kastriot (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 90,666 2014-11-25 2014-11-25 21523470012014 Paga me kontrate per pune sezonale KOMUNA KASTRIOT LIK PAGA ME KONTRATE
  Komuna Kastriot (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 38,681 2014-11-25 2014-11-25 21423470012014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore KOMUNA KASTRIOT LIK PAGA MIRNBAJTE OBJEKTI
  Komuna Kastriot (0606) SPATA Diber 42,000 2014-11-24 2014-11-24 21323470012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj KOMUNA KASTRIOT lik fat nr 56dt 17.11.14
  Komuna Kastriot (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 2,852,100 2014-11-18 2014-11-19 21223470012014 Pagese paaftesie KOMUNA KASTRIOT lik paaftesi tetor 2014
  Komuna Kastriot (0606) RAIFFEISEN BANK SH.A Diber 60,300 2014-11-12 2014-11-13 20123470012014 Posta dhe sherbimi korrier KOMUNA KASTRIOT lik paga e shtesa tetor 2014
  Komuna Kastriot (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 33,800 2014-11-12 2014-11-13 21123470012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur KOMUNA KASTRIOT lik tatim ne burim
  Komuna Kastriot (0606) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Diber 107,325 2014-11-12 2014-11-13 20023470012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur KOMUNA KASTRIOT lik paga keshilltare tetor 2014
  Komuna Kastriot (0606) RAIFFEISEN BANK SH.A Diber 67,895 2014-11-12 2014-11-13 20223470012014 Paga me kontrate per kohe te kufizuar KOMUNA KASTRIOT lik paga punonjes ne kontrate tetor 2014
  Komuna Kastriot (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 499,429 2014-11-12 2014-11-12 19623470012014 Shtese page per funksionin KOMUNA KASTRIOT lik paga e shtesa tetor 2014
  Komuna Kastriot (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 1,491,952 2014-11-12 2014-11-12 19423470012014 Ndihme ekonomike KOMUNA KASTRIOT lik nd ek vend nr 24dt17.10.14 konf 2136/3prot dt 30.10.14
  Komuna Kastriot (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 43,679 2014-11-12 2014-11-12 19823470012014 Shtesa page te tjera KOMUNA KASTRIOT lik paga e shtesa tetor 2014
  Komuna Kastriot (0606) ARTAN SIMA Diber 10,000 2014-11-12 2014-11-12 19723470012014 Paga baze KOMUNA KASTRIOT lik vendimi gjyqesor
  Komuna Kastriot (0606) BANKA CREDINS Diber 68,688 2014-11-12 2014-11-12 19923470012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur KOMUNA KASTRIOT lik paga keshilltare tetor 2014
  Komuna Kastriot (0606) "JASHARI" SHPK Diber 46,320 2014-11-12 2014-11-12 19523470012014 Shpenzime per pritje e percjellje KOMUNA KASTRIOT LIK FAT NR 958DT20.10.14
  Komuna Kastriot (0606) OLSI KURTAGA Diber 36,000 2014-10-28 2014-10-28 19123470012014 Sherbime te tjera KOMUNE KASTRIOT lik fat nr 1dt 20.10.14
  Komuna Kastriot (0606) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Diber 25,080 2014-10-24 2014-10-24 18923470012014 Elektricitet 2347001 KOMUNA KASTRIOT lik energji c 057591c055438c057590 shtator 2014
  Komuna Kastriot (0606) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Diber 23,892 2014-10-24 2014-10-24 18823470012014 Elektricitet 2347001 komuna kastriot LIK ENERGJI C 058921 DT 27.09.14 27.9.14
  Komuna Kastriot (0606) RADIKA Diber 763,686 2014-10-24 2014-10-24 19323470012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) komuna kastriot lik pjesor dhe ngurtesi 5%
  Komuna Kastriot (0606) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Diber 15,487 2014-10-24 2014-10-24 19023470012014 Elektricitet 2347001 KOMUNA KASTRIOT lik energji c048977 shtator 2014
  Komuna Kastriot (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 110,048 2014-10-24 2014-10-24 19223470012014 Posta dhe sherbimi korrier komuna kastriot lik detyrimi 05% postes