Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Kastriot (0606) All All 84,563,336.00 179 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Kastriot (0606) RAIFFEISEN BANK SH.A Diber 75,667 2014-09-10 2014-09-10 15023470012014 Paga me kontrate per kohe te kufizuar Komuna kastriot pagat me kontrate
  Komuna Kastriot (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 2,699,250 2014-09-10 2014-09-10 16023470012014 Pagese paaftesie KOmuna Kastriot LIK PAAFTESIE Gusht 2014
  Komuna Kastriot (0606) RAIFFEISEN BANK SH.A Diber 63,000 2014-09-10 2014-09-10 14723470012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Komuna kastriot pagat per korierr e ruatje objektesh
  Komuna Kastriot (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 32,309 2014-09-10 2014-09-10 14623470012014 Shtese page per funksionin Komuna kastriot Pagat dhe shtesa Gusht 2014
  Komuna Kastriot (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 509,429 2014-09-10 2014-09-10 14523470012014 Paga baze Komuna kastriot Pagat dhe shtesa Gusht 2014
  Komuna Kastriot (0606) BANKA CREDINS Diber 68,688 2014-09-10 2014-09-10 14923470012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Komuna kastriot Shperblim kryepleq Gusht 2014
  Komuna Kastriot (0606) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Diber 107,325 2014-09-10 2014-09-10 14823470012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur KOmuna Kastriot Shperblim i keshilltareve Gusht 2014
  Komuna Kastriot (0606) RADIKA Diber 351,360 2014-08-25 2014-08-25 14423470012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj KOMUNA KASTRIOT lik fat nr 49dt7.07.14 sit perfundimtar shp mirmbajtje rrugesh
  Komuna Kastriot (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 210,000 2014-08-15 2014-08-15 14323470012014 Udhetim i brendshem KOMUNA KASTRIOT lik shp djeta korrik 2014
  Komuna Kastriot (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 22,260 2014-08-14 2014-08-15 14223470012014 Sherbime telefonike KOMUNA KASTRIOT lik sherbim telefonik
  Komuna Kastriot (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 35,383 2014-08-13 2014-08-13 14023470012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes KOMUNA KASTRIOT lik tatim ne burim korrrik 2014
  Komuna Kastriot (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 1,452,831 2014-08-13 2014-08-13 14123470012014 Ndihme ekonomike KOMUNA KASTRIOT lik ndihme ekonomike korrik 2014
  Komuna Kastriot (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 514,565 2014-08-08 2014-08-08 12623470012014 Shtesa page te tjera komuna kastriot lik paga e shtesa korrik 2014
  Komuna Kastriot (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 32,309 2014-08-08 2014-08-08 12723470012014 Shtesa page te tjera komuna kastriot lik paga e shtese gj civile korrik 2014
  Komuna Kastriot (0606) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Diber 107,325 2014-08-08 2014-08-08 12923470012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur komuna kastriot lok paga keshilltare korrik 2014
  Komuna Kastriot (0606) RAIFFEISEN BANK SH.A Diber 63,000 2014-08-08 2014-08-08 12823470012014 Posta dhe sherbimi korrier komuna kastriot lik paga e shtesa k kom korrik 2014
  Komuna Kastriot (0606) RAIFFEISEN BANK SH.A Diber 79,439 2014-08-08 2014-08-08 13123470012014 Paga me kontrate per kohe te kufizuar komuna kastriot lik paga puninjesish me kontrate korik 2014
  Komuna Kastriot (0606) BANKA CREDINS Diber 68,688 2014-08-08 2014-08-08 13023470012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur komuna kastriot lik paga kryepleq korrik 2014
  Komuna Kastriot (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 1,452,429 2014-08-06 2014-08-06 12523470012014 Ndihme ekonomike KOMUNA KASTRIOT lik nd ek qershor 2014
  Komuna Kastriot (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 2,655,300 2014-08-04 2014-08-04 12423470012014 Pagese paaftesie komuna kastriot lik paaftesi korrik 2014