Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) All All 104,332,589.00 388 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 408 2014-12-30 2014-12-31 44910940182014 Posta dhe sherbimi korrier AGJ.KOMB TURIZMIT poste dhjetor 2014 fat 4972
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) BANKA CREDINS Tirane 56,500 2014-12-30 2014-12-31 44810940182014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna AGJ.KOMB TURIZMIT vendim gjyqesor urdher 412 23.12.2014 vendim 4407 05.12.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) DIXHI PRINT - AL Tirane 351,600 2014-12-23 2014-12-24 42310940182014 Te tjera transferime korrente AGJ.KOMB TURIZMIT printime panailri Londer fat 3001 s 16540801
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) ALSTEMA MALAJ Tirane 98,100 2014-12-23 2014-12-24 44210940182014 Sherbime te tjera AGJ.KOMB TURIZMIT sherbime te tjera pv emergj 23.07.2014 fat 41 23.07.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) DIXHI PRINT - AL Tirane 108,490 2014-12-22 2014-12-23 42510940182014 Sherbime te tjera AGJ.KOMB TURIZMIT materiale up 76 24.11.2014 pv 1,2 24.11.14 fat 108 s 7271761
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) DIXHI PRINT - AL Tirane 227,510 2014-12-22 2014-12-23 42410940182014 Te tjera transferime korrente AGJ.KOMB TURIZMIT materiale up 74 17.12.2014 pv 1,2 18.11.14 fat 3011 fh 100 21.12.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) MC NETWORKING Tirane 39,783 2014-12-22 2014-12-23 44510940182014 Sherbime te tjera AGJ.KOMB TURIZMIT mirmbajtje faqes webit urdher 169 07.05.2014 kont sherb 330 18.03.2014 fat 895 s 18483145
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) ALBARENT Tirane 96,000 2014-12-22 2014-12-23 44710940182014 Shpenzime per qiramarrje mjetesh transporti AGJ.KOMB TURIZMIT qera automjete up 59 07.08.2014 pv 1,2 08.08.2014 fat 3066 s 19354166
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) ENKELEIDA HOXHA Tirane 1,400 2014-12-18 2014-12-19 43810940182014 Sherbime te tjera AGJ.KOMB TURIZMIT perkthime noterizime urdher 288 21.08.2014 fat 93 s 13809744
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) GENTIANA KACA Tirane 3,200 2014-12-18 2014-12-19 44010940182014 Sherbime te tjera AGJ.KOMB TURIZMIT perkthime noterizime urdher 356 13.10.2014 fat 149 s 6899102
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) ENKELEIDA HOXHA Tirane 2,000 2014-12-18 2014-12-19 43410940182014 Sherbime te tjera AGJ.KOMB TURIZMIT perkthime noterizime urdher 189 19.05.2014 fat 48 s 19399352
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) ENKELEIDA HOXHA Tirane 3,000 2014-12-18 2014-12-19 43510940182014 Sherbime te tjera AGJ.KOMB TURIZMIT perkthime noterizime urdher 357 13.10.2014 fat 380 s 17470638
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) I N T E R G R A F I K A Tirane 11,616 2014-12-18 2014-12-19 44410940182014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale AGJ.KOMB TURIZMIT materiale up 77 11.12.2014 pv fat 612 fh 105 11.12.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) ENKELEIDA HOXHA Tirane 4,200 2014-12-18 2014-12-19 43710940182014 Sherbime te tjera AGJ.KOMB TURIZMIT perkthime noterizime urdher 311 12.09.2014 fat 16 s 17470616
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) GENTIANA KACA Tirane 7,200 2014-12-18 2014-12-19 44110940182014 Sherbime te tjera AGJ.KOMB TURIZMIT perkthime noterizime urdher 356 13.10.2014 fat 158 s 6899111
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) ENKELEIDA HOXHA Tirane 4,000 2014-12-18 2014-12-19 43310940182014 Sherbime te tjera AGJ.KOMB TURIZMIT perkthime noterizime urdher 401 10.12.2014 fat 2 s 19399352
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) INFOSOFT SYSTEM Tirane 11,529 2014-12-18 2014-12-19 44310940182014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri AGJ.KOMB TURIZMIT paisje kompjuterike up 17.12.2014 fat 80769950 fh 107 17.12.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) ENKELEIDA HOXHA Tirane 600 2014-12-18 2014-12-19 43610940182014 Sherbime te tjera AGJ.KOMB TURIZMIT perkthime noterizime urdher 287 21.08.2014 fat 38 s 14702888
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) DRITAN XHAFE RI Tirane 21,480 2014-12-18 2014-12-19 41810940182014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme AGJ.KOMB TURIZMIT materiale zyre fat 46 s 05014250 fh 103 26.11.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) BANKA CREDINS Tirane 3,000 2014-12-16 2014-12-18 42810940182014 Udhetim i brendshem AGJ.KOMB TURIZMIT djeta liste pagese