Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) All All 104,332,589.00 388 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) STAVRI SPAHIU Tirane 45,000 2014-09-23 2014-09-24 29110940182014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh Agjensia Komb.Turizmit qera ambjente gusht 2014 pv 389/2 23.07.2014 fat 60 25.07.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 15,737 2014-09-19 2014-09-22 28610940182014 Sherbime telefonike AGJ.KOMB TURIZMIT telefon gusht 2014 klienti 310001693720
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) PRESPA INVEST Tirane 36,000 2014-09-19 2014-09-22 28710940182014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh AGJ.KOMB TURIZMIT qera ambjente kont va 295 07.03.2014 urdher 72 10.03.2014 fat 20 12.09.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) MIRJAN NIÇO (L32002002V) Tirane 200,400 2014-09-09 2014-09-19 26510940182014 Sherbime te tjera 1094018, AGJ.KOMB TURIZMIT sherbime te tjera rrjeti,up 60 dt 07.08.14,pv 1 dt 11.08.14,pv 2 dt 11.08.14,fat 32 dt 12.08.14 sr 10705396
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) PROMO PRINT Tirane 346,800 2014-09-16 2014-09-17 27510940182014 Te tjera transferime korrente AGJ.KOMB TURIZMIT, festa e birres broshurA UP 55 01.08.2014 PV 1,2 05.08.2014 FAT 104 13.08.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) MERO BAZE Tirane 450,000 2014-09-16 2014-09-17 28110940182014 Te tjera transferime korrente AGJ.KOMB TURIZMIT, botim ne media urdher 303 03.09.2014 kont 530/6 20.05.2014 VKM 1195 05.08.2008 pv 741/2 03.09.2014 fat 21 10.09.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) MC NETWORKING Tirane 39,783 2014-09-16 2014-09-17 27710940182014 Sherbime te tjera AGJ.KOMB TURIZMIT, mirmbajtje faqe webi kont sherb 330 18.03.2014 urdher 169 07.05.2014 fat 491 26.07.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 40,460 2014-09-16 2014-09-17 27810940182014 Shpenzime gjyqesore AGJ.KOMB TURIZMIT, vendim gjyqesor urdher 307 11.09.2014 vend.gjyqi 2260 12.05.2014 kerkese ekzekutimi 717 21.08.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 2,940 2014-09-16 2014-09-17 27910940182014 Posta dhe sherbimi korrier AGJ.KOMB TURIZMIT, postare urdher 685/3 02.09.2014 fat 441 29.08.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) JANI STRATOBERDHA Tirane 429,600 2014-09-16 2014-09-17 28410940182014 Te tjera transferime korrente AGJ.KOMB TURIZMIT, festa e birres qera paisje UP 56 04.08.2014 PV 1,2 06.08.2014 Fat 35 18.08.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) ALBAFIRE Tirane 456,000 2014-09-16 2014-09-17 28010940182014 Te tjera transferime korrente AGJ.KOMB TURIZMIT, aktiv.Art Contakt Festival fishekzjarre up 57 06.08.2014 pv 1 07.08.2014 pv 2,3,4,5 08.08.2014 fat 12 08.08.2014 fh 77 08.08.2014 fat 16 10.08.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) MC NETWORKING Tirane 39,783 2014-09-16 2014-09-17 27610940182014 Sherbime te tjera AGJ.KOMB TURIZMIT, mirmbajtje faqe webi kont sherb 330 18.03.2014 urdher 169 07.05.2014 fat 377 24.06.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) SHQIPTARJA.COM Tirane 522,000 2014-09-16 2014-09-17 28210940182014 Te tjera transferime korrente AGJ.KOMB TURIZMIT, botim ne media urdher 302 02.09.2014 kont 530/7 20.05.2014 VKM 1195 05.08.2008 pv 741 02.09.2014 fat 541 29.08.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) RAPO"S RESORT HOTEL Tirane 25,000 2014-09-16 2014-09-17 28310940182014 Udhetim i brendshem AGJ.KOMB TURIZMIT, djeta brenda vendit autor.633/5,633/6 30.07.2014 fat 41 27.07.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 222,114 2014-09-15 2014-09-16 28510940182014 Te tjera transferime korrente 1094018, AGJ.KOMB TURIZMIT pagese tatim ne burim transferte konference Londer dhe transferte Singapor
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) BANKA CREDINS Tirane 278,034 2014-09-15 2014-09-15 28410940182014 Sherbimet bankare AGJ.KOMB TURIZMIT shp panairi ne Londer 1535 paund me kurs 178.8 leke urdher 312 12.09.2014 fat 6581759 13.08.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) KAMELA PETRO Tirane 45,000 2014-09-11 2014-09-12 26710940182014 Te tjera transferime korrente 1094018, AGJ.KOMB TURIZMIT pagese aktiviteti Trak Fest,urdher pagese nr 278 dt 14.08.14,fat 357 dt 05.08.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) BANKA CREDINS Tirane 22,422 2014-09-09 2014-09-10 26610940182014 Shtese page per vjetersi ne pune 1094018, AGJ.KOMB TURIZMIT paga gusht listpagese
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) VANGJEL VARDHAMI Tirane 57,000 2014-09-10 2014-09-10 27210940182014 Te tjera transferime korrente AGJ.KOMB TURIZMIT Pag aktivitet up 278 dt 14.08.2014 memo 655/7 dt 11.08.2014 fat 592 dt 03.08.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) LU - NA Tirane 420,000 2014-09-09 2014-09-10 27310940182014 Te tjera transferime korrente 1094018, AGJ.KOMB TURIZMIT qeramarrje automjeti,up nr 61 dt 12.08.14,pv 1 dt 13.08.14,pv 2 dt 13.08.14,fat nr 81 dt 02.09.14 sr 15856281