Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) All All 104,332,589.00 388 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) ÇAJUPI-HOTEL TURIZMI Tirane 115,500 2014-09-10 2014-09-10 27010940182014 Te tjera transferime korrente AGJ.KOMB TURIZMIT Pag aktivitet up 278 dt 14.08.2014 memo 655/7 dt 11.08.2014 fat 823 dt 14.08.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) ALBANO QIQI Tirane 42,000 2014-09-10 2014-09-10 27110940182014 Te tjera transferime korrente AGJ.KOMB TURIZMIT Pag aktivitet up 278 dt 14.08.2014 memo 655/7 dt 11.08.2014 fat 304 dt 06.08.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) PUBLIKIME SHQIPTARE Tirane 159,000 2014-09-05 2014-09-08 26210940182014 Te tjera transferime korrente AGJ.KOMB TURIZMIT,publikime urdher 304 DT 03.09.14 kont 530/5 20.05.2014 miratimi 1125/1 20.03.2014 fat 319 DT 30.08.14 SR 16056059
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) ALBARENT Tirane 378,000 2014-09-05 2014-09-08 26410940182014 Te tjera transferime korrente 1094018, AGJ.KOMB TURIZMIT Qeramarrje automjeti,up nr 54 dt 29.07.14,pv 1 dt 31.07.14,pv 2 dt 31.07.14,fat 2645 dt 04.08.14 sr 15920885
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) BANKA CREDINS Tirane 39,850 2014-09-03 2014-09-04 25810940182014 Udhetim i brendshem AGJ.KOMB TURIZMIT djeta brenda vendit aut 665/4 26.08.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,435,923 2014-09-03 2014-09-04 26110940182014 Te tjera transferime korrente AGJ.KOMB TURIZMIT pagese Singapor 13238 dollare kursi 108.2 leke fat 7004 07.08.2014 kom 33 dollareurdher 300 28.08.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) VODAFONE ALBANIA Tirane 23,352 2014-09-03 2014-09-04 25410940182014 Paga baze AGJ.KOMB TURIZMIT shp personeli pagese telefoni korrik 2014 abon.22346593673
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) ROZË RUPA Tirane 22,000 2014-09-03 2014-09-04 25910940182014 Te tjera transferime korrente AGJ.KOMB TURIZMIT fam tur memo 588/3 06.08.2014 urdher 279 14.08.2014 fat 72 29.06.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 53,500 2014-09-03 2014-09-04 25710940182014 Udhetim i brendshem AGJ.KOMB TURIZMIT djeta brenda vendit aut 665/4 26.08.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 8,664 2014-09-03 2014-09-04 25310940182014 Posta dhe sherbimi korrier AGJ.KOMB TURIZMIT poste gusht 2014 fat 3508 26.08.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 50,000 2014-09-03 2014-09-04 25610940182014 Udhetim i brendshem AGJ.KOMB TURIZMIT djeta brenda vendit aut 665/4 26.08.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) EURO OFFICE Tirane 33,840 2014-09-03 2014-09-04 25510940182014 Kancelari AGJ.KOMB TURIZMIT kancelari up58 06.08.2014 pv 2 07.08.2014 fat 125825445 08.08.2014 fh 76 08.08.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 15,941 2014-09-01 2014-09-02 25010940182014 Sherbime te tjera AGJ.KOMB TURIZMIT sherbime kont ne va 168/1 17.02.2014 liste gusht 2014 VKM 35 29.01.2014 shkr 168 17.02.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 18,131 2014-09-01 2014-09-02 24910940182014 Sherbime te tjera AGJ.KOMB TURIZMIT paga gusht 2014 pun me kontrate
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) BANKA CREDINS Tirane 309,668 2014-09-01 2014-09-01 24610940182014 Shtese page per vjetersi ne pune AGJ.KOMB TURIZMIT paga gusht 2014 nr pun 25/25
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 603,702 2014-09-01 2014-09-01 4810940182014 Paga baze AGJ.KOMB TURIZMIT paga gusht 2014 nr pun 25/25
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 340,065 2014-09-01 2014-09-01 214710940182014 Shtese page per kualifikimin AGJ.KOMB TURIZMIT paga gusht 2014 nr pun 25/25
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) UNIVERS REKLAMA Tirane 1,712,184 2014-08-27 2014-08-28 24510940182014 Te tjera transferime korrente AGJ.KOMB TURIZMIT info point kont nr 545/18 30.06.2014 fat 1114 01.08.2014 fh 74 01.08.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) UNIVERS REKLAMA Tirane 3,500,400 2014-08-27 2014-08-28 24410940182014 Te tjera transferime korrente AGJ.KOMB TURIZMIT promo gadges kont 468/18 26.05.2014 fat 987 07.07.2014 pv marrje dorzim 07.07.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 1,140 2014-08-27 2014-08-27 24310940182014 Sherbime telefonike AGJ.KOMB TURIZMIT telefon mars 2014 (kamate ) klienti 310001693720