Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) All All 104,332,589.00 388 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) LINDITA ZEKAJ Tirane 78,000 2014-10-06 2014-10-07 31610940182014 Te tjera transferime korrente AGJ.KOMB TURIZMIT aktivitet (Trak Fest -akomodim) up 278 14.08.2014 memo 655/7 11.08.2014 fat 164 s 15838493
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) SOFO KUTELI Tirane 163,000 2014-10-06 2014-10-07 31310940182014 Te tjera transferime korrente AGJ.KOMB TURIZMIT Fam Tour ITTA-pritje urdher 327 24.09.2014 memo 742/12 16.09.2014 miratim 3708/1 06.08.2014 fat 25 s 16671525
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) PANORAMA GROUP Tirane 440,000 2014-10-06 2014-10-07 31410940182014 Te tjera transferime korrente AGJ.KOMB TURIZMIT botim ne media urdher 321 19.09.2014 memo 71/5 16.09.2014 kont 530/4 20.05.2014 pv 741/6 16.09.2014 fat 1413 s 16958480
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) GOLDEN EAGLE Tirane 10,705 2014-10-06 2014-10-07 300 10940182014 Te tjera transferime korrente AGJ.KOMB TURIZMIT Fam Tour ITTA-akomodim urdher 335 26.09.2014 memo 742/12 16.09.2014 miratim 3708/1 06.08.2014 fat 215590 s 74166589
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) DRAGUA KALEMI Tirane 21,000 2014-10-06 2014-10-07 31510940182014 Te tjera transferime korrente AGJ.KOMB TURIZMIT Fam Tour ITTA-akomodim urdher 335 26.09.2014 memo 742/12 16.09.2014 miratim 3708/1 06.08.2014 fat 215590 s 74166589
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 2,112 2014-10-06 2014-10-07 31210940182014 Posta dhe sherbimi korrier AGJ.KOMB TURIZMIT poste shtator 2014 fat 3841
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) ALBARENT Tirane 327,600 2014-10-06 2014-10-07 32110940182014 Te tjera transferime korrente AGJ.KOMB TURIZMIT Fam tur (Lobi raj .i grave) urdher 331 24.09.2014 miratim 4103 15.09.2014 memo 769/5 23.09.2014 fat 2776 22.08.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) VALENTINA BUDO Tirane 68,400 2014-10-06 2014-10-06 31710940182014 Te tjera transferime korrente AGJ.KOMB TURIZMIT Fam tur (gazetare ks) urdher 262 01.08.2014 memo 554/4 31.07.2014 fat 198 14.07.2014 s11343449
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 16,000 2014-10-03 2014-10-06 31110940182014 Udhetim i brendshem 1094018, AGJ.KOMB TURIZMIT Dieta autor nr 655/6 dt 07.08.14,693/4 dt 26.08.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 248,177 2014-10-01 2014-10-01 30710940182014 Shtese page per kualifikimin AGJ.KOMB TURIZMIT paga shtator 2014 nr pun 25/25
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) BANKA CREDINS Tirane 335,909 2014-10-01 2014-10-01 30610940182014 Paga baze AGJ.KOMB TURIZMIT paga shtator 2014 nr pun 25/25
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 15,941 2014-10-01 2014-10-01 31010940182014 Sherbime te tjera AGJ.KOMB TURIZMIT paga shtator 2014 ruajtje ,informacion
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 572,519 2014-10-01 2014-10-01 30810940182014 Paga baze AGJ.KOMB TURIZMIT paga shtator 2014 nr pun 25/25
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 28,913 2014-10-01 2014-10-01 30910940182014 Sherbime te tjera AGJ.KOMB TURIZMIT paga shtator 2014 pastrim mirmbajtje
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 6,990 2014-09-29 2014-09-30 30510940182014 Te tjera transferime korrente AGJ.KOMB TURIZMIT panair ne Singapor tatim ne burim
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) BANKA CREDINS Tirane 65,007 2014-09-29 2014-09-30 30410940182014 Te tjera transferime korrente AGJ.KOMB TURIZMIT panair ne Singapor transferte 445 euro me kurs 139.8 leke urdher 318 12.09.2014 memo 703/5 12.09.2014 fat ITB/14/011 05.08.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) T & D Tirane 92,400 2014-09-29 2014-09-29 29210940182014 Te tjera transferime korrente AGJ.KOMB TURIZMIT pagese fam tour ATTA akomodim urdher 319 19.09.2014 miratim 3708/1 06.08.2014 memo 742/12 16.09.2014 fat 1567 29.08.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) MC NETWORKING Tirane 39,783 2014-09-29 2014-09-29 29710940182014 Sherbime te tjera AGJ.KOMB TURIZMIT mirmbajtje website urdher 169 07.05.2014 fat 643 19.09.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) MC NETWORKING Tirane 39,783 2014-09-29 2014-09-29 29810940182014 Sherbime te tjera AGJ.KOMB TURIZMIT mirmbajtje website urdher 169 07.05.2014 fat 645 19.09.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) KOTONI Tirane 217,260 2014-09-29 2014-09-29 29310940182014 Te tjera transferime korrente AGJ.KOMB TURIZMIT pagese fam tour ATTA akomodim urdher 319 19.09.2014 miratim 3708/1 06.08.2014 memo 742/12 16.09.2014 fat 12 29.08.2014