Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) All All 104,332,589.00 388 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) AUTORITETI KOMUNIK.ELEKTRONIK.E POSTARE Tirane 4,000 2014-08-21 2014-08-22 24210940182014 Sherbime te tjera AGJ.KOMB TURIZMIT,sherbime urdher 286 21.08.2014 fat 125222513
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 12,510 2014-08-20 2014-08-21 23410940182014 Sherbime telefonike AGJ.KOMB TURIZMIT,telefon korrik 2014 klienti 310001693720
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) PUBLIKIME SHQIPTARE Tirane 79,500 2014-08-20 2014-08-21 23610940182014 Te tjera transferime korrente AGJ.KOMB TURIZMIT,publikime urdher 277 14.08.2014 kont 530/5 20.05.2014 miratimi 1125/1 20.03.2014 fat 310 04.08.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) VODAFONE ALBANIA Tirane 35,356 2014-08-20 2014-08-21 23710940182014 Sherbime telefonike AGJ.KOMB TURIZMIT,telefon qershor 2014 ab 22346593673
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) PRESPA INVEST Tirane 36,000 2014-08-20 2014-08-21 23210940182014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh AGJ.KOMB TURIZMIT,qera ambjente kon va 295 12.03.2014 urdher 72 10.03.2014 fat 18 12.08.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 1,056 2014-08-20 2014-08-21 23310940182014 Posta dhe sherbimi korrier AGJ.KOMB TURIZMIT,poste korrik 2014 fat 3152 26.07.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) " ORA " SH.P.K. Tirane 2,016,000 2014-08-20 2014-08-21 23710940182014 Te tjera transferime korrente AGJ.KOMB TURIZMIT,prodh.transm.emisioni ko0nt va 550/13 13.06.2014 fat 62 31.07.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) PUBLIKIME SHQIPTARE Tirane 79,500 2014-08-20 2014-08-20 23510940182014 Te tjera transferime korrente AGJ.KOMB TURIZMIT,publikime urdher 277 14.08.2014 kont 530/5 20.05.2014 miratimi 1125/1 20.03.2014 fat 309 01.08.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 381,023 2014-08-06 2014-08-07 22210940182014 Te tjera transferime korrente AGJ.KOMB TURIZMIT tatim ne burim per panairin Londer
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) BANKA CREDINS Tirane 3,437,391 2014-08-06 2014-08-06 22110940182014 Te tjera transferime korrente AGJ.KOMB TURIZMIT transferte me jashte 19186 pound me kurs 176.5 pagesa e dyte per panairin Londer urdher 256 30.07.2014 kont vazhd 811764 09.01.2014 memo 647/1 30.07.2014 fat 6580425 27.06.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) ALTIN PRENGA Tirane 84,000 2014-08-04 2014-08-06 22710940182014 Te tjera transferime korrente AGJ.KOMB TURIZMIT dpritje ambasadore u 259 30.07.2014 memo 657 30.07.2014 fat 101
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) "EAG COMMUNICATION" Tirane 2,604,000 2014-08-05 2014-08-06 21810940182014 Te tjera transferime korrente AGJ.KOMB TURIZMIT prodhim spoti kont nr 568 05.06.2014 fat 33 26.06.2014 fh 67 26.06.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) TATJANA PIRO Tirane 168,000 2014-08-04 2014-08-06 22010940182014 Te tjera transferime korrente AGJ.KOMB TURIZMIT fam tour (ambasadoret) urdher 251 21.07.2014 miratim nr 2082 25.04.2014 program fat 86 03.05.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 15,941 2014-08-04 2014-08-05 21710940182014 Sherbime te tjera AGJ.KOMB TURIZMIT sherbime tjera shkr 168 17.02.2014 VKM 35 29.01.2014 kont 168/1 17.02.2014 liste pagese korrik 2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) BOLONJA/ V Tirane 54,000 2014-08-04 2014-08-05 21910940182014 Udhetim i brendshem AGJ.KOMB TURIZMIT djeta autorizim 633/2 22.07.2014 memo 633 14.07.2014 fat 306 18.07.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) BANKA CREDINS Tirane 58,500 2014-08-04 2014-08-05 22410940182014 Udhetim i brendshem AGJ.KOMB TURIZMIT djeta korrik 2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 167,020 2014-08-04 2014-08-05 22310940182014 Udhetim i brendshem AGJ.KOMB TURIZMIT djeta korrik 2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) GECI Tirane 36,400 2014-08-04 2014-08-05 22610940182014 Te tjera transferime korrente AGJ.KOMB TURIZMIT qera salle u 260 30.07.2014 memo 535/1 10.07.2014 fat 2555 05.06.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 24,795 2014-08-04 2014-08-05 21610940182014 Udhetim i brendshem AGJ.KOMB TURIZMIT sherbime tjera korrik 2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 53,500 2014-08-04 2014-08-05 22510940182014 Udhetim i brendshem AGJ.KOMB TURIZMIT djeta korrik 2014