Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) All All 104,332,589.00 388 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 97,368 2014-12-10 2014-12-10 40410940182014 Posta dhe sherbimi korrier AGJ.KOMB TURIZMIT poste nentor 2014 fat 12591927
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) GJON DUKGILAJ (K56709003C) Tirane 38,640 2014-12-05 2014-12-09 38710940182014 Te tjera transferime korrente AGJ.KOMB TURIZMIT Fam Tour urdher 377 10.11.2014 fat 98 07.08.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) ZAMO SPATHARA Tirane 8,400 2014-12-05 2014-12-09 38910940182014 Te tjera transferime korrente AGJ.KOMB TURIZMIT Fam Tour urdher 377 10.11.2014 fat 19 shk 688 07.08.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) ARDIAN MITROVASILI Tirane 36,000 2014-12-05 2014-12-05 40110940182014 Te tjera transferime korrente AGJ.KOMB TURIZMIT Fam Tour urdher 320 19.09.2014 miratim 3708/1 06.08.2014 memo 742/12 16.09.2014 fat 27 01.09.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) AGIM ASLLANI Tirane 14,000 2014-12-05 2014-12-05 38810940182014 Te tjera transferime korrente AGJ.KOMB TURIZMIT Fam Tour urdher 377 10.11.2014 fat 30 08.10.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 143,822 2014-12-03 2014-12-04 39910940182014 Te tjera transferime korrente AGJ.KOMB TURIZMIT tatim ne burim
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) MC NETWORKING Tirane 39,783 2014-12-03 2014-12-04 40010940182014 Sherbime te tjera AGJ.KOMB TURIZMIT mirmbajtje urdher 169 07.05.2014 kont sherb 330 18.03.14 fat 826 18.11.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 235,225 2014-12-01 2014-12-02 39510940182014 Paga baze 1094018, AGJ.KOMB TURIZMIT, pagat nentor 2014 nr pun 25/25
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 622,152 2014-12-01 2014-12-02 39610940182014 Paga baze 1094018, AGJ.KOMB TURIZMIT, pagat nentor 2014 nr pun 25/25
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) BANKA CREDINS Tirane 348,560 2014-12-01 2014-12-02 39410940182014 Shtese page per kualifikimin 1094018, AGJ.KOMB TURIZMIT, pagat nentor 2014 nr pun 25/25
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) MONDIAL SHPK Tirane 14,400 2014-12-02 2014-12-02 38410940182014 Te tjera transferime korrente AGJ.KOMB TURIZMIT Fam Tour urdher 380 10.11.2014 memo 688/5 03.11.2014 relac.688/2 29.09.2014 fat 18 s 16790018 shkr 688 07.08.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 15,941 2014-12-01 2014-12-02 39810940182014 Sherbime te tjera 1094018, AGJ.KOMB TURIZMIT, sherbime te tjera,shkrese nr 168 dt 17.02.2014,vkm 35 dt 29.01.2014,kont 168/2 dt 17.02.2014,kont 168/3 dt 25.02.2014 bordero
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 28,913 2014-12-01 2014-12-02 39710940182014 Sherbime te tjera 1094018, AGJ.KOMB TURIZMIT, sherbime te tjera,shkrese nr 168 dt 17.02.2014,vkm 35 dt 29.01.2014,kont 168/2 dt 17.02.2014,kont 168/3 dt 25.02.2014 bordero
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) STRATI BAILIFF'S SERVICE Tirane 57,010 2014-12-01 2014-12-02 39310940182014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna AGJ.KOMB TURIZMIT,ekzekutim vendim gjyqesor urdher pag.334/3 16.04.2014 shkr 1828/2 25.03.2014 Vendim 25 13.01.2011
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) URIM JACE Tirane 64,000 2014-12-02 2014-12-02 38210940182014 Te tjera transferime korrente AGJ.KOMB TURIZMIT Fam Tour urdher 351 02.10.2014 memo 742/12 16.09.2014 miratim 3708/1 06.08.2014 fat 9 s6998261
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) BANKA CREDINS Tirane 200,361 2014-11-26 2014-11-26 39110940182014 Udhetim jashte shtetit 1094018, AGJ.KOMB TURIZMIT, pagese dieta jashte vendit,miratim nr 5321/1 dt 24.11.2014,urdh 919/10 dt 25.11.2014,autoriz 919/9 dt 25.11.2014 kursi euro 142.1 lek
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 26,634 2014-11-24 2014-11-25 38110940182014 Sherbime telefonike 1094018, AGJ.KOMB TURIZMIT, pagese telefon fat nr 718722818 dt 31.10.2014,nr klienti 310001693720
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) FASTECH Tirane 394,800 2014-11-24 2014-11-25 34710940182014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri 1094018, AGJ.KOMB TURIZMIT, pagese blerje pajisje kompjuteri,up nr 52 dt 08.07.2014,pv njof fit 31.07.2014,fat nr 8654 dt 04.08.2014 sr 16153610 fh nr 75 dt 04.08.2014
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 154,080 2014-11-24 2014-11-25 39110940182014 Posta dhe sherbimi korrier 1094018, AGJ.KOMB TURIZMIT, pagese posta fat nr 4213 dt 26.10.2014 sr 12596492
  Agjencia Kombetare e Turizmit (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 36,719 2014-11-24 2014-11-25 39210940182014 Udhetim jashte shtetit 1094018, AGJ.KOMB TURIZMIT, pagese viza USA,urdher nr 339 dt 26.09.2014 kursi 140.15 lek,bordero