Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 22,719,240.00 253 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) MASEL SECURITY Tirane 74,406 2014-07-07 2014-07-08 186 10870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik kthim operat teknik urdher brend 153 dt 09.06.2014,vend KPP nr 263/20104 dt 29.05.2014
  Komuna Golem (3513) IT GJERGJI KOMPJUTER Kavaje 23,220 2014-06-12 2014-06-13 21624750012014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala KOMUNA GOLEM LIKUJDIM 5% I MBAJTUR PER BLERJE PAISJE ELEKTRONIKE ME FAT 83017279 DT 06.12.2013 DHE PROCES VERBAL DT 10.06.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) KEVENJO Tirane 19,168 2014-06-12 2014-06-12 167 10870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik kthim shume e urdh brendsh 135dt 26.05.2014,vend KPP nr 228/2014 dt 14.05.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) GRAND SECURITY Tirane 26,752 2014-06-12 2014-06-12 164 10870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik kthim shume e urdh brendsh 134+142 dt 26+30.05.2014,vend KPP nr 228+242/2014 dt 26+20.05.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) S I G U R I A Tirane 28,742 2014-06-12 2014-06-12 174 10870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik kthim shume urdh brendsh 128 dt 22.06.2014,vend KPP nr 210/2014dt 09.05.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) AMANTIA TIRANE Tirane 24,167 2014-06-12 2014-06-12 175 10870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik kthim shume urdh brendsh 140 dt 30.05.2014,vend KPP nr 241/2014dt 20.05.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) AULONA-POL-1 Tirane 6,002 2014-06-12 2014-06-12 160 10870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik kthim shume e dapozituar urdh brendsh 125 dt 19.05.2014,vend KPP nr 209/2014 dt 08.05.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) "ALBA" Tirane 133,194 2014-06-12 2014-06-12 162 10870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik kthim shume e urdh brendsh 133 dt 23,.05.2014,vend KPP nr 223/2014 dt 13.05.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) ERAL / VLORE Tirane 3,850 2014-06-12 2014-06-12 166 10870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik kthim shume urdh brendsh 131 dt 23.05.2014,vend KPP nr 215/2014 dt 13.05.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) BNT ELECTRONIC`S Tirane 4,580 2014-06-12 2014-06-12 171 10870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik kthim shume urdh brendsh 136dt 26.05.2014,vend KPP nr 232/2014dt 15.05.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) T A U L A N T I Tirane 5,660 2014-06-12 2014-06-12 168 10870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik kthim shume e urdh brendsh 139 dt 30.05.2014,vend KPP nr 238/2014 dt 20.05.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) NAZERI 2000 Tirane 33,092 2014-06-12 2014-06-12 170 10870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik kthim shume urdh brendsh 145+148 dt 30.05.2014,02.06.2014vend KPP nr 245+254/2014 dt 22+30.05.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) TOP LINE shpk Tirane 24,167 2014-06-12 2014-06-12 176 10870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik kthim shume urdh brendsh 141 dt 30.05.2014,vend KPP nr 2412014 dt 20.05.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) EUROGJICI - SECURITY Tirane 22,317 2014-06-12 2014-06-12 163 10870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik kthim shume e urdh brendsh 130,143,144 dt 23,30.05.2014,vend KPP nr 213,243/2014 dt 13+20.05.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) ''EXPO VISION ALBANIA'' SHPK Tirane 14,747 2014-06-12 2014-06-12 95 10870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 602 kom prok publik kthim shume e dapozituar urdh brendsh 72 dt 14.04.2014,vend KPP nr 125/2014 dt 04.04.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) EURO-TEAM SH.P.K Tirane 4,167 2014-06-12 2014-06-12 172 10870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik kthim shume urdh brendsh 147 dt 2.06.2014,vend KPP nr 252/2014dt 22.05.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) N. S.S (NDREU SECURITY SERVICES) Tirane 24,007 2014-06-12 2014-06-12 161 10870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik kthim shume e urdh brendsh 132 dt 23.05.2014,vend KPP nr 217/2014 dt 13.05.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) TRINITY TRADE COMPANY Tirane 45,171 2014-06-12 2014-06-12 165 10870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik kthim shume e urdh brendsh 137dt 267.05.2014,vend KPP nr 235/2014 dt 15.05.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) LYBESHARI Tirane 5,492 2014-06-12 2014-06-12 169 10870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik kthim shume e urdh brendsh 138 dt 30.05.2014,vend KPP nr 23/2014 dt 20.05.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) BALLAZHI Tirane 10,668 2014-06-12 2014-06-12 173 10870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik kthim shume urdh brendsh 146 dt 2.06.2014,vend KPP nr 247/2014dt 21.05.2014