Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 22,719,240.00 253 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) A.E.K.SECURITY Tirane 4,020 2014-07-29 2014-07-29 23110870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik Kthim operat ekon. urdher brend 190 dt 11.07.2014 vend KPP nr 348 dt 01.7.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) NAZERI 2000 Tirane 4,020 2014-07-29 2014-07-29 23810870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik Kthim operat ekon. urdher brend 191 dt 11.07.2014 vend KPP nr 348 dt 01.7.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) ALB KORCA 2002 Tirane 230,420 2014-07-29 2014-07-29 23210870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik Kthim operat ekon. urdher brend 203 dt 17.07.2014 vend KPP nr 374 dt 07.7.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) ILAR Tirane 25,080 2014-07-29 2014-07-29 22710870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik Kthim operat ekon. urdher brend 192 dt 11.07.2014 vend KPP nr 350 dt 01.7.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) HOXHA Tirane 7,491 2014-07-29 2014-07-29 23610870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik Kthim operat ekon. urdher brend 206 dt 21.07.2014 vend KPP nr 377 dt 09.7.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) TREZHNJEVA Tirane 123,598 2014-07-29 2014-07-29 23910870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik Kthim operat ekon. urdher brend 201,207,208 dt 21.07.2014 vend KPP nr 371,380,388 dt 07/10/11.7.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) "SAFE" / TIRANE Tirane 4,266 2014-07-29 2014-07-29 24010870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik Kthim operat ekon. urdher brend 205 dt 21.07.2014 vend KPP nr 376 dt 09/10/11.7.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) AULONA-POL-1 Tirane 11,671 2014-07-29 2014-07-29 23010870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik Kthim operat ekon. urdher brend 200 dt 14.07.2014 vend KPP nr 369 dt 04.7.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) NAZERI 2000 Tirane 58,503 2014-07-23 2014-07-24 215 10870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik kthim operat urdher brend 169 dt 27.06.2014,vend KPP nr 308/2014 dt 17.06.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) MASEL SECURITY Tirane 40,493 2014-07-23 2014-07-24 220 10870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik kthim operat urdher brend 183 dt 10.07.2014,vend KPP nr 343/2014 dt 30.06.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) HOXHA Tirane 40,493 2014-07-23 2014-07-24 222 10870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik kthim operat urdher brend 185 dt 10.07.2014,vend KPP nr 343/2014 dt 30.06.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) ''EXPO VISION ALBANIA'' SHPK Tirane 28,200 2014-07-23 2014-07-24 213 10870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik kthim operat urdher brend 170dt 30.06.2014,vend KPP nr 311/2014 dt 18.06.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) FERIT MYFTARI Tirane 5,573 2014-07-23 2014-07-24 224 10870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik kthim operat urdher brend 270 dt 15.08.2013,vend KPP nr 899/2014 dt 05.08.2013
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) "A-2000" Tirane 8,311 2014-07-23 2014-07-24 214 10870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik kthim operat urdher brend 167 dt 23.06.2014,vend KPP nr 303/2014 dt 12.06.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) ADVANCE BUSINESS SOLUTIONS - ABS Tirane 558,334 2014-07-23 2014-07-24 210 10870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik kthim operat urdher brend 174 dt 30.06.2014,vend KPP nr 328 dt 23.6.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) GRAND SECURITY Tirane 7,584 2014-07-23 2014-07-24 221 10870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik kthim operat urdher brend 173 dt 30.06.2014,vend KPP nr 323/2014 dt 19.06.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) ADEL CO Tirane 28,200 2014-07-23 2014-07-24 219 10870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik kthim operat urdher brend 171 dt 30.06.2014,vend KPP nr 311/2014 dt 18.06.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) START CO Tirane 62,759 2014-07-23 2014-07-24 211 10870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik kthim operat urdher brend 181 dt 10.07.2014,vend KPP nr 342/2014 dt 10.07.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) SH.R.S.F "SNAJPER SECURITY" SH.P.K Tirane 2,850 2014-07-23 2014-07-24 217 10870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik kthim operat urdher brend 177 dt 04.07.2014,vend KPP nr 333/2014 dt 24.06.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) RADIKA Tirane 10,290 2014-07-23 2014-07-24 223 10870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik kthim operat urdher brend 176 dt 04.07.20104 vend KPP nr 331/2014 dt 24.06.2014