Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 22,719,240.00 253 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) DEA SECURITY Tirane 4,492 2014-09-22 2014-09-22 29610870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik lkthim te ardhurash, ,urdher brendshem nr 244 dt 14.08.2014,vend KPP nr 443/2014 dt 04.08.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) TREZHNJEVA Tirane 4,123 2014-09-22 2014-09-22 29210870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik, lkthim te ardhurash, ,urdher brendshem nr 241 dt 11.08.2014,vend KPP nr 432/2014 dt 30.07.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) ALBDESIGN Tirane 39,984 2014-09-22 2014-09-22 29910870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik lkthim te ardhurash, ,urdher brendshem nr 250 dt 18.08.2014,vend KPP nr 455/2014 dt 06.08.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) N. S.S (NDREU SECURITY SERVICES) Tirane 42,035 2014-09-22 2014-09-22 28810870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik, lkthim te ardhurash, ,urdher brendshem nr 263 dt 01.09.2014,vend KPP nr 482/2014 dt 15.08.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) NIKA Tirane 230,823 2014-09-22 2014-09-22 28410870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik lkthim te ardhurash, ,urdher brendshem nr 234 dt 05.08.2014,vend KPP nr 424/2014 dt 25.07.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) "SSX" Tirane 81,435 2014-09-22 2014-09-22 28710870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik, lkthim te ardhurash, ,urdher brendshem nr 233-258 dt 01.09.2014,vend KPP nr 473/2014 dt 12.08.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) MIQESIA SH.P.K. Tirane 29,268 2014-09-22 2014-09-22 28910870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik, lkthim te ardhurash, ,urdher brendshem nr 242 dt 11.08.2014,vend KPP nr 435/2014 dt 31.07.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) ALDOK Tirane 5,000 2014-09-22 2014-09-22 29010870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik, lkthim te ardhurash, ,urdher brendshem nr 249 dt 15.08.2014,vend KPP nr 454/2014 dt 05.08.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) SAER MEDICAL Tirane 11,548 2014-09-22 2014-09-22 29110870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik, lkthim te ardhurash, ,urdher brendshem nr 252 dt 18.08.2014,vend KPP nr 461/2014 dt 07.08.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) FISHNET SECURITY Tirane 7,500 2014-09-22 2014-09-22 29810870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik lkthim te ardhurash, ,urdher brendshem nr 259 dt 01.09.2014,vend KPP nr 473/2014 dt 12.08.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) FERIT MYFTARI Tirane 4,584 2014-09-22 2014-09-22 29510870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik lkthim te ardhurash, ,urdher brendshem nr 248 dt 15.08.2014,vend KPP nr 453/2014 dt 05.08.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) ALSTEZO(J63208420N) Tirane 10,417 2014-09-22 2014-09-22 28510870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik lkthim te ardhurash, ,urdher brendshem nr 236 dt 05.08.2014,vend KPP nr 426/2014 dt 25.07.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) ATLANTIK 3 Tirane 27,771 2014-09-05 2014-09-08 273 10870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek ,urdh 221 dt 31.07.2014,vend KPP nr 395/2014 dt 17.07.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) DEA SECURITY Tirane 14,071 2014-09-03 2014-09-04 266 10870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik lik kthim te ardhurash,urdher brendshem nr 212,220 dt 29+31..07.2014,,VKPP nr 393+403/2014 dt 16.+21.07.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Tirane 17,261 2014-09-03 2014-09-04 278 1087010 2014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik ndalese ne page per Znj.Kadiu ,urdh 129/4dt 1.09.2014,
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) BALLAZHI Tirane 9,128 2014-09-03 2014-09-03 276 1087010 2014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek ,urdh 223 dt 31.07.2014,vend KPP nr 403/2014 dt 21.07.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) COMPANY RIVIERA 2008 Tirane 97,081 2014-09-03 2014-09-03 258 1087010 2014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek ,urdh 197 dt 14.07.2014, vendim KPP nr 362/2014 dt 03.07.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) T A U L A N T I Tirane 5,159 2014-09-03 2014-09-03 271 1087010 2014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek ,urdh 216 dt 31.07.2014,vend KPP nr 399/2014 dt 21.07.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) FISHNET SECURITY Tirane 9,128 2014-09-03 2014-09-03 275 1087010 2014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek ,urdh 218 dt 31.07.2014,vend KPP nr 403/2014 dt 21.07.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) ATLANTIK 3 Tirane 27,771 2014-09-03 2014-09-03 273 1087010 2014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek ,urdh 221 dt 31.07.2014,vend KPP nr 395/2014 dt 17.07.2014