Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 22,719,240.00 253 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) ELKRI / SARANDE (J74818825K) Tirane 16,750 2014-05-26 2014-05-27 12710870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 602 kom prok publik kthim shume e dapozituar sh 13.3.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) M Y R T O SECURITY Tirane 33,683 2014-05-26 2014-05-27 12610870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 602 kom prok publik kthim shume e dapozituar sh 2.5.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) "SSX" Tirane 19,950 2014-05-26 2014-05-27 12110870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 602 kom prok publik kthim shume e dapozituar sh 22.4.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) ''EXPO VISION ALBANIA'' SHPK Tirane 18,863 2014-05-26 2014-05-27 13310870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 602 kom prok publik kthim shume e dapozituar sh 28.4.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) LEL Tirane 24,757 2014-05-26 2014-05-27 11810870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 602 kom prok publik kthim shume e dapozituar sh 25.4.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) "A-2000" Tirane 22,332 2014-05-26 2014-05-27 12210870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 602 kom prok publik kthim shume e dapozituar sh 28.4.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) EUROGJICI - SECURITY Tirane 64,225 2014-05-26 2014-05-27 11310870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 602 kom prok publik kthim shume e dapozituar sh 22.4.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) NAZERI 2000 Tirane 38,177 2014-05-26 2014-05-27 11510870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 602 kom prok publik kthim shume e dapozituar sh 22.4.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) HOXHA Tirane 6,398 2014-05-26 2014-05-27 11710870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 602 kom prok publik kthim shume e dapozituar sh 22.4.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) MASEL SECURITY Tirane 25,288 2014-05-26 2014-05-27 13010870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 602 kom prok publik kthim shume e dapozituar sh 22.5.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) PROQUAL Tirane 3,500 2014-05-26 2014-05-27 12410870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 602 kom prok publik kthim shume e dapozituar sh 02.05.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) TREZHNJEVA Tirane 33,047 2014-05-26 2014-05-27 12010870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 602 kom prok publik kthim shume e dapozituar sh 22.4.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) S I G U R I A Tirane 9,459 2014-05-26 2014-05-27 11910870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 602 kom prok publik kthim shume e dapozituar sh 02.5.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) ALBITAL - CANON Tirane 11,492 2014-05-13 2014-05-14 10810870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 602 kom prok publik kthim te ardhurave sh 21.4.2014 v 9.4.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) MIQESIA SH.P.K. Tirane 38,000 2014-05-13 2014-05-13 10610870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 602 kom prok publik kthim te ardhurave sh 25.3.2014 vendim 13.3.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) IVA / VLORE Tirane 14,196 2014-05-13 2014-05-13 10710870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 602 kom prok publik kthim te ardhurave sh 14.4.2014 v 2.4.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) A.E.S Tirane 4,547 2014-04-30 2014-05-02 9910870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 600 kom prok publik kthim te ardhura sh 14.4.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) GRAND SECURITY Tirane 15,450 2014-04-30 2014-05-02 9710870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 600 kom prok publik kthim te ardhura sh 21.4.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) ''EXPO VISION ALBANIA'' SHPK Tirane 14,747 2014-04-30 2014-04-30 9510870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 600 kom prok publik kthim te ardhura sh 14.4.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) NAZERI 2000 Tirane 30,064 2014-04-29 2014-04-30 9110870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 600 kom prok publik kthim te ardhura sh 11.4.2014