Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 22,719,240.00 253 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) ALB GUARDIA Tirane 6,563 2014-04-30 2014-04-30 9310870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 600 kom prok publik kthim te ardhura sh 14.42014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) ALES Tirane 15,908 2014-04-29 2014-04-30 9010870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 600 kom prok publik kthim te ardhura sh 7.4.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) BARE. Tirane 10,006 2014-04-30 2014-04-30 9610870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 600 kom prok publik kthim te ardhura sh 14.4.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) M Y R T O SECURITY Tirane 9,832 2014-04-29 2014-04-30 9210870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 600 kom prok publik kthim te ardhura sh 11.4.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) ANAKONDA Tirane 15,892 2014-04-29 2014-04-30 8810870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 600 kom prok publik kthim te ardhura sh 7.4.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) EJXHES SECURITY Tirane 9,832 2014-04-30 2014-04-30 9410870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 600 kom prok publik kthim te ardhura sh 11.42014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) EUROGJICI - SECURITY Tirane 122,715 2014-04-29 2014-04-30 8910870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 600 kom prok publik kthim te ardhura sh 7.4.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) DEA SECURITY Tirane 11,112 2014-04-29 2014-04-29 8710870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 600 kom prok publik kthim te ardhura sh 7.4.2014
  Universiteti Politeknik (3535) INFOSOFT SYSTEM Tirane 9,985 2014-04-25 2014-04-28 51610110402014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala UNIVERSITETI POLITEKNIK 5% garanci urdh 189/2 dt 22.04.2014 pv dt 21.04.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) MATIA Tirane 27,586 2014-04-16 2014-04-17 8110870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 600 kom prok publik kthim te ardh op ek ub 31.3.2014 v 20.3.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) LEL Tirane 25,450 2014-04-16 2014-04-16 8010870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 kom prok publik kthim te ardh op ek ub 31.3.2014 v 19.3.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) TONI-SECURITY Tirane 16,340 2014-04-16 2014-04-16 7310870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 kom prok publik kthim te ardh op ek ub 25.3.2014 v 11.3.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) IDEA - TEL K Tirane 120,000 2014-04-16 2014-04-16 8210870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 kom prok publik kthim te ardh op ek ub 7.4.2014 v 25.3.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) NAZERI 2000 Tirane 58,733 2014-04-16 2014-04-16 70110870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 kom prok publik kthim te ardh op ek ub 4 dt 27.01.2014 vend kpp67/2014 dt 18.3.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) POLSAIZ Tirane 17,090 2014-04-16 2014-04-16 72110870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 kom prok publik kthim te ardh op ek ub 4 dt 13.3.2014 vend kpp 19.3.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) INFOSOFT SYSTEM Tirane 22,500 2014-04-16 2014-04-16 7710870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 kom prok publik kthim te ardh op ek ub 28.3.2014 v 18.3.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) EUROGJICI - SECURITY Tirane 44,110 2014-04-16 2014-04-16 71110870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 kom prok publik kthim te ardh op ek ub 4 dt 25.3.2014 vend kpp58/2014 dt 11.3.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) DEA SECURITY Tirane 16,340 2014-04-16 2014-04-16 7510870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 kom prok publik kthim te ardh op ek ub 25.3.2014 v 11.3.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) GAS GROUP Tirane 59,812 2014-04-16 2014-04-16 7910870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 kom prok publik kthim te ardh op ek ub 31.3.2014 v 19.3.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) ANAKONDA Tirane 16,536 2014-04-16 2014-04-16 7610870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 kom prok publik kthim te ardh op ek ub 25.3.2014 v 11.3.2014