Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 22,719,240.00 253 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) ARTAN KOBURJA Tirane 22,741 2014-05-28 2014-05-29 14510870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 602 kom prok publik kthim shume e dapozituar sh 28.5.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) TREZHNJEVA Tirane 7,121 2014-05-28 2014-05-29 14410870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 602 kom prok publik kthim kthim te ardhurave sh 22.5.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) EGLENTI Tirane 373,285 2014-05-28 2014-05-29 14110870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 602 kom prok publik kthim kthim te ardhurave sh 19.5.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) START CO Tirane 473,189 2014-05-28 2014-05-29 14610870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 602 kom prok publik kthim kthim te ardhurave sh 16.5.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) ALBPRINT Tirane 2,201 2014-05-28 2014-05-29 14910870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 602 kom prok publik kthim kthim te ardhurave sh 12.5.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) M Y R T O SECURITY Tirane 12,312 2014-05-28 2014-05-29 14310870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 602 kom prok publik kthim kthim te ardhurave sh 19.5.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) EUROGJICI - SECURITY Tirane 11,250 2014-05-28 2014-05-29 13710870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 602 kom prok publik kthim kthim te ardhurave sh 5.5.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) ANDON ZHIDRO Tirane 22,741 2014-05-28 2014-05-29 14210870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 602 kom prok publik kthim shume e dapozituar sh 9.5.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) DEA SECURITY Tirane 7,121 2014-05-28 2014-05-29 14710870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 602 kom prok publik kthim kthim te ardhurave sh 22.5.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) ADEL CO Tirane 62,500 2014-05-28 2014-05-29 14010870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 602 kom prok publik kthim kthim te ardhurave sh 19.5.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) "SSX" Tirane 179,502 2014-05-28 2014-05-29 13910870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 602 kom prok publik kthim kthim te ardhurave sh 5.5.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) BRUCI Tirane 38,698 2014-05-28 2014-05-28 13410870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 602 kom prok publik kthim kthim te ardhurave sh 5.5.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) ANAKONDA Tirane 15,005 2014-05-28 2014-05-28 13610870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 602 kom prok publik kthim kthim te ardhurave sh 9.5.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) 4E - COLOR Tirane 31,725 2014-05-26 2014-05-27 13210870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 602 kom prok publik kthim shume e dapozituar sh 05.05.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) SHPRESA - AL Tirane 170,000 2014-05-26 2014-05-27 11210870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 602 kom prok publik kthim shume e dapozituar sh26.4.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) LINDA-80 Tirane 33,750 2014-05-26 2014-05-27 11110870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 602 kom prok publik kthim shume e dapozituar sh 02.5.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) DEA SECURITY Tirane 33,683 2014-05-26 2014-05-27 12310870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 602 kom prok publik kthim shume e dapozituar sh 02.05.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) ANAKONDA Tirane 7,800 2014-05-26 2014-05-27 11610870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 602 kom prok publik kthim shume e dapozituar sh 28.4.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) TONI-SECURITY Tirane 8,046 2014-05-26 2014-05-27 11410870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 602 kom prok publik kthim shume e dapozituar sh 24.4.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) BNT ELECTRONIC`S Tirane 5,600 2014-05-26 2014-05-27 12510870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 602 kom prok publik kthim shume e dapozituar sh28.4.2014