Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 22,719,240.00 253 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) TREZHNJEVA Tirane 7,084 2014-09-03 2014-09-03 269 1087010 2014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek ,urdh 210 dt 25.07.2014,vend KPP nr 389/2014 dt 15.07.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) NAZERI 2000 Tirane 14,071 2014-09-03 2014-09-03 265 1087010 2014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek ,urdh 211 dt 29.07.2014,vend KPP nr 393/2014 dt 16.07.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) SAER MEDICAL Tirane 2,612 2014-09-03 2014-09-03 267 1087010 2014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek ,urdh 215 dt 31.07.2014,vend KPP nr 397/2014 dt 21.07.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) M Y R T O SECURITY Tirane 12,008 2014-09-03 2014-09-03 272 1087010 2014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek ,urdh 221 dt 31.07.2014,vend KPP nr 403/2014 dt 21.07.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) POLSAIZ Tirane 2,880 2014-09-03 2014-09-03 268 1087010 2014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek ,urdh 224 dt 31.07.2014,vend KPP nr 406/2014 dt 21.07.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) FIRDEUS SECURITY Tirane 9,128 2014-09-03 2014-09-03 274 1087010 2014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek ,urdh 217 dt 31.07.2014,vend KPP nr 403/2014 dt 21.07.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) MASEL SECURITY Tirane 21,297 2014-09-03 2014-09-03 270 1087010 2014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek ,urdh 214 dt 29.07.2014,vend KPP nr 396/2014 dt 17.07.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 18,120 2014-08-25 2014-08-26 18910100412014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Drejt e Tat Pag Te medhenje . lik UJE FAT 1407-159386-1- DT 28.07.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) ENO T.D Tirane 52,529 2014-08-20 2014-08-21 25310870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Komisioni i Prokurimeve Publike Kthim ardhurat operative urdh 121 dt 19.05.2014 vend kpp 202/2014 dt 07.05.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) CLIMACASA Tirane 12,350 2014-08-20 2014-08-21 25710870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Komisioni i Prokurimeve Publike Kthim ardh.operatore ekon urdh 193 dt 11.07.2014 vend KKP 351 dt 01.07.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) ZAMIRA QAZIMI Tirane 31,588 2014-08-20 2014-08-21 25410870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Komisioni i Prokurimeve Publike Kthim ardh.operatore ekon urdh 176 dt 10.07.2014 vend KKP 344 dt 30.06.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) F I L I P I Tirane 52,347 2014-08-20 2014-08-21 25610870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Komisioni i Prokurimeve Publike Kthim ardh.operatore ekon urdh 175 dt 04.07.2014 vend KKP 330 dt 24.06.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) SHABANI 2002. Tirane 65,827 2014-08-20 2014-08-21 25510870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Komisioni i Prokurimeve Publike Kthim ardh.operatore ekon urdh 178 ,188,189 dt 04,11.07.2014 vend KPP 334,346,347 dt 24.06.2014,11.07.2014
  Prokuroria e rrethit Kavaje (3513) BAJRAM HAMATI Kavaje 6,113 2014-08-11 2014-08-13 13510280112014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala PROKURORIA LIKUJDIM SEKUESTRO, LENIE NE RUAJTJE
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) ROJV Tirane 14,208 2014-07-29 2014-07-29 23710870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik Kthim operat ekon. urdher brend 198 dt 14.07.2014 vend KPP nr 366 dt 03.7.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) EURO-MILI Tirane 59,631 2014-07-29 2014-07-29 22910870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik Kthim operat ekon. urdher brend 195,196 dt 14.07.2014 vend KPP nr 360,361dt 03.7.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) FORCE SECURITY 2004 Tirane 39,240 2014-07-29 2014-07-29 23510870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik Kthim operat ekon. urdher brend 202 dt 17.07.2014 vend KPP nr 372 dt 07.7.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) SORI-AL Tirane 93,854 2014-07-29 2014-07-29 23410870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik Kthim operat ekon. urdher brend 199 dt 14.07.2014 vend KPP nr 367 dt 03.7.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) NIKA Tirane 125,471 2014-07-29 2014-07-29 22810870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik Kthim operat ekon. urdher brend 194 dt 14.07.2014 vend KPP nr 356 dt 02.7.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) START 2000 Tirane 4,266 2014-07-29 2014-07-29 23310870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kom Prok Publik Kthim operat ekon. urdher brend 204 dt 21.07.2014 vend KPP nr 376 dt 09.7.2014