Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qendra Kombtare e Kinematografise (3535) All All 102,183,150.00 174 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qendra Kombtare e Kinematografise (3535) BANKA CREDINS Tirane 9,840 2014-03-17 2014-03-18 4510570012014 Sherbime telefonike Qendra komb kinemat rimb telefoni janar-shkurt 14lp 17.3.14
  Qendra Kombtare e Kinematografise (3535) BANKA CREDINS Tirane 516,708 2014-03-03 2014-03-03 3610570012014 Unspecified Qendra komb kinemat paga shkurt nr 9;9 lp 03.03.2014
  Qendra Kombtare e Kinematografise (3535) YLLI ZGJANI Tirane 2,600 2014-02-27 2014-02-28 3510570012014 Unspecified Qendra komb kinemat bl bilance sh 2 25.02.2014 fh f 25.02.2014 fh 25.02.2014
  Qendra Kombtare e Kinematografise (3535) ENTI RREGULLATOR TELEKOMUNIKACIONIT Tirane 4,000 2014-02-18 2014-02-18 3410570012014 Unspecified Qendra komb kinemat sh f 12.2.2014
  Qendra Kombtare e Kinematografise (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 2,219 2014-02-18 2014-02-18 3110570012014 Unspecified Qendra komb kinemat dif tatimi
  Qendra Kombtare e Kinematografise (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 402 2014-02-18 2014-02-18 3310570012014 Unspecified Qendra komb kinemat posta fat 26.01.2014 fat janar 14
  Qendra Kombtare e Kinematografise (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 24,372 2014-02-18 2014-02-18 3210570012014 Unspecified Qendra komb kinemat tel fat janar 14
  Qendra Kombtare e Kinematografise (3535) ON FILM PRODUCION Tirane 11,000,000 2014-02-04 2014-02-04 2510570012014 Unspecified Qendra komb kinemat finan projekti k 04.05.2012 pv 10.1.2014
  Qendra Kombtare e Kinematografise (3535) ERA FILM Tirane 7,500,000 2014-02-04 2014-02-04 2710570012014 Unspecified Qendra komb kinemat finan projekti k 19.2.2013 pv 26.9.13
  Qendra Kombtare e Kinematografise (3535) BANKA CREDINS Tirane 9,880 2014-02-03 2014-02-04 2510570012014 Unspecified Qendra komb kinemat paga me kontrate sh 29.1.2014 1;1
  Qendra Kombtare e Kinematografise (3535) TEATER TV STUDIO Tirane 1,118,000 2014-02-04 2014-02-04 2810570012014 Unspecified Qendra komb kinemat finan projekti k 03.4.13 pv 10.10.13
  Qendra Kombtare e Kinematografise (3535) ATP(ACT TRIANGLE PRODUCTIONS) Tirane 11,983,510 2014-02-04 2014-02-04 2610570012014 Unspecified Qendra komb kinemat finan projekti k 27.5.2013 pv 26.8.2013
  Qendra Kombtare e Kinematografise (3535) "MAKU" Tirane 625,200 2014-01-31 2014-02-03 2310570012014 Unspecified Qendra komb kinemat financim projekti k 26.1.2012 pv 18.9.2012
  Qendra Kombtare e Kinematografise (3535) BANKA CREDINS Tirane 503,438 2014-02-03 2014-02-03 2410570012014 Unspecified Qendra komb kinemat paga janar nr 9;9 lp 03.02.2014
  Qendra Kombtare e Kinematografise (3535) ON FILM PRODUCION Tirane 1,879,000 2014-01-29 2014-01-30 2210570012014 Unspecified Qendra komb kinemat financim projekti k 4.5.12 pv 17.1.14
  Qendra Kombtare e Kinematografise (3535) INTER-ALB OIL Tirane 359,000 2014-01-27 2014-01-28 2110570012014 Unspecified Qendra komb kinemat karburant up 20.1.14 njf 24.1.14 f 27.1.2014
  Qendra Kombtare e Kinematografise (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 22,095 2014-01-25 2014-01-27 2010570012014 Unspecified Qendra komb kinemat tel dhjetor 13
  Qendra Kombtare e Kinematografise (3535) ARJAN RRAHMANI Tirane 51,400 2014-01-25 2014-01-27 1910570012014 Unspecified Qendra komb kinemat sh aut up 15.1.2014 njf 20.1.14 f 22.1.2014
  Qendra Kombtare e Kinematografise (3535) BANKA CREDINS Tirane 40,323 2014-01-23 2014-01-24 1810570012014 Unspecified Qendra komb kinemat dieta sh 03.12.2013 euro 281 me kurs 143.5
  Qendra Kombtare e Kinematografise (3535) NIKO TRENI Tirane 620,800 2014-01-17 2014-01-20 1710570012014 Unspecified Qendra komb kinemat financim projekti k 17.1.13 pv 16.10.13