Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qendra Kombtare e Kinematografise (3535) All All 102,183,150.00 174 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qendra Kombtare e Kinematografise (3535) BANKA CREDINS Tirane 6,550,174 2014-06-03 2014-06-04 8910570012014 Transferime korrente per institucionet jo-fitimprurese te huaja Qendra komb kinemat pag k europ sh 03.06.2014 sh 18.2.2014 euro 46607 me kurs 140.3 kom 79.91 me kurs 140.3 transferte
  Qendra Kombtare e Kinematografise (3535) BANKA CREDINS Tirane 509,228 2014-06-02 2014-06-03 8710570012014 Shtese page per vjetersi ne pune Qendra komb kinemat Paga maj 2014 nr 9;9
  Qendra Kombtare e Kinematografise (3535) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Tirane 153 2014-05-27 2014-05-28 8510570012014 Shpenzime te tjera transporti Qendra komb kinemat taks sh 14.5.2014 f 14.5.2014
  Qendra Kombtare e Kinematografise (3535) BANKA CREDINS Tirane 14,400 2014-05-27 2014-05-28 8510570012014 Transferta per Albafilm Qendra komb kinemat komisione sh 26.5.2014 lp 26.5.2014
  Qendra Kombtare e Kinematografise (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 15,126 2014-05-27 2014-05-28 8410570012014 Sherbime telefonike Qendra komb kinemat tel fat prill 14
  Qendra Kombtare e Kinematografise (3535) SGS AUTOMOTIVE ALBANIA Tirane 1,960 2014-05-16 2014-05-19 8010570012014 Shpenzime te tjera transporti Qendra komb kinemat taks sh 14.5.2014 f 14.5.2014
  Qendra Kombtare e Kinematografise (3535) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Tirane 3,058 2014-05-16 2014-05-19 8110570012014 Shpenzime te tjera transporti Qendra komb kinemat taks sh 14.5.2014 f 14.5.2014
  Qendra Kombtare e Kinematografise (3535) YLLI ZGJANI Tirane 115,000 2014-05-14 2014-05-15 7910570012014 Kancelari Qendra komb kinemat kancelari up 22.4.2014 fo 14.5.2014 f 14.5.2014 fh 14.5.2014
  Qendra Kombtare e Kinematografise (3535) INSTITUTI I MODELIMEVE NE BIZNES Tirane 66,000 2014-05-08 2014-05-09 7610570012014 Sherbime te tjera Qendra komb kinemat sh up 9.4.2014 fo 24.4.2014 f 30.4.2014
  Qendra Kombtare e Kinematografise (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 1,020 2014-05-08 2014-05-09 7710570012014 Uje Qendra komb kinemat uje prill 2014
  Qendra Kombtare e Kinematografise (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 198 2014-05-08 2014-05-09 7810570012014 Posta dhe sherbimi korrier Qendra komb kinemat posta prill 2014
  Qendra Kombtare e Kinematografise (3535) BANKA CREDINS Tirane 3,275,725 2014-05-06 2014-05-07 7410570012014 Organizatat nderkombetare te tjera Qendra komb kinemat trans kesti 2-te euro 23303 me kurs 140.3 sh 2205 18.2.2014 sh 6.3.2014
  Qendra Kombtare e Kinematografise (3535) DORINA KARAISKAJ Tirane 30,243 2014-05-06 2014-05-07 7310570012014 Udhetim jashte shtetit Qendra komb kinemat bileta avioni up 30.4.14 njf 2.5.2014 f 5.5.2014
  Qendra Kombtare e Kinematografise (3535) EREFILM Tirane 198,300 2014-05-05 2014-05-05 7210570012014 Transferta per Albafilm Qendra komb kinemat finan projekti k 18.1.2014 pv 31.1.2014
  Qendra Kombtare e Kinematografise (3535) ON FILM PRODUCION Tirane 2,500,000 2014-05-05 2014-05-05 7110570012014 Transferta per Albafilm Qendra komb kinemat finan projekti k 04.05.2012 sht k 20.5.2013 pv 14.4.2014
  Qendra Kombtare e Kinematografise (3535) BANKA CREDINS Tirane 513,991 2014-05-02 2014-05-02 17010570012014 Shtese page per funksionin Qendra komb kinemat Paga Prill '14 Plan 9 Fakt 9 1 punonjes me kont.VKM nr.35 dt.29.01.14 shkrese nr.994/5 dt.07.12.14
  Qendra Kombtare e Kinematografise (3535) BANKA CREDINS Tirane 2,940 2014-04-30 2014-04-30 7010570012014 Sherbime te tjera Qendra komb kinemat sh up 23.4.2014 pv 23.4.2014 f 24.4.2014
  Qendra Kombtare e Kinematografise (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 16,600 2014-04-18 2014-04-18 6610570012014 Transferta per Albafilm Qendra komb kinemat tatim
  Qendra Kombtare e Kinematografise (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 408 2014-04-18 2014-04-18 6310570012014 Posta dhe sherbimi korrier Qendra komb kinemat posta fat 26.03.2014 fat janar 14
  Qendra Kombtare e Kinematografise (3535) TEATER TV STUDIO Tirane 202,000 2014-04-18 2014-04-18 5710570012014 Transferta per Albafilm Qendra komb kinemat finan projekti k 3.4.2013 pv 12.3.2014