Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Bilisht (1505) All All 91,215,029.00 251 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Bilisht (1505) ALBTELEKOM SH.A. Devoll 3,756 2014-09-19 2014-09-22 25521050012014 Sherbime telefonike BASHKIA BILISHT PER ALBTELEKOM PAGUAR TELEFONI DHE INTERNETI MUAJI GUSHT 2014
  Bashkia Bilisht (1505) A T L A N T I K Devoll 24,640 2014-09-19 2014-09-22 25321050012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes BASHKIA BILISHT PER ATLANTIK SIGURACION MAKINE
  Bashkia Bilisht (1505) ALBTELEKOM SH.A. Devoll 35,928 2014-09-19 2014-09-22 25421050012014 Sherbime telefonike BASHKIA BILISHT PER ALBTELEKOM PAGUAR TELEFONI MUAJI GUSHT NR KLIENTI 310001744693,310001766087,310001776469,310001760194
  Bashkia Bilisht (1505) NIEM Devoll 95,820 2014-09-19 2014-09-22 25121050012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore BASHKIA BILISHT PER NIEM PASTRIM KANALE KULLUES PER TAKAT
  Bashkia Bilisht (1505) NIEM Devoll 203,400 2014-09-18 2014-09-22 25221050012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale BASHKIA BILISHT PER NIEM MIREMBAJTJE RRUGE
  Bashkia Bilisht (1505) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Devoll 121,635 2014-09-12 2014-09-15 23721050012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur BASHKIA BILISHT BORDERO PAGA KESHILLTARE GUSHT 2014
  Bashkia Bilisht (1505) SPARTAK S.A Devoll 252,000 2014-09-12 2014-09-15 23921050012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale BASHKIA BILISHT PER SPARTAK SA BLERJE MATERIALE SPORTIVE
  Bashkia Bilisht (1505) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Devoll 2,104,145 2014-09-12 2014-09-15 13821050012014 Pagese paaftesie BASHKIA BILISHT BORDERO NDIHME PAAFTESIE SHTATOR 2014
  Bashkia Bilisht (1505) PROQUAL Devoll 1,262,664 2014-09-11 2014-09-15 23621050012014 Shpenz. per rritjen e AQT - makina BASHKIA BILISHT PER PROQUAL BLERJE E MAKINES TEKNOLOGJIKE
  Bashkia Bilisht (1505) NDERMARJA UJESJELLSIT Devoll 35,220 2014-09-08 2014-09-09 23321050012014 Uje BASHKIA PER NDERMARJEN E UJESJELLSIT FATURA NR 215
  Bashkia Bilisht (1505) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Devoll 309,543 2014-09-08 2014-09-09 23421050012014 Ndihme ekonomike BASHKIA BRDERO NDIHMA EKONOMIKE GUSHT 2014
  Bashkia Bilisht (1505) ERXHEN Devoll 709,644 2014-09-08 2014-09-09 23521050012014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim BASHKIA PER ERXHEN SHPK BLERJE MATERIALE ELEKTRIKE
  Bashkia Bilisht (1505) ALBTELEKOM SH.A. Devoll 3,756 2014-08-25 2014-08-26 23221050012014 Sherbime telefonike BASHKIA BILISHT PER ALBTELEKOM PAGUAR TELEFON-INTERNETI MUAJI KORRIK 2014 NR FATURE 90295565
  Bashkia Bilisht (1505) CEZ SHPERNDARJE Devoll 351,652 2014-08-25 2014-08-26 23021050012014 Elektricitet 2105001 BASHKIA BILISHT PER CEZ SHPERNDARJE PAGUAR ENERGJIA MUAJI KORRIK 2014 NR KLIENTI KR0C010062073225,KR0C010028073227,KR0C010007073232,KR0C010010073237,KR0C010012073244,KR0C010001073248,KR0C010001073249,KR0C010003073251,KR0C01001007325
  Bashkia Bilisht (1505) ALBTELEKOM SH.A. Devoll 37,094 2014-08-25 2014-08-26 23121050012014 Sherbime telefonike BASHKIA BILISHT PER ALBTELEKOM PAGUAR TELEFONI MUAJI KORRIK 2014 NR KLIENTI 310001766087,310001760194,310001744693,310001776469
  Bashkia Bilisht (1505) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Devoll 880,858 2014-08-15 2014-08-18 21521050012014 Shtese page per vjetersi ne pune bashkia bilisht bordero paguar paga korik 2014
  Bashkia Bilisht (1505) RAIFFEISEN BANK SH.A Devoll 89,952 2014-08-15 2014-08-18 21721050012014 Paga baze bashkia bilisht bordero paguar paga korik 2014
  Bashkia Bilisht (1505) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Devoll 580,080 2014-08-15 2014-08-18 21621050012014 Paga baze bashkia bilisht bordero paguar paga korik 2014
  Bashkia Bilisht (1505) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Devoll 328,743 2014-08-12 2014-08-12 214/121050012014 Ndihme ekonomike BASHKIA BILISHT BORDERO PAGUAR NDIME EKONOMIKE MUAJI KORRIK 2014
  Bashkia Bilisht (1505) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Devoll 121,635 2014-08-05 2014-08-06 21221050012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur BASHKIA BILISHT BORDERO PAGUAR KESHILLTARET MUAJI KORRIK 2014