Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Bilisht (1505) All All 91,215,029.00 251 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Bilisht (1505) MERITA HAXHI Devoll 44,490 2014-07-09 2014-07-10 18221050012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri BASHKIA BILISHT PER MERITA HAXHI PER PRINTERA PER KOMPJUTERA ZYRE
  Bashkia Bilisht (1505) SOTIRAQ STOJKO Devoll 123,000 2014-07-09 2014-07-10 18421050012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale BASHKIA BILISHT PER SOTIRAQ STOJKO PER SHPZ PER ORGANIZIM E KONCERTIT TE MATURES
  Bashkia Bilisht (1505) NEVREZ DEMÇOLLI Devoll 9,900 2014-07-09 2014-07-10 18521050012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale BASHKIA BILISHT PER NEVREZ DEMCOLLI PER FLAMUJ SHQIPTARE
  Bashkia Bilisht (1505) ALBTELEKOM SH.A. Devoll 3,756 2014-07-03 2014-07-03 17821050012014 Sherbime telefonike BASHKIA BILISHT PER ALBTELEKOM PAGUAR TELEFON-INTERNET MUAJI PRILL 2014 NR FATURE 90266447
  Bashkia Bilisht (1505) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Devoll 121,635 2014-07-03 2014-07-03 17721050012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur BASHKIA BILISHT BORDERO PAGUAR KESHILLTARET MUAJI QERSHOR 2014
  Bashkia Bilisht (1505) ALBTELEKOM SH.A. Devoll 37,349 2014-07-03 2014-07-03 17921050012014 Sherbime telefonike BASHKIA BILISHT PER ALBTELEKOM PAGUAR TELEFONI MUAJI MAJ 2014 NR KLIENTI 310001760194,310001766087,310001744693
  Bashkia Bilisht (1505) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Devoll 883,602 2014-07-02 2014-07-02 17421050012014 Paga baze BASHKIA BILISHT BORDERO PAGUAR PAGA MUAJI QERSHOR 2014
  Bashkia Bilisht (1505) RAIFFEISEN BANK SH.A Devoll 89,952 2014-07-02 2014-07-02 17621050012014 Paga baze BASHKIA BILISHT BORDERO PAGUAR PAGA MUAJI QERSHOR 2014
  Bashkia Bilisht (1505) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Devoll 590,888 2014-07-02 2014-07-02 17521050012014 Paga baze BASHKIA BILISHT BORDERO PAGUAR PAGA MUAJI QERSHOR 2014
  Bashkia Bilisht (1505) CEZ SHPERNDARJE Devoll 390,187 2014-06-26 2014-06-26 17321050012014 Elektricitet 2105001 BASHKIA BILISHT PER CEZ SHPERNDARJE PAGUAR ENERGJIA MUAJI MAJ 2014 NR KLIENTI KR0C010062073225,KR0C010007073232,KR0C010010073237,KR0C010012073244,KR0C010001073248,KR0C010001073249,KR0C010003073251,KR0C010010073253KR0C010002073254,KR
  Bashkia Bilisht (1505) BILISHT SPORT Devoll 11,000 2014-06-25 2014-06-25 17121050012014 Udhetim i brendshem BASHKIA BILISHT PER BILISHT SPORT BORDERO PAGUAR ASISTENCE MJEKSORE PER EKIPIN
  Bashkia Bilisht (1505) PROQUAL Devoll 1,262,664 2014-06-17 2014-06-25 16821050012014 Shpenz. per rritjen e AQT - makina BASHKIA BILISHT PER PROQUAL PER BLERJE E MAKINES TEKNOLOGJIKE
  Bashkia Bilisht (1505) ALBTELEKOM SH.A. Devoll 3,756 2014-06-25 2014-06-25 17221050012014 Sherbime telefonike BASHKIA BILISHT PER ALBTELEKOM PAGUAR TELEFON-INTERNET NR FATURE 90274722
  Bashkia Bilisht (1505) PANAJOT SPIRO PILANI Devoll 200,000 2014-06-23 2014-06-23 17021050012014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime BASHKIA BILISHT PER PANAJOT PILANI PER PROJEKT PREVENTIV STUDIM ASFALTIM KUZ RRUGA ELMAZ MAZELLIU DHE HASAN PRISHTINA
  Bashkia Bilisht (1505) NDERMARJA UJESJELLSIT Devoll 40,500 2014-06-18 2014-06-18 16921050012014 Uje BASHKIA BILISHT PER UJESJELLSIN PAGUAR UJI MUAJI MAJ 2014
  Bashkia Bilisht (1505) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Devoll 2,234,995 2014-06-16 2014-06-16 15621050012014 Pagese paaftesie BASHKIA BILISHT BORDERO PAGUAR NDIME PAAFTESIE MUAJI QERSHOR 2014
  Bashkia Bilisht (1505) A.K.F. PETROLEUM Devoll 144,411 2014-06-10 2014-06-10 15321050012014 Karburant dhe vaj BASHKIA BILISHT PER A.K.F PETROLEUM SHPK PER NAFTE
  Bashkia Bilisht (1505) SPIRO MIHAL KOTI Devoll 3,900 2014-06-09 2014-06-10 15221050012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore BASHKIA BILISHT PER SPIRO MIHAL KOTI PER SUPERVIZIM ZGJERIM RETHIM VAREZASH
  Bashkia Bilisht (1505) A.K.F. PETROLEUM Devoll 23,739 2014-06-10 2014-06-10 15521050012014 Karburant dhe vaj BASHKIA BILISHT PER A.K.F PETROLEUM SHPK PER NAFTE
  Bashkia Bilisht (1505) A.K.F. PETROLEUM Devoll 581,603 2014-06-10 2014-06-10 15421050012014 Karburant dhe vaj BASHKIA BILISHT PER A.K.F PETROLEUM SHPK PER NAFTE