Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Bilisht (1505) All All 91,215,029.00 251 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Bilisht (1505) AVDOLLI - SHPK Devoll 94,800 2014-12-12 2014-12-15 36221050012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore BASHKIA BILISHT PER AVDOLLI PER MATERJALE PER SISTEMIM OBORRII SHKOLLES
  Bashkia Bilisht (1505) PROQUAL Devoll 698,400 2014-12-12 2014-12-15 36421050012014 Shpenz. per rritjen e AQT - mjete dhe pajisje te tjera teknik BASHKIA BILISHT PER PROQUAL PER KAZANE METALIKE PER MBEURINAT
  Bashkia Bilisht (1505) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Devoll 2,283,670 2014-12-12 2014-12-15 36121050012014 Pagese paaftesie BASHKIA BILISHT BORDERO PAGUAR NDIME PAAFTESIE MUAJI DHJETOR 2014
  Bashkia Bilisht (1505) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Devoll 338,523 2014-12-11 2014-12-11 36021050012014 Ndihme ekonomike BASHKIA BILISHT BORDERO PAGUAR NDIME EKONOMIKE MUAJI NENTOR 2014
  Bashkia Bilisht (1505) TatimTaksa Devoll Devoll 148,665 2014-12-10 2014-12-10 35821050012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur BASHKIA BILISHT PER TATIM TAKSAT PAGUAR TATIM NE BURIM
  Bashkia Bilisht (1505) POSTA SHQIPTARE SH.A Devoll 3,276 2014-12-09 2014-12-10 35421050012014 Posta dhe sherbimi korrier BASHKIA BILISHT PER POSTEN SHQIPTARE PAGUAR POSTA MUAJI NENTOR 2014
  Bashkia Bilisht (1505) MURATI D Devoll 321,000 2014-12-09 2014-12-10 35721050012014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim BASHKIA BILISHT PER MURATI D PER MATERJALE PASTRIMI
  Bashkia Bilisht (1505) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Devoll 47,500 2014-12-09 2014-12-10 35521050012014 Udhetim i brendshem BASHKIA BILISHT BORDERO PAGUAR DIETA
  Bashkia Bilisht (1505) PROQUAL Devoll 15,336 2014-12-09 2014-12-10 35621050012014 Shpenz. per rritjen e AQT - makina BASHKIA BILISHT PER PROQUAL PAGUAR PJESA E MBETUR E FATURES PER BL MAKINE TEKNOLOGJIKE
  Bashkia Bilisht (1505) TatimTaksa Devoll Devoll 9,200 2014-12-10 2014-12-10 35921050012014 Te tjera shperblime per personelin BASHKIA BILISHT PER TATIM TAKSAT PAGUAR TATIM NE BURIM
  Bashkia Bilisht (1505) POSTA SHQIPTARE SH.A Devoll 235,000 2014-12-05 2014-12-09 35321050012014 Grant per femije te lindur BASHKIA BILISHT PER POSTEN SHQIPTARE PAGUAR SHPERBLIM LINDJEJE
  Bashkia Bilisht (1505) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Devoll 243,270 2014-12-04 2014-12-05 35121050012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur BASHKIA BILISHT BORDERO PAGUAR KESHILLTARET MUAJI TETOR-NENTOR 2014
  Bashkia Bilisht (1505) BANKA E TIRANES Devoll 5,400 2014-12-04 2014-12-05 35221050012014 Ndihme ekonomike BASHKIA BILISHT BORDERO PAGUAR NDIME EKONOMIKE MARS-NENTOR 2014
  Bashkia Bilisht (1505) RAIFFEISEN BANK SH.A Devoll 95,670 2014-12-03 2014-12-04 35021050012014 Paga baze BASHKIA BILISHT BORDERO PAGUAR PAGA MUAJI NENTOR 2014
  Bashkia Bilisht (1505) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Devoll 884,243 2014-12-03 2014-12-04 34721050012014 Shtese page per funksionin BASHKIA BILISHT BORDERO PAGUAR PAGA MUAJI NENTOR 2014
  Bashkia Bilisht (1505) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Devoll 504,662 2014-12-03 2014-12-04 34821050012014 Paga baze BASHKIA BILISHT BORDERO PAGUAR PAGA MUAJI NENTOR 2014
  Bashkia Bilisht (1505) ALPHA BANK -- ALBANIA Devoll 121,448 2014-12-03 2014-12-04 34921050012014 Paga baze BASHKIA BILISHT BORDERO PAGUAR PAGA MUAJI NENTOR 2014
  Bashkia Bilisht (1505) VASKE GAQI Devoll 293,880 2014-11-21 2014-11-24 34521050012014 Shpenz. per rritjen e AQT - mjete dhe pajisje te tjera teknik BASHKIA BILISHT PER VASKE GAQI PER PORE DHE QYNGJE PER SHKOLLAT
  Bashkia Bilisht (1505) VASKE GAQI Devoll 399,120 2014-11-21 2014-11-24 34421050012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale BASHKIA BILISHT PER VASKE GAQI PER ZBUKURIME QYTETI PER VITIN E RI 2015
  Bashkia Bilisht (1505) NDERMARJA UJESJELLSIT Devoll 39,780 2014-11-24 2014-11-24 34621050012014 Uje BASHKIA BILISHT PER UJESJELLSIN PAGUAR UJI MUAJI TETOR 2014