Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Bilisht (1505) All All 91,215,029.00 251 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Bilisht (1505) CEZ SHPERNDARJE Devoll 514,884 2014-05-26 2014-05-26 13121050012014 Elektricitet 2105001 BASHKIA BILISHT PER CEZ SHPERNDARJE PAGUAR ENERGJIA MUAJI PRILL 2014 NR KONTRATE C73225,C73227,C73237,C73244,C73247,C73248,C73249,C73251,C73253,C73254
  Bashkia Bilisht (1505) ARTAN HOXHA (L24218001K) Devoll 5,880 2014-05-22 2014-05-23 12921050012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore BASHKIA BILISHT PER ARTAN HOXHA PER KOLAUDIM I NDERTIM I SISTEM TE NGROHJES GODINES BASHKIA BILISHT
  Bashkia Bilisht (1505) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Devoll 121,635 2014-05-22 2014-05-23 13021050012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur BASHKIA BILISHT BORDERO PAGUAR PAGA KESHILLTARET MUAJI PRILL 2014
  Bashkia Bilisht (1505) ALBTELEKOM SH.A. Devoll 38,987 2014-05-20 2014-05-21 12721050012014 Sherbime telefonike BASHKIA BILISHT PER ALBTELEKOM PAGUAR TELEFONI MUAJI PRILL 2014 NR KLIENTI 310001776469,310001766087,310001760194,310001744693
  Bashkia Bilisht (1505) ALBTELEKOM SH.A. Devoll 9,391 2014-05-20 2014-05-21 12821050012014 Sherbime telefonike BASHKIA BILISHT PER ALBTELEKOM PAGUAR INTERNETI JANAR,SHKURT,MARS 2014 NR FATURE 90258231
  Bashkia Bilisht (1505) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Devoll 2,213,545 2014-05-15 2014-05-16 11521050012014 Pagese paaftesie BASHKIA BILISHT BORDERO PAGUAR NDIME PAAFTESIE MUAJI MAJ 2014
  Bashkia Bilisht (1505) NDERMARJA UJESJELLSIT Devoll 28,380 2014-05-14 2014-05-14 11421050012014 Uje BASHKIA BILISHT PER UJESJELLSIN PAGUAR UJI MUAJI PRILL 2014
  Bashkia Bilisht (1505) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Devoll 26,100 2014-05-13 2014-05-13 11221050012014 Te tjera shperblime per personelin BASHKIA BILISHT BORDERO PAGUAR SHPERBLIM DALJE NE PENSION
  Bashkia Bilisht (1505) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Devoll 354,410 2014-05-12 2014-05-12 11321050012014 Ndihme ekonomike BASHKIA BILISHT BORDERO PAGUAR NDIME EKONOMIKE MUAJI PRILL 2014
  Bashkia Bilisht (1505) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Devoll 906,290 2014-05-05 2014-05-06 10921050012014 Shtese page per funksionin BASHKIA BILISHT BORDERO PAGUAR PAGA MUAJI PRILL 2014
  Bashkia Bilisht (1505) RAIFFEISEN BANK SH.A Devoll 90,886 2014-05-05 2014-05-06 11121050012014 Shtese page per vjetersi ne pune BASHKIA BILISHT BORDERO PAGUAR PAGA MUAJI PRILL 2014
  Bashkia Bilisht (1505) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Devoll 351,276 2014-05-05 2014-05-06 11021050012014 Paga baze BASHKIA BILISHT BORDERO PAGUAR PAGA MUAJI PRILL 2014
  Bashkia Bilisht (1505) STRATI BAILIFF'S SERVICE Devoll 500,000 2014-04-25 2014-04-28 10821050012014 Sherbime te tjera BASHKIA BILISHT PER STRATI BAILIFFS SERVICE PER VENDIME GJYKATE NR 3306 PROT DT 12.03.2014
  Bashkia Bilisht (1505) ALBTELEKOM SH.A. Devoll 33,260 2014-04-22 2014-04-22 10721050012014 Sherbime telefonike BASHKIA BILISHT PER ALBTELEKOM PAGUAR TELEFONI MUAJI MARS 2014 NR KLIENTI 310001776469,310001766087,310001760194,310001744693
  Bashkia Bilisht (1505) CEZ SHPERNDARJE Devoll 464,378 2014-04-22 2014-04-22 10621050012014 Elektricitet 2105001 BASHKIA BILISHT PER CEZ SHPERNDARJE PAGUAR ENERGJIA MUAJI MARS 2014 NR KONTRATE C73225,C73227,C73232,C73237,C73244,C73247,C73248,C73249,C73251,C73253,C73254,C73255
  Bashkia Bilisht (1505) NDERMARJA UJESJELLSIT Devoll 30,540 2014-04-22 2014-04-22 10421050012014 Uje BASHKIA BILISHT PER UJESJELLSIN PAGUAR UJI MUAJI MARS 2014
  Bashkia Bilisht (1505) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Devoll 2,160,545 2014-04-22 2014-04-22 10521050012014 Pagese paaftesie BASHKIA BILISHT BORDERO PAGUAR NDIME PAAFTESIE MUAJI PRILL 2014
  Bashkia Bilisht (1505) POSTA SHQIPTARE SH.A Devoll 16,632 2014-04-11 2014-04-14 8721050012014 Posta dhe sherbimi korrier BASHKIA BILISHT PER POSTEN SHQIPTORE FATURA NR 1084,1195,71,183
  Bashkia Bilisht (1505) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Devoll 365,150 2014-04-11 2014-04-14 9121050012014 Ndihme ekonomike 2105001 BASHKIA BILISHT BORDERO NDIHMA EKONOMIKE MARS 2014
  Bashkia Bilisht (1505) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Devoll 121,635 2014-04-11 2014-04-14 8521050012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2105001 BASHKIA BILISHT BORDERO PAGA KESHILLTARET MARS 2014