Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Bilisht (1505) All All 91,215,029.00 251 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Bilisht (1505) NDERMARJA UJESJELLSIT Devoll 46,020 2014-10-09 2014-10-10 27421050012014 Uje BASHKIA BILISHT PER UJESJELLSIN PAGUAR UJI MUAJI SHTATOR 2014
  Bashkia Bilisht (1505) A.K.F. PETROLEUM Devoll 500,000 2014-10-09 2014-10-10 27621050012014 Karburant dhe vaj BASHKIA BILISHT PER AKF PETROLEUM SHPK PER NAFTE
  Bashkia Bilisht (1505) A.K.F. PETROLEUM Devoll 11,261 2014-10-09 2014-10-10 27721050012014 Karburant dhe vaj BASHKIA BILISHT PER AKF PETROLEUM SHPK PER NAFTE
  Bashkia Bilisht (1505) A.K.F. PETROLEUM Devoll 247,248 2014-10-09 2014-10-10 27521050012014 Karburant dhe vaj BASHKIA BILISHT PER AKF PETROLEUM SHPK PER NAFTE
  Bashkia Bilisht (1505) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Devoll 874,661 2014-10-07 2014-10-08 27121050012014 Paga baze BASHKIA BILISHT BORDERO PAGUAR PAGA MUAJI SHTATOR 2014
  Bashkia Bilisht (1505) RAIFFEISEN BANK SH.A Devoll 95,072 2014-10-07 2014-10-08 27321050012014 Shtese page per vjetersi ne pune BASHKIA BILISHT BORDERO PAGUAR PAGA MUAJI SHTATOR 2014
  Bashkia Bilisht (1505) KOTTI Devoll 9,840 2014-10-07 2014-10-08 27021050012014 Blerje dokumentacioni BASHKIA BILISHT PER KOTTI PER BLERJE DOKUMENTASH
  Bashkia Bilisht (1505) PROPAN GAS Devoll 18,444 2014-10-07 2014-10-08 26921050012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale BASHKIA BILISHT PER PROPAN GAS PER GAZ I LENGSHEM PER CERDHEN
  Bashkia Bilisht (1505) ENGJELLUSH MUCI Devoll 20,000 2014-10-07 2014-10-08 26721050012014 Sherbime te tjera BASHKIA BILISHT PER ENGJELLUSH MUCI PER RIPARIM DYER DHE DRITARE
  Bashkia Bilisht (1505) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Devoll 603,059 2014-10-07 2014-10-08 27221050012014 Paga baze BASHKIA BILISHT BORDERO PAGUAR PAGA MUAJI SHTATOR 2014
  Bashkia Bilisht (1505) FATMIR XHAFERI Devoll 74,890 2014-10-07 2014-10-08 26821050012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale BASHKIA BILISHT PER FATMIR XHAFERI PER LIBRA TE RINJ
  Bashkia Bilisht (1505) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Devoll 183,600 2014-10-03 2014-10-03 26221050012014 Shpenz. per rritjen e AQT - troje BASHKIA BILISHT BORDERO PAGUAR SHPRONESIM TRUALLI
  Bashkia Bilisht (1505) ELVIS ZYFI Devoll 9,440 2014-10-03 2014-10-03 26621050012014 Karburant dhe vaj BASHKIA BILISHT PER ELVIS ZYFI PER VAJ MAKINE
  Bashkia Bilisht (1505) NIEM Devoll 294,000 2014-10-03 2014-10-03 26421050012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera per konstruksionin e rrugeve, urave, rrjeteve BASHKIA BILISHT PER NIEM PER KUZ RRUGA FAIK MEKA DHE BURIMI I CARDHAKUT
  Bashkia Bilisht (1505) EKSPO SISTEM Devoll 163,726 2014-10-03 2014-10-03 16321050012014 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi dhe pajisje mence BASHKIA BILISHT PER EKSPO SISTEM PER KREVATE PER CERDHEN KALIMI I PJESES PERFUNDIMTARE TE FATURES NR 16 DT 05.06.2014
  Bashkia Bilisht (1505) ELVIS ZYFI Devoll 31,400 2014-10-03 2014-10-03 26521050012014 Pjese kembimi, goma dhe bateri BASHKIA BILISHT PER ELVIS ZYFI PER PJESE KEMBIMI PER MAKINEN
  Bashkia Bilisht (1505) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Devoll 407,012 2014-09-25 2014-09-29 26121050012014 Elektricitet 2105001 BASHKIA BILISHT PER OSHEE FATURA NR KLIENTI KR0C010062073225,C73227,C73232,C73237,C73244,C73247,C73248,,C73249,C73251,C73253,C73254,C73255
  Bashkia Bilisht (1505) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Devoll 603,059 2014-09-24 2014-09-24 25721050012014 Paga baze BASHKIA BILISHT BORDERO PAGA GUSHT 2014
  Bashkia Bilisht (1505) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Devoll 874,324 2014-09-24 2014-09-24 25621050012014 Paga baze BASHKIA BILISHT BORDERO PAGA GUSHT 2014
  Bashkia Bilisht (1505) RAIFFEISEN BANK SH.A Devoll 90,097 2014-09-24 2014-09-24 25821050012014 Shtese page per funksionin BASHKIA BILISHT BORDERO PAGA GUSHT 2014