Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Bilisht (1505) All All 91,215,029.00 251 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Bilisht (1505) STRATI BAILIFF'S SERVICE Devoll 500,000 2014-11-20 2014-11-21 34321050012014 Sherbime te tjera BASHKIA BILISHT PER STRATI BILIFFS SERVICE PER VENDIM GJYKATE TREGU
  Bashkia Bilisht (1505) SHPETIM NASTIMI Devoll 20,000 2014-11-19 2014-11-20 34121050012014 Pjese kembimi, goma dhe bateri BASHKIA BILISHT PER SHPETIM NASTIMI PER BATERI PER MAKINEN E PASTRIMIT
  Bashkia Bilisht (1505) ALVA-POBI Devoll 143,400 2014-11-19 2014-11-20 34021050012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale BASHKIA BILISHT PER ALVA-POBI PER MATERJALE VARREZASH
  Bashkia Bilisht (1505) BILISHT SPORT Devoll 272,200 2014-11-19 2014-11-20 33921050012014 Udhetim i brendshem BASHKIA BILISHT PER BILISHT SPORT PER SHPZ UDHETIMI PER SPORTIN
  Bashkia Bilisht (1505) ALBTELEKOM SH.A. Devoll 3,756 2014-11-19 2014-11-20 33821050012014 Sherbime telefonike BASHKIA BILISHT PER ALBTELEKOM PAGUAR INTERNET TETOR 2014 NR FATURE 90330996
  Bashkia Bilisht (1505) GJELBERIMI - SHPK Devoll 167,400 2014-11-19 2014-11-20 34221050012014 Shpenz. per rritjen e AQT - lulishtet BASHKIA BILISHT PER GJELBERIMI PER PEME DEKORATIVE
  Bashkia Bilisht (1505) ALBTELEKOM SH.A. Devoll 50,756 2014-11-17 2014-11-18 32421050012014 Sherbime telefonike BASHKIA BILISHT PER ALBTELEKOM PAGUAR TELEFONI MUAJI TETOR 2014 NR KLIENTI 310001744693,310001766087,310001760194,310001776469
  Bashkia Bilisht (1505) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Devoll 501,024 2014-11-17 2014-11-18 32321050012014 Elektricitet 2105001 BASHKIA BILISHT PER OSHEE PAGUAR ENERGJIA MUAJI TETOR 2014 NR KLIENTI C73225,,C73227,C73232,C73237,C73244,C73247,C73248,C73249,C73251,C73253,C73254,C73255
  Bashkia Bilisht (1505) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Devoll 317,023 2014-11-17 2014-11-18 32521050012014 Ndihme ekonomike BASHKIA BILISHT BORDERO PAGUAR NDIME EKONOMIKE MUAJI TETOR 2014
  Bashkia Bilisht (1505) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Devoll 2,253,070 2014-11-17 2014-11-18 32621050012014 Pagese paaftesie BASHKIA BILISHT BORDERO PAGUAR NDIME PAAFTESIE MUAJI NENTOR 2014
  Bashkia Bilisht (1505) "LEKA" Devoll 250,800 2014-11-11 2014-11-11 31921050012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore BASHKIA BILISHT PER LEKA PER RIKONSTRUKSION CATIA E BANJOVE TE SH M
  Bashkia Bilisht (1505) "MORAVA - L" Devoll 1,948,800 2014-11-11 2014-11-11 32221050012014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim BASHKIA BILISHT PER MORAVA -L PER BLERJE DRU ZJARI
  Bashkia Bilisht (1505) ERXHEN Devoll 43,200 2014-11-11 2014-11-11 31621050012014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim BASHKIA BILISHT PER ERXHEN PER MATERJALE ELEKTRIKE
  Bashkia Bilisht (1505) POSTA SHQIPTARE SH.A Devoll 18,732 2014-11-11 2014-11-11 31521050012014 Posta dhe sherbimi korrier BASHKIA BILISHT PER POSTEN SHQIPTARE PAGUAR POSTA MUAJI MARS-TETOR 2014
  Bashkia Bilisht (1505) ROZETA DANAJ Devoll 99,900 2014-11-11 2014-11-11 32021050012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale BASHKIA BILISHT PER ROZETA DANAJ PER DHURATA PER VITIN E RI 2015
  Bashkia Bilisht (1505) ELVIS ZYFI Devoll 37,000 2014-11-11 2014-11-11 31821050012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale BASHKIA BILISHT PER ELVIS ZYFI PER PJESE KEMBIMI PER MAKINEN TEKNOLOGJ
  Bashkia Bilisht (1505) ILIRJAN POSTOLI Devoll 49,800 2014-11-11 2014-11-11 32121050012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale BASHKIA BILISHT PER ILIRJAN POSTOLI PER SHPZ PER FESTEN E CLIRIMIT
  Bashkia Bilisht (1505) BASHKIA BILISHT(K46919609D) Devoll 782,623 2014-11-11 2014-11-11 31721050012014 Shpenzime per kuota qe rrjedhin nga detyrimet BASHKIA BILISHT PER KUOTE PER PROJEKTIN IPA
  Bashkia Bilisht (1505) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Devoll 891,597 2014-11-05 2014-11-05 31021050012014 Shtesa page te tjera BASHKIA BILISHT BORDERO PAGUAR PAGA MUAJI TETOR 2014
  Bashkia Bilisht (1505) RAIFFEISEN BANK SH.A Devoll 96,657 2014-11-05 2014-11-05 31321050012014 Shtesa page te tjera BASHKIA BILISHT BORDERO PAGUAR PAGA MUAJI TETOR 2014