Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Bilisht (1505) All All 91,215,029.00 251 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Bilisht (1505) "LEKA" Devoll 334,800 2014-08-06 2014-08-06 21321050012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale BASHKIA BILISHT PER LEKA PER BLERJE BOJRA DHE MATERJALE PER LYERJE
  Bashkia Bilisht (1505) NDERMARJA UJESJELLSIT Devoll 31,620 2014-08-05 2014-08-06 21121050012014 Uje BASHKIA BILISHT PER UJESJELLSIN PAGUAR UJI MUAJI KORRIK 2014
  Bashkia Bilisht (1505) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Devoll 2,162,845 2014-08-06 2014-08-06 21421050012014 Pagese paaftesie BASHKIA BILISHT BORDERO PAGUAR NDIME PAAFTESIE MUAJI GUSHT 2014
  Bashkia Bilisht (1505) PROQUAL Devoll 1,262,664 2014-07-22 2014-07-23 20721050012014 Shpenz. per rritjen e AQT - makina BASHKIA BILISHT PER PROQUAL PER BLERJE MAKINE TEKNOLOGJIKE
  Bashkia Bilisht (1505) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Devoll 56,700 2014-07-22 2014-07-23 21021050012014 Te tjera shperblime per personelin BASHKIA BILISHT BORDERO PAGUAR SHPERBLIM PER DALJE NE PENSION
  Bashkia Bilisht (1505) DU&KO Devoll 1,483,380 2014-07-22 2014-07-22 20821050012014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit BASHKIA BILISHT PER DU&KO PER PASTRIMIN MUAJIJANAR-MARS 2014
  Bashkia Bilisht (1505) BILISHT SPORT Devoll 125,600 2014-07-22 2014-07-22 20921050012014 Udhetim i brendshem BASHKIA BILISHT PER BILISHT SPORT PAGUAR SHPZ UDHETIMI PER SPORTIN
  Bashkia Bilisht (1505) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Devoll 2,147,095 2014-07-17 2014-07-17 20421050012014 Pagese paaftesie BASHKIA BILISHT BORDERO PAGUAR PAAFTESI MUAJI KORRIK 2014
  Bashkia Bilisht (1505) FATOS GRUCKA Devoll 160,754 2014-07-16 2014-07-17 20121050012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa administrative BASHKIA BILISHT PER FATOS GRUCKA PER DRITARE D/ALUMINI PER BASHKINE
  Bashkia Bilisht (1505) ALBTELEKOM SH.A. Devoll 39,937 2014-07-16 2014-07-17 19721050012014 Sherbime telefonike BASHKIA BILISHT PER ALBTELEKOM PAGUAR TELEFONI MUAJI QERSHOR 2014 NR KLIENTI 310001744693,310001760194,310001776469,310001766087
  Bashkia Bilisht (1505) EKSPO SISTEM Devoll 100,000 2014-07-16 2014-07-17 20221050012014 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi dhe pajisje mence BASHKIA BILISHT PER EKSPO SISTEM PER KREVATE PER FEMIJE PER CERDHEN
  Bashkia Bilisht (1505) ALBTELEKOM SH.A. Devoll 3,756 2014-07-16 2014-07-17 19821050012014 Sherbime telefonike BASHKIA BILISHT PER ALBTELEKOM PAGUAR TELEFON-INTERNET MUAJI QERSHOR 2014 NR FATURE 90283865
  Bashkia Bilisht (1505) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Devoll 354,410 2014-07-17 2014-07-17 20521050012014 Ndihme ekonomike BASHKIA BILISHT BORDERO PAGUAR NDIME EKONOMIKE MUAJI MAJ 2014
  Bashkia Bilisht (1505) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Devoll 352,142 2014-07-17 2014-07-17 20621050012014 Ndihme ekonomike BASHKIA BILISHT BORDERO PAGUAR NDIME EKONOMIKE MUAJI QERSHOR 2014
  Bashkia Bilisht (1505) NDERMARJA UJESJELLSIT Devoll 58,380 2014-07-16 2014-07-17 19921050012014 Uje BASHKIA BILISHT PER UJESJELLSIN PAGUAR UJI MUAJI QERSHOR 2014
  Bashkia Bilisht (1505) " KRWM " SH.A Devoll 301,224 2014-07-17 2014-07-17 20021050012014 Shpenzime per kuota qe rrjedhin nga detyrimet BASHKIA BILISHT PER KRWM SH.A PER SHPENZIME PER KUOTA
  Bashkia Bilisht (1505) CEZ SHPERNDARJE Devoll 373,895 2014-07-17 2014-07-17 20321050012014 Elektricitet 2105001 BASHKIA BILISHT PER CEZ SHPERNDARJE PAGUAR ENERGJIA MUAJI QERSHOR 2014NR KLIENTI KR0C010062073225,KR0C010028073227,KR0C010007073232,KR0C010010073237,KR0C010012073244,KR0C010001073248,KR0C010001073249,KR0C010003073251,KR0C01001007325
  Bashkia Bilisht (1505) "TABAKU-2010" Devoll 300,000 2014-07-09 2014-07-10 18021050012014 Sherbime te tjera BASHKIA BILISHT PER TABAKU 2010 SHPK PER VENDIM GJYQI NR 406-13REGJ DT 25.04.2014
  Bashkia Bilisht (1505) SOTIRAQ STOJKO Devoll 9,800 2014-07-09 2014-07-10 18321050012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale BASHKIA BILISHT PER SOTIRAQ STOJKO PER FOTO ISMAIL QEMALI PER INSTITUCIONET NE VARESI DHE BASHKINE
  Bashkia Bilisht (1505) NIEM Devoll 330,000 2014-07-09 2014-07-10 18121050012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera per konstruksionin e rrugeve, urave, rrjeteve BASHKIA BILISHT PER NIEM PAGUAR KUZ RRUGA PAVARSIA&MIC SOKOLI