Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) All All 531,532,491.00 465 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 398,432 2014-11-04 2014-11-04 45810940172014 Paga baze INUK paga tetor 2014 nr pun 132/132
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) BANKA KOMBETARE E GREQISE Tirane 3,905,921 2014-11-04 2014-11-04 45610940172014 Shtesa page te tjera INUK paga tetor 2014 nr pun 132/132
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 1,854,828 2014-11-04 2014-11-04 45510940172014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe INUK paga tetor 2014 nr pun 132/132
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) PRO CREDIT BANK Tirane 23,295 2014-11-04 2014-11-04 46110940172014 Paga baze INUK paga tetor 2014 nr pun 132/132
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 131,110 2014-11-04 2014-11-04 46010940172014 Paga baze INUK paga tetor 2014 nr pun 132/132
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) BANKA CREDINS Tirane 355,274 2014-11-04 2014-11-04 45710940172014 Paga baze INUK paga tetor 2014 nr pun 132/132
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) VENETO BANKA Tirane 51,635 2014-11-04 2014-11-04 45910940172014 Paga baze INUK paga tetor 2014 nr pun 132/132
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) ELITE BAILIFF'S OFFICE Tirane 947,661 2014-10-21 2014-10-22 45210940172014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna INUK vendim gjyqesor nr 421 28.01.2011 v gj.ap.439 01.03.2012 UE 2714 30.04.2013 urdher brend.361 16.10.2014 prot 4219/2 16.10.2014
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 2,316 2014-10-21 2014-10-22 44810940172014 Posta dhe sherbimi korrier INUK poste shtator 2014 dega Kukes fat 623
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 4,643 2014-10-21 2014-10-22 44710940172014 Sherbime telefonike INUK telefon shtator 2014 dega Kukes klienti 310001899580
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Tirane 224 2014-10-21 2014-10-22 44910940172014 Uje INUK uje shtator 2014 dega Korce klienti 751912
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 402 2014-10-21 2014-10-21 43710940172014 Elektricitet 1094017 INUK energji elektrike shtator 2014 dega Korce kontrate A28945
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 4,626 2014-10-21 2014-10-21 44410940172014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative INUK fotokopje pv emrgj 23.09.2014 fat 223 18.09.2014
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 3,852 2014-10-21 2014-10-21 43610940172014 Posta dhe sherbimi korrier 1094017 INUK poste shtator 2014 dega Korce fat 956
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 2,844 2014-10-21 2014-10-21 43810940172014 Posta dhe sherbimi korrier 1094017 INUK poste shtator 2014 dega Durres fat 540
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) MC NETWORKING Tirane 84,000 2014-10-21 2014-10-21 44310940172014 Sherbime te tjera 1094017 INUK internet gusht shtator 2014fat 709 13.10.2014
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 75,717 2014-10-21 2014-10-21 44010940172014 Elektricitet 1094017 INUK energji elektrike shtator 2014 Tirane kontrate C53406
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 201 2014-10-21 2014-10-21 43510940172014 Elektricitet 1094017 INUK energji elektrike dega Kukes kontrate K137705
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 3,250 2014-10-21 2014-10-21 45010940172014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative INUK tarife pranimi kerkese padie autorizim4132/2 30.09.2014 ma 851 30.09.2014
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 13,743 2014-10-21 2014-10-21 44110940172014 Sherbime telefonike 1094017 INUK telefon shtator 2014 klienti 310001716771