Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) All All 531,532,491.00 465 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) CEZ SHPERNDARJE Tirane 36,904 2014-08-19 2014-08-20 35510940172014 Elektricitet 1094017 INUK energji elektrike Lezhe kont C9768 kodi SH1C010408009768
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 4,318 2014-08-19 2014-08-20 35910940172014 Sherbime telefonike INUK telefon Kukes korrik 2014 klienti 310001899580
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 780 2014-08-19 2014-08-20 35610940172014 Posta dhe sherbimi korrier INUK poste Shkoder fat 679 31.07.2014
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 2,496 2014-08-19 2014-08-20 35410940172014 Posta dhe sherbimi korrier INUK poste Lezhe fat 518 31.07.2014
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 5,784 2014-08-19 2014-08-20 36310940172014 Posta dhe sherbimi korrier INUK poste korrik 2014 Sarande fat 298 31.07.2014
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 1,164 2014-08-19 2014-08-20 36010940172014 Posta dhe sherbimi korrier INUK poste Kukes korrik 2014 fat 472 12599121
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) UJESJELLES QYTETI SHKODER Tirane 1,660 2014-08-19 2014-08-20 35710940172014 Uje INUK uje Shkoder kont 371.1 zona G kl 793
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) BANKA KOMBETARE E GREQISE Tirane 162,500 2014-08-19 2014-08-20 36510940172014 Udhetim i brendshem INUK djeta urdher 79 09.04.2014
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 216,000 2014-08-08 2014-08-08 34410940142014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh 1094017 INUK qera urdher 254 dt 06.08.2014 kont ne vazhd 09.01.2013 tatim ne burim
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 24,000 2014-08-08 2014-08-08 34510940142014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh 1094017 INUK tatim ne burim qera urdher 254 dt 06.08.2014 kont ne vazhd 09.01.2013 tatim ne burim
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) NAIM HYSI Tirane 56,500 2014-08-08 2014-08-08 34310940172014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim INUK blerje mat pastrimi up 5 dt 16.05.14 ftese oferte 23.05.14 vleresim 11.06.14 njof fit 11.06.14 fat 1 dt 18.06.14 fh 5 dt 18.06.14
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 3,996 2014-08-08 2014-08-08 34110940172014 Posta dhe sherbimi korrier 1094017 INUK posta fat 392 dt 30.06.14 sr 12599441
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) VODAFONE ALBANIA Tirane 125,904 2014-08-08 2014-08-08 34210940172014 Paga baze 1094017 INUK telefon kukes fat 119618286 dt 11.07.2014 abonenti 22500411343
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 60,480 2014-08-08 2014-08-08 33910940172014 Posta dhe sherbimi korrier 1094017 INUK posta fat 3180 dt 26.07.14 sr 11520557
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 4,642 2014-08-08 2014-08-08 34010940172014 Sherbime telefonike 1094017 INUK telefon kukes fat 718104704 dt 30.06.2014
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) CEZ SHPERNDARJE Tirane 83,380 2014-08-08 2014-08-08 34710940172014 Elektricitet 1094017 INUK energji fat 613926569 dt 28.07.14
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) CEZ SHPERNDARJE Tirane 570 2014-08-08 2014-08-08 34910940172014 Elektricitet 1094017 INUK energji fat 613925427 dt 28.07.2014
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) CEZ SHPERNDARJE Tirane 386 2014-08-08 2014-08-08 34810940172014 Elektricitet 1094017 INUK energji fat613924215 dt 28.07.14
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) BANKA KOMBETARE E GREQISE Tirane 3,896,335 2014-08-01 2014-08-04 33310940172014 Paga baze INUK paga korrik 2014 nr pun 132/122
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 243,287 2014-08-01 2014-08-04 33510940172014 Paga baze INUK paga korrik 2014 nr pun 132/122