Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) All All 531,532,491.00 465 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) 3H Tirane 460,800 2014-09-25 2014-10-02 39810940172014 Shpenzime per kompensime te tjera te papaguara INUK tarife permbarimore kreditor Kozeta Islami UE 3018 05.09.2014VGJ1225 11.05.2009 fat 531 06.08.2014
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 319,005 2014-10-01 2014-10-01 40810940172014 Paga baze INUK paga shtator 2014 nr pun 145/125/1
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 1,984,282 2014-10-01 2014-10-01 40510940172014 Shtese page per vjetersi ne pune INUK paga shtator 2014 nr pun 145/125/1
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) BANKA KOMBETARE E GREQISE Tirane 4,687,903 2014-10-01 2014-10-01 40610940172014 Shtese page per vjetersi ne pune INUK paga shtator 2014 nr pun 145/125/1
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Tirane 138,916 2014-10-01 2014-10-01 40910940172014 Paga baze INUK paga shtator 2014 nr pun 145/125/1
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) PRO CREDIT BANK Tirane 3,106 2014-10-01 2014-10-01 41110940172014 Shtese page per funksionin INUK paga shtator 2014 nr pun 145/126/1
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 108,417 2014-10-01 2014-10-01 41010940172014 Paga baze INUK paga shtator 2014 nr pun 145/125/1
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) BANKA CREDINS Tirane 358,872 2014-10-01 2014-10-01 40710940172014 Paga baze INUK paga shtator 2014 nr pun 145/125/1
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Tirane 1,483 2014-09-24 2014-09-25 38110940172014 Uje INUK uje gusht 2014 fat 347 31.08.2014
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 4,319 2014-09-24 2014-09-25 38610940172014 Sherbime telefonike INUK telefon gusht 2014 dega Kukes nr kl 310001899580
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 10,091 2014-09-24 2014-09-25 38310940172014 Sherbime telefonike INUK telefon korrik gusht 2014 dega Korce nr klientit 310001784526
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 167 2014-09-24 2014-09-25 38510940172014 Elektricitet 1094017 INUK energji elktrike gusht 2014 dega Kukes fat 615066422,kodi kl KUOK170189137705 nr kont K137705
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 28,308 2014-09-24 2014-09-25 37810940172014 Posta dhe sherbimi korrier INUK poste gusht 2014 fat 3536 26.08.2014
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 960 2014-09-24 2014-09-25 38710940172014 Posta dhe sherbimi korrier INUK poste gusht 2014 dega Kukes fat 555
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 793 2014-09-24 2014-09-25 38210940172014 Elektricitet 1094017 INUK energji elektrike korrik gusht 2014 Korce nr kontrates A28945 fat 614387053,615066719
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 3,072 2014-09-24 2014-09-25 38410940172014 Posta dhe sherbimi korrier INUK poste gusht 2014 dega Korce fat 822
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 612 2014-09-24 2014-09-25 39110940172014 Posta dhe sherbimi korrier INUK poste gusht 2014 dega Lezhe fat 590
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 54,360 2014-09-24 2014-09-25 37510940172014 Uje INUK uje qershor korrik gusht 2014 fat 1406,1407,1408nr kont 4-G-359435-1
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 11,544 2014-09-24 2014-09-25 39010940172014 Sherbime telefonike INUK telefon shkurt prill maj korrik 2014 dega Shkoder nr klientit 310001878959
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) KASTRATI SHA Tirane 9,998,240 2014-09-25 2014-09-25 40310940172014 Karburant dhe vaj INUK blerje gazoil kont nr 2843 02.06.2014 fat 34 16.09.2014 fh 06 16.09.2014