Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) All All 531,532,491.00 465 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 184 2014-11-12 2014-11-13 48410940172014 Elektricitet 1094017 INUK energji elektrike Kukes per tetor 2014 kont K137705
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 18,120 2014-11-12 2014-11-13 49110940172014 Uje INUK uje tetor 2014 kont 4-G-359435-1 fat 1410
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 4,248 2014-11-12 2014-11-13 48210940172014 Posta dhe sherbimi korrier INUK poste tetor 2014 Korce fat 164801400
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 273,500 2014-11-12 2014-11-13 48710940172014 Udhetim i brendshem INUK djeta shtator tetor 2014 urdher MZHUT 79 09.04.2014 liste
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 7,812 2014-11-12 2014-11-13 48110940172014 Posta dhe sherbimi korrier INUK poste tetor 2014 Sarande fat 12583259
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 164 2014-11-10 2014-11-11 47110940172014 Sherbime telefonike INUK telefon shtator 2014 nr klientit 310001878959
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) VODAFONE ALBANIA Tirane 173,388 2014-11-10 2014-11-11 46710940172014 Sherbime telefonike INUK telefon shtator 2014 nr regj 22500411343
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 7,050 2014-11-10 2014-11-11 47810940172014 Sherbimet bankare INUK printime color,pv emergj dt 29.10.2014 fat nr 13 dt 29.10.2014 sr 001644
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 6,570 2014-11-10 2014-11-11 47610940172014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative INUK printime color,pv emergj dt 22.10.2014,fat nr 980 dt 22.10.14 sr 001627
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 2,316 2014-11-10 2014-11-11 47010940172014 Posta dhe sherbimi korrier INUK poste shtator 2014 fat 132,280
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 9,250 2014-11-10 2014-11-11 47710940172014 Sherbimet bankare INUK riparim kompjuteri,pv emergj dt 27.10.2014 fat nr 08 dt 27.10.14 sr 7639958
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) C O L O M B O Tirane 162,500 2014-11-10 2014-11-11 47310940172014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale INUK blerje bojra,up nr 06 dt 07.10.14 fto dt 07.10.2014,njof fit 09.10.14,fat nr 1244 dt 10.10.2014 sr 18042801 fh nr 07 dt 10.10.2014
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) UJSJELLSI Tirane 240 2014-11-10 2014-11-11 47210940172014 Uje INUK uje shtator 2014 kont nr 119027 zona 30/170
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 4,356 2014-11-10 2014-11-11 46810940172014 Posta dhe sherbimi korrier INUK poste shtator 2014 fat 397
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 74,304 2014-11-10 2014-11-11 46610940172014 Posta dhe sherbimi korrier INUK poste tetor 2014 fat 4240
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 3,504 2014-11-10 2014-11-11 46910940172014 Sherbime telefonike INUK telefon shtator 2014 nr klientit 310001784526
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) R & R GROUP Tirane 16,800,000 2014-11-05 2014-11-07 46310940172014 Shpenz. per rritjen e AQT - kamione dhe mjete transporti te renda INUK blerje mjete transporti te renda Aut.per lidhje kont nga MB 36/4 22.09.2014 kontrate 4749/1 14.10.2014 Njoft 20.10.2014 fat 13,14 20.10.2014 16325763,16325764,fh 3,4 04.11.2014
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) R & R GROUP Tirane 54,000,000 2014-11-05 2014-11-07 46410940172014 Shpenz. per rritjen e AQT - kamione dhe mjete transporti te renda INUK blerje mjete transporti te renda Aut.per lidhje kont nga MB 36/4 22.09.2014 kontrate 4749/1 14.10.2014 Njoft 20.10.2014 fat 13,14 20.10.2014 16325783,16325782,fh 2,5 05.11.2014
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) R & R GROUP Tirane 42,000,000 2014-11-05 2014-11-07 46210940172014 Shpenz. per rritjen e AQT - kamione dhe mjete transporti te renda INUK blerje mjete transporti te renda Aut.per lidhje kont nga MB 36/4 22.09.2014 kontrate 4749/1 14.10.2014 Njoft 20.10.2014 fat 17 27.10.2014 16325777,fh 1 01.11.2014
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) BRILLANT LINE Tirane 212,700 2014-11-06 2014-11-07 46510940172014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes INUK mirmbajtje makineri pv 16.10.2014 pv.emer nr 4 17.10.2014 fat 188 17.10.2014 s16307598