Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) All All 531,532,491.00 465 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 4,620 2014-10-21 2014-10-21 43910940172014 Posta dhe sherbimi korrier 1094017 INUK poste korrik 2014 dega Vlore fat 557
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) UJESJELLES QYTETI SHKODER Tirane 1,660 2014-10-21 2014-10-21 44610940172014 Uje INUK uje shtator 2014 kont 371.1 zona G klienti 793
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 453 2014-10-21 2014-10-21 43410940172014 Elektricitet 1094017 INUK energji elektrike dega Shkoder klienti SH2A10118030127 kont A30127
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 18,120 2014-10-10 2014-10-10 42810940172014 Uje INUK uje shtator 2014 fat 1409 359435
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) ANASTAS KOTE Tirane 1,111,050 2014-10-10 2014-10-10 43010940172014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna INUK ekzekutim vendim gjyqi urdher 341 08.10.2014 prot 3100/3 urdher ekz 7676 20.12.2013 urdher sek 5356/1 20.06.2014
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) HYSEN QOJLE Tirane 55,000 2014-10-10 2014-10-10 43110940172014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna INUK ekzekutim vendim gjyqi urdher 340 08.10.2014 prot 4365/2 urdher ekz 353 27.03.2013 urdher sek 4819/2 06.06.2014
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) TDR GROUP Tirane 1,014,462 2014-10-08 2014-10-09 42610940172014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna INUK ekzekutim vendim gjyqi VGJ vlore 2910 23.12.2012 GJAA Tirane 2698 02.07.2014 urdhe nr 335 03.10.2014 prot 4966/1
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 420 2014-10-08 2014-10-09 42710940172014 Posta dhe sherbimi korrier INUK poste shtator 2014 dega Lezhe fat 660
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 7,500 2014-10-06 2014-10-07 42310940172014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh INUK tatim ne burim per qera zyra
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) VODAFONE ALBANIA Tirane 163,360 2014-10-06 2014-10-07 41710940172014 Paga baze INUK shp telefoni gusht 2014 fat 122528930 nr regj 22500411343
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 6,550 2014-10-06 2014-10-07 41910940172014 Pjese kembimi, goma dhe bateri INUK bl.bateri pv emergj 18.09.2014 fat 4 18.09.2014kupon tatimor 5 18.09.2014
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 10,050 2014-10-06 2014-10-07 41810940172014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim INUK paisje informatike pv emergj 23.09.2014 kupon tatimor 7 23.09.2014
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 22,000 2014-10-06 2014-10-07 41510940172014 Udhetim i brendshem INUK djeta brenda vendit urdher MZHUT 79 09.04.2014 liste pagese gusht shtator 2014
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) INFOSOFT OFFICE SHA Tirane 177,121 2014-10-06 2014-10-07 42110940172014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme INUK blerje kancelari up 4 02.04.2014 ftese 02.04.2014 fat 119789726 fh 02 25.04.2014
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) ADI-12 Tirane 109,015 2014-10-06 2014-10-07 42010940172014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes INUK parking maj korrik 2014 up 02 11.02.2014 ftese 11.02.2014 pv 03.04.2014 fat 11 31.07.2014
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 35,274 2014-10-06 2014-10-07 41610940172014 Posta dhe sherbimi korrier INUK shp poste shtator 2014 fat 3868 s11520849
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) BANKA KOMBETARE E GREQISE Tirane 467,500 2014-10-06 2014-10-07 41310940172014 Udhetim i brendshem INUK djeta brenda vendit urdher MZHUT 79 09.04.2014 liste pagese gusht shtator 2014
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 27,500 2014-10-06 2014-10-07 41410940172014 Udhetim i brendshem INUK djeta brenda vendit urdher MZHUT 79 09.04.2014 liste pagese gusht shtator 2014
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 67,500 2014-10-06 2014-10-07 42210940172014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh INUK qera zyra urdher 136 30.05.2014 liste pagese korrik gusht shtator mbajtur tatimi ne burim
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 297,000 2014-10-06 2014-10-07 41210940172014 Udhetim i brendshem INUK djeta brenda vendit urdher MZHUT 79 09.04.2014 liste pagese gusht shtator 2014