Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) All All 531,532,491.00 465 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) JUS Tirane 65,200 2014-09-25 2014-09-25 39710940172014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna INUK ekzekutim vend.gjyqi Sadik Ismaili urdher 299 12.09.2014 vendim gjykates administrative 2495 19.05.2014
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) UJESJELLES QYTETI SHKODER Tirane 1,660 2014-09-24 2014-09-25 38810940172014 Uje INUK uje gusht 2014 dega Shkoder kontrate 371.1 zona G kl 793
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Tirane 27,889 2014-09-25 2014-09-25 40410940172014 Shpenzime te tjera transporti INUK autorizim 23/1 23.07.2014 fat permbledhese 23.07.2014
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 470 2014-09-24 2014-09-25 38910940172014 Elektricitet 1094017 INUK energji elktrike gusht 2014 dega Shkoder kontrate nr A30127
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 4,734 2014-09-24 2014-09-25 38010940172014 Posta dhe sherbimi korrier INUK poste gusht 2014 fat 347 31.08.2014
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) MC NETWORKING Tirane 159,600 2014-09-25 2014-09-25 40110940172014 Sherbime te tjera INUK internet prill korrik 2014 fat 531 06.08.2014
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 4,140 2014-09-24 2014-09-25 37910940172014 Posta dhe sherbimi korrier INUK poste korrik gusht 2014 fat 391,467 31.08.2014
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 13,904 2014-09-24 2014-09-24 37710940172014 Sherbime telefonike INUK telefon gusht 2014 fat 718414037 klienti 310001716771
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 76,370 2014-09-24 2014-09-24 37610940172014 Elektricitet 1094017 INUK energji elektrike gusht 2014 nr kontrates C53406 fat 615067577
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) VODAFONE ALBANIA Tirane 140,384 2014-09-24 2014-09-24 37410940172014 Paga baze INUK telefon korrik 2014 fat 122504361,nr regj ab 22500411343
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 68,243 2014-09-02 2014-09-02 37110940172014 Paga baze INUK paga gusht 2014 nr pun 132/125
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) BANKA CREDINS Tirane 109,879 2014-09-02 2014-09-02 36910940172014 Paga baze INUK paga gusht 2014 nr pun 132/125
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 2,089,683 2014-09-02 2014-09-02 36710940172014 Paga baze INUK paga gusht 2014 nr pun 132/125
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) BANKA KOMBETARE E GREQISE Tirane 3,906,116 2014-09-02 2014-09-02 36810940172014 Paga baze INUK paga gusht 2014 nr pun 132/125
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 242,465 2014-09-02 2014-09-02 37010940172014 Paga baze INUK paga gusht 2014 nr pun 132/125
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) M. C. INERTE Tirane 150,000 2014-08-20 2014-08-21 36610940172014 Shpenzime per qiramarrje per aparate dhe pajisjet teknike, makineri INUK qera makineri per prisgje objekte pv emergj 4 08.07.2014 akt marrv 2815/1 30.05.2014 fat 376 08.07.2014
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 16,469 2014-08-19 2014-08-20 35210940172014 Sherbime telefonike INUK telefon korrik 2014 klienti 310001716771
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 229,500 2014-08-19 2014-08-20 36410940172014 Udhetim i brendshem INUK djeta urdher 79 09.04.2014
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 2,952 2014-08-19 2014-08-20 35310940172014 Posta dhe sherbimi korrier INUK poste Korce fat 702 31.07.2014
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 600 2014-08-19 2014-08-20 35810940172014 Posta dhe sherbimi korrier INUK poste Vlore fat 1 s 12598922