Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) All All 531,532,491.00 465 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Tirane 32,981 2014-12-04 2014-12-05 52910940172014 Shpenzime te tjera transporti INUK taksa automjete permbledhese faturave 02.12.2014
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) VODAFONE ALBANIA Tirane 159,288 2014-12-04 2014-12-05 52710940172014 Sherbime telefonike INUK telefon tetor 2014 regj ab 22500411343
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 62,472 2014-12-04 2014-12-05 52810940172014 Posta dhe sherbimi korrier INUK poste nentor 2014 fat 4628
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 49,500 2014-12-04 2014-12-04 53110940172014 Udhetim i brendshem INUK djeta urdher 79 09.04.2014 liste pagese dhjetor 2014
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) BANKA KOMBETARE E GREQISE Tirane 180,000 2014-12-04 2014-12-04 53210940172014 Udhetim i brendshem INUK djeta urdher 79 09.04.2014 liste pagese dhjetor 2014
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 67,500 2014-12-04 2014-12-04 52410940172014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh INUK qera zyra kont va urdher 136 30.05.2014 mbajtur tatimi ne burim
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 108,000 2014-12-04 2014-12-04 52510940172014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh INUK qera zyra kont va urdher 254 06.08.2014 mbajtur tatimi ne burim
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) BANKA KOMBETARE E GREQISE Tirane 3,678,918 2014-12-02 2014-12-03 51810940172014 Shtese page per funksionin INUK paga nentor 2014 nr pun 132/124
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 466,863 2014-12-02 2014-12-02 52010940172014 Paga baze INUK paga nentor 2014 nr pun 132/124
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) BANKA CREDINS Tirane 314,825 2014-12-02 2014-12-02 51910940172014 Paga baze INUK paga nentor 2014 nr pun 132/124
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) PRO CREDIT BANK Tirane 22,263 2014-12-02 2014-12-02 52310940172014 Shtese page per funksionin INUK paga nentor 2014 nr pun 132/124
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 1,823,435 2014-12-02 2014-12-02 51710940172014 Shtese page per funksionin INUK paga nentor 2014 nr pun 132/124
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) BANKA KOMBETARE E GREQISE Tirane 3,678,918 2014-12-02 2014-12-02 518 10940172014 Shtese page per funksionin INUK paga nentor 2014 nr pun 132/124
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 128,620 2014-12-02 2014-12-02 52210940172014 Paga baze INUK paga nentor 2014 nr pun 132/124
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) VENETO BANKA Tirane 50,503 2014-12-02 2014-12-02 52110940172014 Paga baze INUK paga nentor 2014 nr pun 132/124
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 252,000 2014-11-27 2014-11-27 51210940172014 Udhetim i brendshem INUK DIETA LISTEPGESA NENTOR 2014 URDHER MZHUT 79 DT 09.04.14
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 27,500 2014-11-27 2014-11-27 51410940172014 Udhetim i brendshem INUK DIETA LISTEPAGESA NENTOR 2014 URDHER MZHUT 79 DT 09.04.14
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) BANKA CREDINS Tirane 27,500 2014-11-27 2014-11-27 51510940172014 Udhetim i brendshem INUK DIETA LISTEPAGESA NENTOR 2014 URDHER MZHUT 79 DT 09.04.14
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Tirane 144 2014-11-27 2014-11-27 51010940172014 Uje INUK UJE FAT 3281096 DT 04.11.14 KLINETI 751912
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) BANKA KOMBETARE E GREQISE Tirane 247,500 2014-11-27 2014-11-27 51310940172014 Udhetim i brendshem INUK DIETA LISTEPAGESA NENTOR 2014 URDHER MZHUT 79 DT 09.04.14