Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) All All 531,532,491.00 465 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) MC NETWORKING Tirane 130,000 2014-12-17 2014-12-19 55310940172014 Sherbime te tjera INUK internet tetor dhjetor 2014 fat 756 , 880
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 642 2014-12-17 2014-12-18 56010940172014 Posta dhe sherbimi korrier INUK poste nentor Lezhe fat 16487835
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) UJESJELLES QYTETI SHKODER Tirane 1,660 2014-12-17 2014-12-18 55910940172014 Uje INUK uje nentorShkoder kont 371793
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) JUS Tirane 669,390 2014-12-11 2014-12-12 53510940172014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna INUK vendim gjyqesor Xheraldo Gjergji vendim 9810 18.10.2012 UE 4607 16.09.2014 urdher 431 03.12.2014 prot 631/1 US 7474/2 14.10.2014
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 870 2014-12-11 2014-12-12 54710940172014 Posta dhe sherbimi korrier INUK poste dega Shkoder fat 1100 s 16487200
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 2,208 2014-12-11 2014-12-12 54410940172014 Posta dhe sherbimi korrier INUK poste Durres nentor 2014 fat 567 s 16486983
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 180,000 2014-12-11 2014-12-12 53610940172014 Udhetim i brendshem INUK djeta nentor 2014 urdher 79 09.04.2014 liste pagese
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) BANKA KOMBETARE E GREQISE Tirane 49,500 2014-12-11 2014-12-12 53410940172014 Udhetim i brendshem INUK djeta nentor 2014 urdher 79 09.04.2014 liste pagese
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 61,353 2014-12-11 2014-12-12 54310940172014 Elektricitet 1094017 INUK energji elektrike nentor 2014 kont TR1C040017053406
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 1,776 2014-12-11 2014-12-12 54510940172014 Posta dhe sherbimi korrier INUK poste Fier nentor 2014 fat 104 s 16488104
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 477,847 2014-12-11 2014-12-12 54010940172014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna INUK vendim gjyqesor Gezim Isufaj vend 55 05.02.2009 3449 19.12.2008 urdher 435 03.12.2014 prot 6365/1 US 8225 11.08.2014
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Tirane 180,120 2014-12-11 2014-12-12 53810940172014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna INUK vendim gjyqesor Gentian Shopi vend.gjyk.762 06.06.2014 urdher 433 03.12.2014 prot 6363/1 US 787-14 29.09.2014
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 638 2014-12-11 2014-12-12 54610940172014 Elektricitet 1094017 INUK energji elektrike Kukes klienti KUOK170189137705 nr kont K137705
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) AUTOLAND Tirane 395,000 2014-12-11 2014-12-12 55010940172014 Pjese kembimi, goma dhe bateri 1094017 INUK pjese kemibimi,up nr 08 dt 21.10.2014,fto dt 21.10.14,njof fit 20.11.2014,fat nr 108 dt 25.11.2014 sr 18448358 fh nr 9,10,11,dt 25.11.2014
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) E.P.S.A Tirane 230,304 2014-12-11 2014-12-12 53910940172014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna INUK vendim gjyqesor Engjell Dedja vend 2206 08.05.2014 ,3146 17.07.2014 urdher 434 03.12.2014 prot 6364/1 vend per ekz detyr.10137 08.10.2014
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 23,880 2014-12-11 2014-12-12 54210940172014 Uje INUK uje nentor 2014 fat 1411 kont 359435
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) HALIT CANI Tirane 395,230 2014-12-11 2014-12-12 53710940172014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna INUK vendim gjyqesor Klajdi Braho vendim 495 11.02.2014 3089 15.07.2014 US 432 03.12.2014 6362/1 prot US 7962/2 05.11.2014
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 1,158 2014-12-11 2014-12-12 54810940172014 Elektricitet 1094017 INUK energji elektrike Shkoder klienti SH2A10118030127 nr kont A30127
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) ADI-12 Tirane 109,014 2014-12-10 2014-12-10 50410940172014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes INUK parkim automjete up 2 11.02.2014 ftese 11.02.2014 pv 03.04.2014 ,up 02/2 22.04.2014 pv form 6 02.05.2014 kont 02.05.2014 fat 26 s 01452015
  Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 19,500 2014-12-04 2014-12-05 52610940172014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh INUK tatim ne burim qera zyra