Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 160,752,266.00 1,090 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Federata Shqipetare e qitjes (3535) OLA-1 Tirane 4,560 2014-12-19 2014-12-22 4710112162014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011216 Fed Qitjes bl kupa up 2 dt 19.11.204 pv 19.11.2014 ft 449 dt 19.11.2014 s 18223348 fh 2 dt 19.11.2014
  Federata Shqiptare Taekwendo Word (WTF) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 18,000 2014-12-16 2014-12-22 2010112302014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011230 Fed Taekwondo p[ages sportist i mire urdh 11.12.2014 vend 9.12.2014 bord 12.12.2014
  Federata Shqiptare Judos (3535) MESUT KARATAS Tirane 7,500 2014-12-19 2014-12-22 4010112252014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011225 FED JUDOS bl dekoraTA UP 2 dt 3.12.2014 pv f5 dt 4.12.2014 ft 267 dt 8.12.2014 s 11191461 fh 2 dt 8.12.2014
  Federata Shqiptare Judos (3535) FITORE LAMI Tirane 4,200 2014-12-19 2014-12-22 3910112252014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011225 FED JUDOS printim diploma up 1 dt 2.2.2014 pv f5 dt 3.12.2014 ft 16 dt 6.12.2014 s 005897 fh 3 dt 8.12..2014
  Federata Shqipetare e qitjes (3535) PERPARIM LAÇI Tirane 12,500 2014-12-19 2014-12-22 5110112162014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011216 Fed Qitjes shp fjetje urdh 11.12.2014 ft 15 dt 15.11.2014 s 003660
  Federata Shqiptare Judos (3535) SOKOL TAHIRAJ Tirane 116,499 2014-12-19 2014-12-22 3810112252014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011225 FED JUDOS shp pritje percjell urdh 12.12.2014 vend 229 dt 8.11.2014 ft 9.12.2014 s 19003974 kontr 3.12.2014
  Federata Shqiptare Judos (3535) FLORIAN PROGRI Tirane 9,948 2014-12-19 2014-12-22 4110112252014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011225 FED JUDOS shp transp up 3 dt 4.12.204 pv f 5dt 4.12.2014 kontr 5.12.2014 ft 1 dt 10.12.2014 s 19294201
  Federata Shqipetare e Volejbollit (3535) OLA-1 Tirane 360,180 2014-12-18 2014-12-19 13310112072014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011207, FED VOLEJB lik bl mater sportive up 11 dt 1.6.2012 pv 16.6.2012 ft 237 dt 16.6.2012 s 03205672 fh 8 dt 1.6.2012 urdh 11.12.2014 shk MF 10186/2 dt 16.7.2014
  Federata Shqipetare e Boksit (3535) LABEAT TRAVEL Tirane 91,000 2014-12-18 2014-12-19 9710112062014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011206, FED E BOKSIT shp transp urdh 37 dt 13.11.2014 up 6dt8.10.2014 ftes 8.10.2014 up 7 dt 9.10.2014 ftes 9.10.2014 pv f6 dt 15.10.2014 ft 102/14 dt 15.1002014 s 6607608 kontr 15.10.2014
  Federata e Shahut (3535) BANKA CREDINS Tirane 54,000 2014-12-18 2014-12-19 5110112192014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011219, FED shahut paga trajneri urdh 586 dt 17.12.2014 bord 18.12.2014 kontr p 31.1.2014
  Federata e Karatese (3535) PIKO Tirane 140,400 2014-12-17 2014-12-19 4610112202014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 604 FEDERATA KARATESE sherb transp. up 5 dt 17.11.2014 vl perf 19.11.2014 pv 24.11.2014 njf 24.11.2014 kontr 582 dt 11.12.2014 ft 31 dt 11.12.2014 s 09558831
  Federata e Shahut (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 6,000 2014-12-18 2014-12-19 5210112192014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011219, FED shahut tat paga trajn me kontr m nentor 2014 urdh 586 dt 17.12.2014 kontr 30.11.2014 bord 18.12.2014
  Federata Shqipetare e Volejbollit (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 49,297 2014-12-15 2014-12-19 13110112072014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011207, FED VOLEJBl pages arbitra bord 15.12.2014 ksmpion. 28.5.2014 vend 1 dt 25.5.14 urdh 15.12.20141
  Federata Shqipetare e Boksit (3535) VENETO BANKA Tirane 27,000 2014-12-17 2014-12-19 8110112062014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011206 FED E BOKSIT pages pjesmarrje kesh drejtues vend 9.12.2014 urdh 50 dt 10.12.2014 bord 15.12.2014
  Federata Shqiptare Sportit per të gjithë EDUART LIKOSKENDAJ Tirane 9,600 2014-12-18 2014-12-19 710112292014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit Federat. Shqipt.Sporti per te gjithe pages bl certifikata urdh 585 dt 17.12.2014 up 4.12.2014 fh 5 dt 10.12.2014 pv 9.12.2014 ft 63 dt 10.12.2014 s 17861763 14
  Federata Shqipetare e Boksit (3535) BANKA E TIRANES Tirane 16,500 2014-12-15 2014-12-19 8310112062014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011206 FED E BOKSIT dieta br vend bord 12.12.2014 urdh 49 dt 9.12.2014
  Federata e Shahut (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 1,200 2014-12-18 2014-12-19 5410112192014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011219, FED shahut tat paga me kontr m nentor 2014 urdh 586 dt 17.12.2014 kontr 30.11.2014 bord 18.12.2014
  Federata Shqipetare e Volejbollit (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 32,950 2014-12-18 2014-12-19 13410112072014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011207, FED VOLEJB pages arbitra bord 18.12.2014 kamp 2014-2015 vend 1 dt 20.4.2014 urdh 18.12.2014
  Federata Shqipetare e Boksit (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 1,029,150 2014-12-15 2014-12-19 8010112062014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011206 FED E BOKSIT lik gjykim shperbl v pare shperbl medalje etj vend 9.12.2014 urdh 48 50 52 53 54 55 dt 10.12.2014 bord 15.12.2014
  Federata Shqiptare Sportit per të gjithë EDUART LIKOSKENDAJ Tirane 9,720 2014-12-18 2014-12-19 510112292014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit Federat. Shqipt.Sporti per te gjithe pages bl banera urdh 585 dt 17.12.2014 up 4.12.2014 fh 4 dt 10.12.2014 nj f vl perf 5.12.2014 ft 62 dt 10.12.2014 s 17861762